ülkede yanlış tutulan o kadar çok şey varki sıra pasata gelmez.. |
passat'ın bu ülkede yanlış kasaları tutuldu. (2. sayfa)
-
-
SW araba evlat olsa sevilmez, o iş 30 sene önceydi. İnsanların tercihleri önce mvp sonra da c suv yönünde değişti, artık kimse bakmıyor yürüyen bağajın suratına.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DeadLifter
SW araba evlat olsa sevilmez, o iş 30 sene önceydi. İnsanların tercihleri önce mvp sonra da c suv yönünde değişti, artık kimse bakmıyor yürüyen bağajın suratına.İçi boş bir yorum.
-
Bizim ülkede güzel olan şeyler tutmaz zaten. En azından bana göre güzel olanlar. Yine de saygı duyarım insanların tercihine. Ama SW alabiliyorsam Sedanın yüzüne bakmazdım. Bana kalırsa SW araçlar tasarım olarak ta daha iyi. Araba tamamlanmış duruyor.
-
Türkiyede araba dizel otomatik olacak beyaz olacak sedan olacak başka özelliğe gerek yok, arabaları bu kadar sevip ama bu kadar berbat bir piyasası olan başka ülke yoktur.
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Yine ibretlik bir konu. 100 bin TL Passat Variant var kimse almıyor !!!!!!!1!1!!1!!!!
SW arabalar çok keyifli, arabasından arabasına değişiyor Felicia Combi Konya gibi insanların uçuk arabalara ön yargılı olduğu yerde tutuluyor.
Aynı yerde ilanlarda Passat Variant hiç yok neredeyse.
Aynı şekilde Konya'da Lada Vega SW'da tutuluyor mesela Ankara'da iki arabada çok bilinmez Tofaş severler.
Volkswagen'in Golf 6 Variant'ı getirdiğini ama satamadığını biliyorum, Polo Sedan'da geldi o da satıyordu ama vaz geçtiler, SW olup en sevdiğim araba Octavia A5 Scout.
-
Ben hep derim sw tam Türk milletine uygun bir araç formu. Yukarıda yazmışlar Avrupalılarla bizim seçkiniz bir mi diye; evet değil. Avrupalı sw’yi 1 seviyorsa Türkler 2 hatta 3 sevmeli. Memlekete, köye gidince tavana kadar peynir turşu kuru basıp getiren de biziz çok çocuklu olan sa biziz. Adam sw arabasında en fazla kayak takımı taşıyor bizim buzdolabı götürmüşlüğümüz var Liftback Octavia ile.
Kartal ve Toros sw’leri baltalayan model oldu. İhtiyacı olan bile sw almaktan imtina ediyor. Oldum olası ben de sw severim ama henüz ihtiyacım yok, ihtiyacım olsa direkt sw alırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: drknl35İçi boş bir yorum.
Alıntıları GösterSatış rakamları ortada, ortalık 3008 qq tiguan gibi araçlarla dolu. İnsanlar SW sevmiyor ve tercih etmiyor bu kadar basit.
-
Sevgili DeadLifter
Seni alıntılayamadığım için böyle cevaplıyorum. Aklınız sıra mevzuyu kapatmış olacaksınız alıntılanmayı kapatıp ta o başka mesele.
Bir kere Türkiye ye zaten doğru dürüst SW araba gelmiyor. Satışları çoğu zaman arz belirler. Ki Clio SW gibi modelleri cayır cayır sattılar. Demekki isteyince oluyormuş.Şuan ülkemize adam gibi paket motor seçeneğiyle çoğu modelin SW si zaten gelmiyor ya da aynı modelin başka kasa tipleri kadar duyurulmuyor. Benim etrafımda SW kullanıpta maddi sebepler harici Sedan,HB,SUV a geçen olmadı. Bilinirliği olsa SW araçlar diğer kasa tipleri kadar tutamasa da hatrı sayılır bir payı olur.
-
Hafif ticari sayesinde ÖTV düşük olduğu için insanlar oraya kaydı. SW kasalar normal kasalardan da pahalı olunca tercih edilmiyor haliyle. Yani tamamen maddiyat..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61960E1CESW arabalar çok keyifli, arabasından arabasına değişiyor Felicia Combi Konya gibi insanların uçuk arabalara ön yargılı olduğu yerde tutuluyor.
Aynı yerde ilanlarda Passat Variant hiç yok neredeyse.
Aynı şekilde Konya'da Lada Vega SW'da tutuluyor mesela Ankara'da iki arabada çok bilinmez Tofaş severler.
Volkswagen'in Golf 6 Variant'ı getirdiğini ama satamadığını biliyorum, Polo Sedan'da geldi o da satıyordu ama vaz geçtiler, SW olup en sevdiğim araba Octavia A5 Scout.
Alıntıları Göstersw arabalar keyifli falan değil. vakti zamanında bir sw aracım oldu. arkana baktığında tren gibi bir his veriyor, bir sedan'ın arka görüşüne sahip olamıyorsun. ayrıca uzun gövdeden dolayı hareket de daha kısıtlı. kalorifer daha geç ısıtıyor. tek avantajı geniş yükleme eşiği ve hacmi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: drknl35Sevgili DeadLifter
Seni alıntılayamadığım için böyle cevaplıyorum. Aklınız sıra mevzuyu kapatmış olacaksınız alıntılanmayı kapatıp ta o başka mesele.
