Şimdi Ara

Passat mı ? Volvo mu?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Station alacaginiza gore ic hacim sizin icin onemli galiba. Bu durumda gerek oturma alaninin genisligi gerek de bagajin buyuk ve kullanisli olmasi bakimindan Passat one cikiyor. Genel olarak V60 elbette daha iyi bir arac ama bunu da goz onunde bulundurun.

Ekleme: bu aralar DSG'li Passat bulmaniz imkansiz gibi bir sey bunu da belirteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 19 Haziran 2012; 17:01:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • V60 Drive+Powershift baz donanımı 97 bin TL gözüküyor.86 bin TL nereden çıktı?O fiyata dediğiniz araç alınabiliyorsa aradaki farkına rağmen V60 kesinlikle alınır.
  • Passatla v60 karşılaştırmış.
    86 bin lira da v60a fiyat biçmiş.
    O zaman fake timi olarak devreye gireriz.
    quote:

Orijinalden alıntı: fazem16
    2000tl limitim var
    kat kardeşim gerçekten çok güzel bir inceleme yapmış ve aydınlatmış oldun. ben genelde oyun ağırlıklı ama performanslı olması benim idealim.
    bir karşılaştırma yaptım ağırlık olarak asus alacağım herhalde hp lerin klavyesi çok sade geldi bana..

Dağılın beyler.
    Bu arada bu iki aracı ancak bunun gibi 16lık liseliler karşılaştırır.
    Boşuna yemeyelim birbirimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Haziran 2012; 18:25:36 >
  • İki araç arasında kıyaslamadan biraz açık ara V60 diyorum hem motor performansı hemde konfor ve kalite anlamında daha önde diye düşünüyorum tasarım zaten tartışılmaz.
  • tasarım görecelidir ben passat modelini daha çok beğeniyorum volvo'dan ama diğer şartlarda volvo kesinlikle.
  • bu işte bir terslik var..........

kimse passat dememiş,

kaçıııııııııın patlıyacak tuzak buuuuu

• hocam başlık olmamış.
  • quote:

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler olsun ben SW modeli araç alacam tavsiyeniz nelerdir? MPV de olur ama çok karsız kaldım.Teşekkürler.

1-Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 80.300 tl

2-Volvo V 60 Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 86.000

kesinlikle volvo
  • Kesinlikle V60
  • konu içinde passatı öven tek mesaj olmaz mı yahu

şu an ağlıyor ve bunu yazıyorum biliyor musun
  • Boşver Passat ı .Station Wagon V60 bu segmentin en şık , tasarımı en güzel olan aracıdır.Motoru da bilinen ve az sorun çıkaran bir motor.Tercih VOLVO olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Passatla v60 karşılaştırmış.
    86 bin lira da v60a fiyat biçmiş.
    O zaman fake timi olarak devreye gireriz.
    quote:

2000tl limitim var
    kat kardeşim gerçekten çok güzel bir inceleme yapmış ve aydınlatmış oldun. ben genelde oyun ağırlıklı ama performanslı olması benim idealim.
    bir karşılaştırma yaptım ağırlık olarak asus alacağım herhalde hp lerin klavyesi çok sade geldi bana..

Dağılın beyler.
    Bu arada bu iki aracı ancak bunun gibi 16lık liseliler karşılaştırır.
    Boşuna yemeyelim birbirimizi.

Müthişsin.

• volvo
  • Volvo V60 :)
  • quote:

Arkadaşlar hepinize hayırlı günler olsun ben SW modeli araç alacam tavsiyeniz nelerdir? MPV de olur ama çok karsız kaldım.Teşekkürler.

1-Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 80.300 tl

2-Volvo V 60 Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 86.000

bu fiyata v 60 yok ama

en ucuzu bu

60 DRIVe Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 97.600

benmi yanlış görüyorum

http://www.volvocars.com/tr/sales-services/sales/pages/volvofiyatlistesi.aspx

• Şimdiye kadar gördüğüm en yakışıklı SW V60 hiç düşünmeden volvo derim.
  • passat tüm volvo modellerinden iyidir

şaka bir yana iki aracın da içine 5 sn oturmanız yeterli

paranız varsa tabiki volvo v60 rakibi de malesef passat değil audi a4 variant

passat o döşemelerle anca mondeo ya rakip olur.
  • Tabiki de volvo hem de V60 gibi sportwagon bir araç kesinlikle alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 20 Haziran 2012; 11:35:20 >
  • v60 derim ben her anlamda.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.