Şimdi Ara

Passat mı Mondeo mu S60 mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya bak hizaya gel diyerek başlayayım.
    O paraya mercedes bmw al diyen mi dersin,dizel otomatik arabayı benzinli arabayla kıyaslayan mı dersin,D segmenti arabaların olduğu yere C segmenti cücük kadar CLA öneren mi dersin,bu bizim milletteki Alman hayranlığını çözemedim çözemeyeceğim arkadaş.
    Gelelim konuya mazhar olan 3 araca.
    Bu arabaları karşılaştırmanın hiç bir mantığı yok değerli arkadaşım.Biri premium D segment,öteki ise alt D segment.
    Passat zaten dsg yüzünden direk elenir burda,sorunlu bir şanzımana o para verilmez.Motorunun da ne olacağı belli değil bu hile skandalları yüzünden.
    Mondeo güzel bir araç fakat s60ın kalibresinde bir otomobil değil.
    S60ın kalibresindeki arabalar mercedes c ve bmw 3tür.Bunlarla kıyaslamanız lazım.
    Hoş o arabanın kalitesini bu bahsettiğim almanlar da sunamıyor ya neyse.
    Eğer alt segment araç bakacaksanız insignia dizel otomatik alın.Motoru güçlü şanzımanı sorunsuz bir araç almış olursunuz.
    Yok premium segment araba alacaksanız bu araçların karşılaştırılması alay tufanından başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 8 Kasım 2015; 8:52:07 >

• S60 tabiiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

100 bin küsür para verdikten sonra bu üç markaya niye bakar bu milletimiz anlamış degilim. Git mercedes bak bmw bak. Tovbe tovbe.

Ne demek bu 3 marka?
    Volvo halk arabasıyla,fordla aynı kalibrede değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • passat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo s60 .

• S60 diyorsunuz kaliteli araç evet ama Gerek iç hacim gerek bagaj olarak c-d segment arasında kalmış gibi..

5 kişilik bi aile olsam ve uzun seyahatlerim olsa asla s60 düşünmezdim ..

• Hocam haklısınızda kalabalık bir aile ise insignianın arka koltuğu bence biraz sıkıntı binerkende mevcut otururkende yoksa insignia çok güzel bir araç.1.6 dizel otomatik cosmo alınır istenirse üstüne acc şerit takip gibi güzel özellikleride ekleyip üstüne para bile bırakabilir arkadaşımız.
  • Manuel vitesli passat, uzun yıllar binersin
  • 145 bin tl bütceniz var ve siz ford,vw,volvoya mı bakıyorsunuz 2.elden 5 serisi alınır sıfır 3 seriside olabilir.

• 231735139 Şu aracı hemen paket yapalım size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 8 Kasım 2015; 12:12:43 >
  • 5kisilik ailesi olana hicbiri hitap etmiyor ne 3 ne de c.demekki oyle bir genislik talebi yok arkadasimizin.zaten 140k ya cikip genislik ariyorsaniz 2. el e ve 5 serilerine yada s80 lere bakarsiniz.premium segmente goz dikmis adami passat mondeo kesmez

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Konuya bak hizaya gel diyerek başlayayım.
    O paraya mercedes bmw al diyen mi dersin,dizel otomatik arabayı benzinli arabayla kıyaslayan mı dersin,D segmenti arabaların olduğu yere C segmenti cücük kadar CLA öneren mi dersin,bu bizim milletteki Alman hayranlığını çözemedim çözemeyeceğim arkadaş.
    Gelelim konuya mazhar olan 3 araca.
    Bu arabaları karşılaştırmanın hiç bir mantığı yok değerli arkadaşım.Biri premium D segment,öteki ise alt D segment.
    Passat zaten dsg yüzünden direk elenir burda,sorunlu bir şanzımana o para verilmez.Motorunun da ne olacağı belli değil bu hile skandalları yüzünden.
    Mondeo güzel bir araç fakat s60ın kalibresinde bir otomobil değil.
    S60ın kalibresindeki arabalar mercedes c ve bmw 3tür.Bunlarla kıyaslamanız lazım.
    Hoş o arabanın kalitesini bu bahsettiğim almanlar da sunamıyor ya neyse.
    Eğer alt segment araç bakacaksanız insignia dizel otomatik alın.Motoru güçlü şanzımanı sorunsuz bir araç almış olursunuz.
    Yok premium segment araba alacaksanız bu araçların karşılaştırılması alay tufanından başka bir şey değil.

Ben de su forumdaki volvo hayranligini cozemeyecegim.

Fiyat/performans olarak mantikli gozukebilir.

Mondeo ve passattan tabii ki ustun, onda da haklisiniz.