Bir kere Türkiye ye zaten doğru dürüst SW araba gelmiyor. Satışları çoğu zaman arz belirler. Ki Clio SW gibi modelleri cayır cayır sattılar. Demekki isteyince oluyormuş.Şuan ülkemize adam gibi paket motor seçeneğiyle çoğu modelin SW si zaten gelmiyor ya da aynı modelin başka kasa tipleri kadar duyurulmuyor. Benim etrafımda SW kullanıpta maddi sebepler harici Sedan,HB,SUV a geçen olmadı. Bilinirliği olsa SW araçlar diğer kasa tipleri kadar tutamasa da hatrı sayılır bir payı olur.
ne alaka satışı kapalı ekonomilerde veya arz sıkıntısı olduğunda arz belirler. isteyene passat sw getiriyorlar ama kimse istemiyor. diğer markalarda da durum farklı değil. talep yok. olsa getirirler, neden getirmesinler. talep var diye mercedes e serisine 1.6 motor bile koydu türkiye'ye özel.
-
Çoğu sw araba neredeyse sedan olanları ile aynı uzunlukta. Hareket olarak da bir sıkıntı çekilmez dolayısıyla. Station Wagon gerçekten kullanışlıdır. Aracı satmayı değil kullanmayı düşünenlerin arabasıdır. Arka görüşü de sedana göre daha kolay. Cam hizası aracın bittiği kısma geldiği için geri gelirken ekstra olarak sedandaki cam-arka tampon arasını düşünmüyorsunuz.
Diğerlerine bir şey diyemem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Profes124
Çoğu sw araba neredeyse sedan olanları ile aynı uzunlukta. Hareket olarak da bir sıkıntı çekilmez dolayısıyla. Station Wagon gerçekten kullanışlıdır. Aracı satmayı değil kullanmayı düşünenlerin arabasıdır. Arka görüşü de sedana göre daha kolay. Cam hizası aracın bittiği kısma geldiği için geri gelirken ekstra olarak sedandaki cam-arka tampon arasını düşünmüyorsunuz.
Diğerlerine bir şey diyemem.10cm bile fark eder. Genelde hb araç kullandım. Sw onlardan uzun hissettirdi. Sw araca sahip oldun mu bilmem ama bir hb rahatlığı vermiyor. O zamanlar doblo falan yoktu, olsaydı doblo alırdım.
Yaşım 20 hocam. Henüz araç sahibi olmadım. Günlük olarak ailemin Qashqai+2 aracını kullanıyorum. Arada da C-Elysee ve Doblo elimden geçiyor. Boyut olarak C-Elysee ve Qq+2 neredeyse aynı. Yanlış hatırlamıyorsam 10 santim var. Bana göre geri görüşü olarak Qq+2 daha başarılı. Bagajı hesaba katmama gerek yok çünkü.
Hatchback çok kullandım ancak hiç Station Wagon kullanmadım. Qq+2'yi Sw muadili olarak gördüğüm için yorum yapıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Profes124
Yaşım 20 hocam. Henüz araç sahibi olmadım. Günlük olarak ailemin Qashqai+2 aracını kullanıyorum. Arada da C-Elysee ve Doblo elimden geçiyor. Boyut olarak C-Elysee ve Qq+2 neredeyse aynı. Yanlış hatırlamıyorsam 10 santim var. Bana göre geri görüşü olarak Qq+2 daha başarılı. Bagajı hesaba katmama gerek yok çünkü.
Hatchback çok kullandım ancak hiç Station Wagon kullanmadım. Qq+2'yi Sw muadili olarak gördüğüm için yorum yapıyorum.Çok farklı. Qq yükseltilmiş hb gibi. Sw biraz daha farklı. Tünel gibi hissettiriyor.
Mesele o değil de varsayımlarla konuşmamalısın. İnsanlar fikir edinmek için okuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 5 Nisan 2021; 22:14:56 >
Sw variant, sedanından hatchbackin ucuz olsun pahalı olsun almayacağım bir kasadır. Hepimizin ailesi çoluğu cocuğu var ama yinede yaşlı hissetmek istemem en azından bana hissettirdiği bu -
Aynen öyle. Sw beğeniliyor olsaydı 3008 hayatına halen bir önceki kasası gibi sw devam ederdi, suv’a evirdiler. -
Bahsettiğim araç Qashqai+2. 7 kişilik olan uzun kasa versiyonu yani. Normal bir station wagon ile aynı boyda. Varsayımlarla konuştuğumu düşünmüyorum. Daha önce 7 sene Tempra station 2.0 ie sahibi olduk. Her ne kadar onu kullanmasam da az çok fikir sahibiyim.
Ölçüleri netleştirmek adına yazayım.
Qashqai+2 bir C Suv. Boyu 4541 mm.
Fiat Egea SW da bir C Sınıfı Station Wagon. Boyu 4571 mm.
İki araç arasında yalnızca 3 santim fark var. Egea daha uzun gözüküyor. Kullanmadan farkı belli olmayacaktır elbette ancak daha alçak bir sürüş pozisyonu olduğu için kullanımı daha kolaydır diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X