Bildirim
Passat mı ? Volvo mu??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1 saniye bile düşünmezdim.
Volvo V 60
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 19 Haziran 2012; 13:25:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fazem16
Arkadaşlar hepinize hayırlı günler olsun ben SW modeli araç alacam tavsiyeniz nelerdir? MPV de olur ama çok karsız kaldım.Teşekkürler.
1-Passat Variant 1.6 TDI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 80.300 tl
2-Volvo V 60 Dizel 1560 cc 115 hp Powershift 86.000
vw ile volvoyu kıyaslıyorsan. her ihtimalde volvo ezer geçer. eskiden ikinci eli çok sıkıntılıydı. ama simdilerde volvo atağa da geçti. bir süre sonra ikinci elinin de düzelmesi ile hak ettiği değeri alır diye bekleniyor. -
Variant çok güzel bir aile arabası. Fakat V 60 hem spor hem hırçın hem daha zengin bir havası var. Tercih meselesi -
volvo tabiki en yakışıklı sw bana göre v60 -
Volvo v60 -
Volvo tabiki kıyaslanması bile yanlış. -
Volvo -
Yalnız 86.000 liraya Diesel 1.0 115hp Powershift V60 ikinci el bile bulamazsın.
Sıfırlarda ortalama donanımlı bir aracı 105 bin liradan aşağı almak zor.
Hatta 100bin liradan aşağı ikici el bile bulunmaz. 1.6 dieselin powershift şanzımanı piyasaya çıkalı 2 ay oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoJohnnyGo -- 19 Haziran 2012; 14:18:50 > -
Model ile marka kıyaslanmaz başlıgı düzeltiniz.
Soruya gelirsek düşünülmeden V60 -
Volvo V60
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GoJohnnyGo
Yalnız 86.000 liraya Diesel 1.0 115hp Powershift V60 ikinci el bile bulamazsın.
Sıfırlarda ortalama donanımlı bir aracı 105 bin liradan aşağı almak zor.
Hatta 100bin liradan aşağı ikici el bile bulunmaz. 1.6 dieselin powershift şanzımanı piyasaya çıkalı 2 ay oluyor.
haklısınız fiyatı yanlış oldu V 60 full olanı 95.000 tl. şuanda ama passat şuan yok dsg şanzımandan dolayı fiyat farkıda çok ama illada V 60 deniyor gördüğüm kadarı ile teşekkür ederim ilgi ve alakanız dan dolayı. -
Volvo.... -
volvo -
V60 diyorum bende. -
iş olsun diyemi açıldı yoksa ciddimi ona göre yazalım -
Şaka mı yapıyosun
-
ikisine de yakından bakın,içine 1 kez oturun sonra gelin konuyu silin
V60 diyorum kesinlikle. -
quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
Şaka mı yapıyosun
iyi güzelde, bu araba 107 bin lira. -
Evet öyle, ancak bayilere ciddi alıcı olduğunuzu belli ettiğiniz taktirde güzel indirimler yapıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: bayram1599quote:
Orijinalden alıntı: CThirty
Şaka mı yapıyosun
iyi güzelde, bu araba 107 bin lira.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoJohnnyGo -- 19 Haziran 2012; 16:41:42 >
Benzer içerikler
- 1.6 gdi motor lpg uyumu
- marşpiyel tamiri fiyatı /2024
- yılbaşından sonra araba fiyatları ne olur 2025
- ford focus en dolu paketi hangisi
- taksi çıkması egea
- suzuki jimny 5 kapı
- citroen c4 2025
- dacia spring fiyat
- 2023 en çok satan arabalar
- yeni cla
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X