Mercedes c ve bmw 3 ten nasil daha kaliteli oluyor anlamiyorum ben gercekten.

Bir otomobilin kalite algisi; yasam alanindan ibaret olarak mi degerlendiriyorsunuz bilmiyorum. Malzeme kalitesinin iyi olmasi, daha sessiz olmasi, onu digerlerinden ustun yapan detaylardan sadece bir kaci ama 'kalite' cok daha komple bir tanim olmali. Yine siz kendi izlenimlerinize gore s60 i bu iki modelden ustun gorebilirsiniz ancak bu forumda bayiye gidip, aracin icine oturup bu arac rakiplerinden kaliteli diyenler var.

Yani kalite=konfor, malzeme kalitesi gibi bir algi var.

Ben farkli motor kombinasyonlariyla olmak uzere 3 kez volvo s60 test ettim. Toplamda 2000 kmnin uzerinde yol yaptim ve araci denemedigim, zorlamadigim yol sartlari kalmadi. Sessizligi ve koltuklarinin rahatligina hayran oldugum bir model.

Ama c serisi ve 3 serisinden kaliteli dersem, bu iki araca da hakaret etmis olurum.

Altyapiya inersek s60 in, ne c serisi ne de 3 serisinden ustun oldugunu soyleyebilirim ve "genel anlamda" s60, bu otomobillerin bi tik gerisinde. Direksiyon basinda bunu bariz hissediyorsunuz.

• S60 al, en azından premium bir markaya binersin.

Edit: Sonradan gördüm, Volvo'ya para vereceğine git Mercedes al, BMW al diyen adam sağdan soldan duyduğu apaçi bilgi ve reklamlarla burada millete araba tavsiyesi veriyordur. Volvo'nun BMW'yi de geçtim Mercedes'ten ne eksiği var? Şöyle konulara bilen de bilmeyen de, anlayan da anlamayan da yorum yapıyor, insanları yanlış yönlendiriyor ya fitil oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_1881 -- 8 Kasım 2015; 13:19:32 >
  • Konu guvenlik ise oldukca zor olan small overlap testine bakmak lazim.

S60 rakiplerine gore en iyisi bahsettiginiz araclar icerisinde

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/volvo/s60-4-door-sedan/2015
  • Hız tutkunu biri değilseniz, geri kalan her şey için S60.
  • daha oncede forumdaki alman duskunu bircok vatandasla tartistim bu konuyu.kalite demek size sunulan demektir ki volvonun sunduklarini almanlar sunamiyorsa volvo daha kalitelidir.altyapi ise surus dinamizmini getirir ki herkes arabayi arkadan itisi veya motoru icin almiyor.hos bmw ve mercedeste 1.6 seviyesinde kendi motorlarini sunmuyorlar.zira volvo motor teknolojisini ciddi manada gelistirdi.eger derdiniz arkadan itis ise 1.6 motorla arkadan itse nolur onden cekse nolur.volvonun surus kalitesini ve kaportasinin saglamligini gordukten sonra bir arabaya sirf arkadan itisli diye fazladan 15 20bin tl baglamak anlamini yitiriyor.hele hele dizel otomatik s60 in oldugu yere benzinli bmw onermek alman fanatikliginden baska kelimeyle aciklanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 8 Kasım 2015; 14:13:10 >
  • Accord der giderim her zaman ki gibi

• 145 bin TL. paran varsa hiç buralarda dolaşma..
    3 gününü bu işe ayırır.
    1 gün Doğuşa gidip Passatı,
    Birgün Forda gidip Mondeoyu,
    Birgün de Volvo'ya gidip S60'ı satış temsilcisinden adam akıllı dinlersin, özelliklerini iyice öğrenir, test sürüşlerine çıkar araçları bizzat denersin.
    Bunlardan habgisi içine sinerse onu alırsın.
    145 bine , paranın hakkını verecek D sınıfı Mercedes yada BMW'yi, sıfır olarak zaten alamazsın, alacağın model varsa da en boş paketle karşına çıkar, değmez. İçine sinecek aracı almak için bu markalara en az 200 bin gibi rakamlarla gitmek gerek.

Eğer dediğin gibi bu araçların arasında kaldıysan, yazdığım şekilde gez, şöför koltuklarına otur, aracın malzemesine dokun, kalitesine bak, araçla test sürüşü yap..

Burada isteyen istediğini yazsın.. İçlerinden birisi zaten kendini sana belli edecektir..

• http://m.youtube.com/watch?v=gxeqaLqbsMg

Otomobil dünyanın yeni karşılaştırması var. Mondeo ile passatı karşılaştırmış. Belki faydası olur.

• Yakın vadede satcaksan passat
    Uzun kullanırım dersen s60

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.