Şimdi Ara

Passat mı Mondeo mu S60 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce Passat mı Mondeo mu diye konu açmıştım silinmiş burdan devam edelim.Passat ve mondeo arasında seçim yapıcaktım ama bu işlerin ustası bi abim Volvo bak pişman olmazsın demesi üzerine bidaha kafam karıştı.Volvonun sağlamlığı mondeonun tasarımını çok beğeniyorum. Volkswagen in performansı yüksek diyorlar ancak vw hakkında hiçbirşey bilmiyorum ve daha önce hiç vw kullanmadım .Yardımınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Baktığınız araçların motorlarını, yıllarını, 0 mı 2.el mi tercih edeceksiniz bunları da yazsanız iyi olur gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 alıcam 2015 model alırım herhangi birini. Motor olarakda sizden yardım bekliyorum. 145 bin lira bütçe 10 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonelizm -- 8 Kasım 2015; 0:37:00 >
  • Passat ve volvo arasında gider gelirdim.
    İkinci el sizin için önemli değilse volvo alın derim
  • Yıllık yaptığınız kilometreyi araçtan beklentilerinizde söylermisiniz? Ayrıca öyle bir rakam söylüyorsunuzki insanın aklına başka markalarda geliyor.
  • timmydncn kullanıcısına yanıt
    Yıllık 10 bin 15bin arası.Beklentilerim ilk başta güvenli olması bu açıdan volvo ya sıcak bakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonelizm -- 8 Kasım 2015; 0:47:32 >
  • Bu 3 araç haricinde de öneri alabilirim bana bu 3 araç çok övüldü .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mı Volvo s60 mı
    5 yıl önce açıldı
    megane mı clio mu?
    6 yıl önce açıldı
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Passatta 1.4 tsi highline alınabilir 1.6 tdi yerine bence 2.0 tdi tercih edilmeli ki bütçeyi aşıyor, bu durumda ben 1.4 tsi highline öneririm.

Volvoya gelince de arkadaşımda s60 d2 yani 1.6 dizel versiyonu var ve çekişi gerçekten kötü, motor kasayı taşımıyor ancak yalıtımı çok başarılı ve içine bindiğiniz anda gerçekten güvende hissediyorsunuz kendinizi. Alacak olursanız s60 t3 r-design güzel bir seçim olur.

Mondeo hakkında fikrim yok.

Ben alacak olsaydım da ilk önce mondeoya bakardım bilmediğim için ve volvoyla karşılatırıp ona göre tercih ederdim. Volvo şuanki bilgime göre passattan iyi.

• Bence 318i luxury line düşünebilirsiniz.

• Hocam vw highline siparişi almıyorlardı. Sanırım hala almıyorlar bayilerde hazır bulabilirmisiniz bilemiyorum.1.4 125 highline dsg 119.400 1.4 150 act highline 128.200 hocam. Bmw 3.20ied ya baktımda sportline plus paketiyle sanırım 156 bin liraya geliyor o bütçeyi aştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timmydncn -- 8 Kasım 2015; 1:04:07 >
  • 100 bin küsür para verdikten sonra bu üç markaya niye bakar bu milletimiz anlamış degilim. Git mercedes bak bmw bak. Tovbe tovbe.

• Bunların arasından mondeo'yu ele hocam önce. Diğer ikisi arasından seç. Birazdan bu mesaja gelecek olan eksilere de aldırış etme. Burası ciddi anlamda takıntıları olan insanların bolca bulunduğu bir forum

• Mercedes gereksiz pahalı gibi .Bmw ise fiyatını hakediyor ancak ek paketlerle falan bütçeyi aşıyor.İkinci ele sıcak bakmıyorum.

• Neden mondeo yu elediniz halbuki tasarımı çok hoş ve ek sistemleriyle çok akıllı bir araç performans açışından da pek eksiği yok gibi ?

• s60 diğer ikisinin içinden geçer fiyatları bilmiyorum ama fark çok değilse kesinlikle s60
  • Bütçeni 110a çekip güzel bi Passat alıp . Üzerinede para bırakabilirsin 35 bin .
    Ama bu parayı vereceksen ve bu 3 araçtan biriyse s60 .

• Bu üçünden S60 ama 100 bin TL yi vereceksem yada geçeceksem Mercedes yada BMW alırım 2.elde olsa

• Hocam donanım ve yakıt tercihine göre Mercedes C de alınabilir CLA da alınabilir, 145 bin lira ciddi bir bütçe, Passat ve Mondeo'ya takılı kalma derim.
  • bu mercedes bmw al diyenler volvo yani onlardan kotumu binmeyen gormeyen yorum yapmasin lutfen belki resmini gorup yorum yapan vardir al kardesim volvo s60 r design varsa git deneme surusu yap ordan kalk bmw mercedesi dene eger konfor olarak volvo onlardan iyi degilse ben hic bisey bilmiyorum volvoyu kucumseyenleri anlamiyorum amaclarini

• Hayır yine her markaya bakılır da neden Halk Arabası na o kadar para verilir ben de onu anlamıyorum. Alt üstü halk arabası.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.