Şimdi Ara

PASSAT MI? Yeni SUPERB Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
5.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Uzun yıllardır forumu takip ediyorum fakat üyelik bugüne kısmet oldu.Şu andaki aracım Honda civic elegance otm. 2008 model.aracım artık 100.000 km yi devirdi,yol sesi malumunuz çok fazla ve 400 km de bir lpg almaktan sıkıldım artık.Yılda yaklaşık 25.000 km yapıyorum ve çok büyük kısmı uzun yol.Benim yeni araçtan beklentilerim geniş iç hacim,geniş bagaj hacmi,mutlaka otamatik vites,dizel ve mutlaka iyi ses yalıtımı.bu beklentilerle araçları incelediğimde Passat ve superb dışında çok fazla bir seçeneğim olmadığını düşünüyorum.iki aracın benzer donanımlarını arasında da oldukça fiyat farkı mevcut.Sizin önerileriniz nelerdir .şimdiden çok teşekkür ederim.

• Yalıtım konusunda passat önde, geriye kalan ihtiyaçlarınızda superb öne çıkıyor.Ben superb diyorum. Araç yeni makyajlandı şahane oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalıtım konusunda passat önde, geriye kalan ihtiyaçlarınızda superb öne çıkıyor.Ben superb diyorum. Araç yeni makyajlandı şahane oldu.

• Yalıtım , geniş bagaj gacmi ve iç konforu ve ferahlığı için passat öneririm.

• Normalde SuperB derim, paranız cebinizde kalsın; ancak Passat alırsanız 2. elde kolay ve az değer kaybederek satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acetabulum

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Uzun yıllardır forumu takip ediyorum fakat üyelik bugüne kısmet oldu.Şu andaki aracım Honda civic elegance otm. 2008 model.aracım artık 100.000 km yi devirdi,yol sesi malumunuz çok fazla ve 400 km de bir lpg almaktan sıkıldım artık.Yılda yaklaşık 25.000 km yapıyorum ve çok büyük kısmı uzun yol.Benim yeni araçtan beklentilerim geniş iç hacim,geniş bagaj hacmi,mutlaka otamatik vites,dizel ve mutlaka iyi ses yalıtımı.bu beklentilerle araçları incelediğimde Passat ve superb dışında çok fazla bir seçeneğim olmadığını düşünüyorum.iki aracın benzer donanımlarını arasında da oldukça fiyat farkı mevcut.Sizin önerileriniz nelerdir .şimdiden çok teşekkür ederim.

Passat ve suberb arasinda kalmissiniz 1.6 modelleri tercih edeceksiniz heralde simdi ses yalitiminda suberb cok iyi degil yani ek yalitim ile kendiniz daha iyi hale getirebilirsiniz fakat civic gibi gelir gibime geliyor ses yalitimi konusund
    Simdi passat daha pahali bir arac fakat 2. Eli ve marka imaji daha iyi fakat seneye 2014 de makyajlanacak bu size 2. Elde deger kaybettirir ben 4-5 sene binerim diyorsaniz gidin bir suberb alin binin derim

• Yeni 1.6 tdi super b tercihim olurdu. Artı uzatılmış garanti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 7 Ağustos 2013; 6:01:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni olduğu için superb tercih ederdim herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: metamorfik87

quote:

Orijinalden alıntı: acetabulum

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Uzun yıllardır forumu takip ediyorum fakat üyelik bugüne kısmet oldu.Şu andaki aracım Honda civic elegance otm. 2008 model.aracım artık 100.000 km yi devirdi,yol sesi malumunuz çok fazla ve 400 km de bir lpg almaktan sıkıldım artık.Yılda yaklaşık 25.000 km yapıyorum ve çok büyük kısmı uzun yol.Benim yeni araçtan beklentilerim geniş iç hacim,geniş bagaj hacmi,mutlaka otamatik vites,dizel ve mutlaka iyi ses yalıtımı.bu beklentilerle araçları incelediğimde Passat ve superb dışında çok fazla bir seçeneğim olmadığını düşünüyorum.iki aracın benzer donanımlarını arasında da oldukça fiyat farkı mevcut.Sizin önerileriniz nelerdir .şimdiden çok teşekkür ederim.

Passat ve suberb arasinda kalmissiniz 1.6 modelleri tercih edeceksiniz heralde simdi ses yalitiminda suberb cok iyi degil yani ek yalitim ile kendiniz daha iyi hale getirebilirsiniz fakat civic gibi gelir gibime geliyor ses yalitimi konusund
    Simdi passat daha pahali bir arac fakat 2. Eli ve marka imaji daha iyi fakat seneye 2014 de makyajlanacak bu size 2. Elde deger kaybettirir ben 4-5 sene binerim diyorsaniz gidin bir suberb alin binin derim

Merhabalar.
    Ek yalıtım konusunda bir şey sormak istiyorum.
    Makul fiyatlara araçlara ek yalıtım yapılabiliyor fakat aracın orjinalinde olmayan bir şey bana hiçbir zaman güven vermiyor.Bir kaza yaşadık diyelim o yalıtımda kullanılan malzemeler yüzünden araç alev alabilir mi mesela?Sonradan yapılma bir şey yani.Biz şimdi çok basit bir mantıkla para verip ses yalıtımı yaptıralım diyoruz ama sonuçta bu arabalar yapılırken birçok mühendis çalışıyor üzerinde,seri üretim fabrikalarda yapılıyor ve bunları düşünüyorlardır sanırım.Ne eksileri olabilir diye düşünmek de lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 7 Ağustos 2013; 7:23:30 >

• Civicten sonra kağni gibi gelir bunlar.
    Bütçe yetiyor madem passat öneririm.

• superb
  • Gerçekten civic'in performansını ararmıyım? Benim araçla rampa çıkmak tam bir eziyet.1.6 tdi motor daha iyi performans vermezmi acaba?
  • sorunsuzluk ve sağlamlık ta ilk 10 a giren tek avrupa markası skoda ben olsam superb alırdım alman çöpünü alıpta sanayide ömür mü çürüteyim.
  • Nickinizi okuyunca aklıma hemen os coxae geldi :)

Bence Passat almalısınız aşağı yukarı yakın araçlar ama 2. eli daha iyi Passat'ın.Bunu neden söylüyorum çünkü Passat size civik'ten sonra gerçekten de kağnı gibi geleceği için satma ihtimaliniz var.2.0 tdi'a o paraları vermeyeceğinizi düşünerek bu yorumu yaptım yoksa o araç performanslı zaten.
  • 0-100 performansımı,ara hızlanmalarımı yoksa her ikisdemi kötü.
  • superb

• quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Normalde SuperB derim, paranız cebinizde kalsın; ancak Passat alırsanız 2. elde kolay ve az değer kaybederek satarsınız.

Daha aracı almadan satacağın günü düşünmek Bana saçma geliyor.

Ben Superb diyorum. Yalıtım konusunda da gayet iyi. Makyajlı hali de bir hayli güzel
  • Bir Passat sahibi olarak Passat diyorum.Yeni Superbin arkası çokvçirkin olmuş be hocam.
  • Burda superb diyenlerin eline ver 70.000`i gider hepsi passat alır

• hayret almancilar konuda yok. cihanair japon konularında hayran hayran dolaşana kadar konuya geksene. Olmayan bilgini paylaş

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.