Şimdi Ara

Passat - megane 4 ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane kalitesiyle, sürüş zevkiyle vasat ve kendi sınıfı için geniş olmasına rağmen passat’a göre çok dar. Aradaki kalite farkı çok fazla. Megane’da sürüş zevki de malesef yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Tabiki Megane. Passat hem model yılı düşük hemde dsg'nin patlama riski. Her gün araca bir gün DSG nin patlayacagini bilerek binmek kendinize yapacağınız en büyük eziyettir.

DSG=BOMBALİ SAAT

edc güzel bir şanzımandır sizi yarı yolda bırakmaz. Yeni Megane hayırlı olsun .
    Burada patlayan "dsg" değil. Patlatan KURU sistemli çift kavrama. Yani tüm kuru sistemler. Edc çok mu farklı? O da patlamaya müsait ve de olan bir sistem. Dsg çok dattığı için karşımıza daha sık çılıyor hepsi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mortalmahluk

120 küsür k ya talisman var kesinlikle ona bakhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2016-renault-talisman1.6dtci-icon-paket-head-up-masaj-79-binde-637712250/detay
    Talisman mı? Megan daha iyisir talismandan. O konsolun gocortı sesi arka diz mesafesinin yetersizliği. D segmente yakışmayan bir araç

• Hocam kafanızda belirlemişsiniz ama ben olsam o paralara D segment alırdım

• iki araç arasında kalsam ben de megane tercih ederdim. hayırlı olsun.
  • Sadece bu iki araba arasında kalındıysa, megane da ihtiyaçlarınızı tam olarak karşılıyorsa, megane derim.

Çünkü megane model yılı ve km olarak çok önde. Konfor, donanım, iç hacim gibi beklentilerinizi megane karşılıyorsa passata bakmanıza bile gerek yok. Sırf D segmenti olsun diye 100bin km daha fazla yol yapmış araba almak mantıklı değil.
  • ben olsam megani alirdim..km si de azmis...bakimi yedek parcasi daha uygun..yakit daha az

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    yani bu kadar yanlış yorum görmedim gocortı felan yok efendim diz mesafesi de talisman 46 mm fazla Passat - megane 4 ? Passat - megane 4 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortalmahluk -- 6 Ocak 2019; 17:38:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mortalmahluk

yani bu kadar yanlış yorum görmedim gocortı felan yok efendim diz mesafesi de talisman 46 mm fazla
    Binip test ediniz. Diz mesafesi olarak passarla kıyas et meganla değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Megane kalitesiyle, sürüş zevkiyle vasat ve kendi sınıfı için geniş olmasına rağmen passat’a göre çok dar. Aradaki kalite farkı çok fazla. Megane’da sürüş zevki de malesef yok.

• Aracınız hayırlı uğurlu olsun, kesinlikle en iyi seçimi yaptınız.

dCi ile iyi yakıt üretmeler
  • Megane daha mantıklı, sebepler:

1. Km düşüklüğü, model ve garantinin devam etmesi

2. İç-bagaj hacmi olarak D-segmentleri aratmaması

3. Donanımları incelemedim ama Megane Icon'da LED far, Passat Comf'da halojen far var bildiğim kadarı ile. Ivır zıvır donanımlara takılmam ama farlar önemli bir donanım farkı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Megane daha mantıklı, sebepler:

1. Km düşüklüğü, model ve garantinin devam etmesi

2. İç-bagaj hacmi olarak D-segmentleri aratmaması

3. Donanımları incelemedim ama Megane Icon'da LED far, Passat Comf'da halojen far var bildiğim kadarı ile. Ivır zıvır donanımlara takılmam ama farlar önemli bir donanım farkı.
    1. madde tamam da 2. madde tam olarak doğru değil. passat bagaj hacmi olarak da iç hacim olarak da megane'ı döver.

3. madde hepten enteresan passat'ın kalitesi ve genişliğine, sürüş keyfine karşı led farlar mı yani. :) halojen far ne kadar etkiler sürüş keyfini? ailemin umrunda değil mesela, benim de. led olsa iyi olurdu da öncelik o değil çoğu kişi için ben dahil.
  • Yeni herzaman yenidir bende olsam megane alırdım, edc ve dsg aynı mantıkta çalışırlar. Boş yorumlara aldanmayın çok sıkışık trafikli şehirlerde iksininde arıza ihtimali yüksektir fakat çift kavramadaki konfor ve şanzuman hızı hiçbirinde yoktur.

• Naylon yerli megane her türlü alır. . .

Naylondan araba yapmışlar, Passat parasına satmışlar. . .

(Yirliyiz be gardaşşş...)
  • Konuya en son güncelleme yapmak istiyorum, tdi yerine tsi comfotline dsg 2016 passat aldım, yüksek km dizel yerine düşük km ve yılı yüksek tsi aldık, megane a göre inanılmaz bir kalite ve sürüş zevki var, 7 yıl şanzıman 10 yılda motor garantisi veriyor bayi, bakımlarını orada yaptırırsam, herkese yardımları için teşekkür ederim.
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Ön çamurluklar plastik Renault’ta artık klasik oldu ama bugün megane4 bakmaya gittim bagaj havuzları da plastik sert ve inçe bir malzeme üstelik yapıştırıcı olarak kullandıkları malzeme dağılmış akmış gevşemişti birleşim yerlerinde 2016-2017 model 30-40 bin km civarındaydı araçlar

• quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Konuya en son güncelleme yapmak istiyorum, tdi yerine tsi comfotline dsg 2016 passat aldım, yüksek km dizel yerine düşük km ve yılı yüksek tsi aldık, megane a göre inanılmaz bir kalite ve sürüş zevki var, 7 yıl şanzıman 10 yılda motor garantisi veriyor bayi, bakımlarını orada yaptırırsam, herkese yardımları için teşekkür ederim.
    Hayırlı olsun güzel seçim. o garanti iyi niyettir sürekli bakım yapılcak ve parça garantisi işçilik her dsg cortlamasında alınır bskımlar da az buz değil oda ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Hayırlı olsun güzel seçim. o garanti iyi niyettir sürekli bakım yapılcak ve parça garantisi işçilik her dsg cortlamasında alınır bskımlar da az buz değil oda ayrı

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim, 1042tl aldım bakım fiyatı, çok önemli bir rakam değil, ekstralarda olsa en fazla 1700 filan olur diye tahmin ediyorum, yılda bir vereceğiz artık, tsi larda görülmüyormuş bu dsg arızası pek, ne kadar doğru bilmiyorum ama şu an için çok akıcı ve mükemmel bir şanzımanı var aracın.

• hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.