Şimdi Ara

PASSAT MI? Yeni SUPERB Mİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanirim mondeonun gelisi 2015 i bulacakmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Yalıtım , geniş bagaj gacmi ve iç konforu ve ferahlığı için passat öneririm.

Bagaj hacmi ikisinin de 565 litre.

İç konfor olarak da SuperB tur bindiriyor Passata. Bu bana öznel bir düşünce de değil, iki araca binen herkes bunu söylüyor.

Ferahlık olarak bir şey diyemeyeceğim. SuperB passat'tan daha uzun bir araç ama passatın genişliği: 1820 mm superbin genişliği: 1817

Gerçi 1.5 cm sağdan 1.5 cm soldan fark ettirmez bile.

Hocam 3 mm olmasın o ;)

1.5 sağdan 1.5 soldan yorumu doğru gibi geldi bana

• Yalıtım konusunda ufak bir karşılaştırma:

PASSAT MI? Yeni SUPERB Mİ?

Görünüşe göre ek yalıtım uygulamalarına gitmek gerekebilir...
  • passat gerçekten tdi olsun tsi olsun çok sessiz.superb ise passatdan daha sesli demekki yalıtımı daha kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like A G6

quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Yalıtım , geniş bagaj gacmi ve iç konforu ve ferahlığı için passat öneririm.

SuperB hakkında bir bilgin var mı?Markası,tipi vs.?

Aynı soruyu ben soracaktım ağzına sağlık üstadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OXMOXTOX

passat gerçekten tdi olsun tsi olsun çok sessiz.superb ise passatdan daha sesli demekki yalıtımı daha kötü.

Evet Passat kesinlikle daha sessiz. Ama benim gibi müziksiz araç kullanmayanlar için pek bir şey ifade etmiyor.
  • Süper B.

• bence gidin iki arabayı da canlı canlı inceleyin ona göre karar verin. Benim tercihim maddi durum göz önünde bulundurarak süperb derim
  • ferrari_ocb F kullanıcısına yanıt
    Fabrikada sorun varmış 2014 zor diyor bayi...Zaten ortada da arac yok üretilmiş. @ferrari_ocb
  • ilkersorar İ kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün önce Ford'dan bir yetkiliyle görüştüm: yeni yılda Ocak'ta veya Şubat'ta satışına başlanması planlanıyor dedi.
  • superb passata rakip olamaz diye düşünüyorum
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Bencede Rakip olamaz ama doğuşun politikası hiç hoşuma gitmiyor o nedenle WV bana Alman Kalıyor:) Passat 1,4 için gittim adam yüzüme bile bakmadan 3 ay sonra gel dedi.
  • ilkersorar İ kullanıcısına yanıt
    Bu nedenle Skoda Superb almanın arefesindeyim. Şu saat olmuş karar vermeye çalışıyorum...
  • 2 ay daha bekler yeni insignia alirim. Aklimdan gecmiyor degil yeni astra sedanimi satip yeni insigniadan almak.

• Skoda lar saab kalitesine mi yaklasiyor ne yahu!

• Passat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 15 Ağustos 2013; 1:49:44 >

• Arabayı hergün satacaksan Passat al, ama arabaya hergün bineceksen ama 3-5 yılda bir satacaksan, her ikisinide dene, fiyat/performans değerlendirmesi yap, beğendiğini al. Ben 2013 superb eski kasa full manuel aldım 72 küsüre 3 gün önce.
  • Aynı çelişki ile ben de karşı karşıya kalmıştım. 2006 megane sonrasında Passat ile Superb'in arasında kaldım. İki araç da bence kaliteli işçiliğe sahip. Ama Passat'ın yalıtımı çok daha iyi, zaten yukarıda da belirtilmiş. Baktığım dönemde 55000TL bütçemiz vardı. 54000 TL'ye bomboş Trendline 1.4 TSİ manuel Passat alabilecekken 1 yıllık ikinci el Superb'in 1.6. TDİ elegance en fulünü alma imkanı doğdu.

Benim aldığım araç beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor, vakumlu bagaj kapağı, kendi kendini park etme, 4 koltuk ısıtma, Passat highline'larda bulunan özellikler, hatta bir arkadaşımın 2012 highline'ında kendi kendini park yoktu. En sevdiğim özelliklerinden biri bagajı hem hatchback gibi hem de sedan gibi kullanabilme lüksü (twindoor bagaj). yükleme çok kolay.

otomatik zorunlu değilse ve temiz bir ikinci el bulabiliyorsanız, bütçenizi fazla zorlamadan her iki aracın ikinci eline de bakabilirsiniz.

Yeni kasa Superb'e yönelecekseniz, ben yeni kasaya fazla ısınamadım.

Son olarak eski civic'inizle karşılaştırıldığında biraz yavaş kalabilir ama her iki aracın da dizel otomatik versiyonlarının torktan ötürü üzeceğini zannetmiyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur, bol şans

• Kesinlikle SUPER B. Bu kadar konforlu bir D sınıfı araca binmedim. Aynı arabaya daha fazla para vermeye gerek yok
  • acetabulum A kullanıcısına yanıt
    kesinlikle superb derim neden bi kere çok geniş artı inanılmaz sessiz ve bi o kadar sessiz o arabanın tek eksisi kaburtunda tasıdıgı skoda amblemi dahası yok passat binicisi vve superbinde tadına bakmıs birisi olararak superbe doyamadım alın doya doya kullanın derim satmayı ticareti dülşünmüyorsanız ama passat para silmeyip üzerine bile koyabiliyor ama superb de o söz konusu değil ama binici iseniz superb derim ,iiyi günler:)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.