Şimdi Ara

Passat Modifikasyonları ( resimli açıklamalar ) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
797
Cevap
11
Favori
184.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

bu arada, tekrar sormuş olacağım ama, aracın MFD'sinde çalan MP3 'e ait bilgi görünüyor mu ? (parça ismi vs.) VW'nin orjinal CD-çalarında bu özellik var, necvox'a geçince kaybetmiyoruzdur inşallah.

ayrıca, cihazın kendi ekranında CD'den çalan MP3 'e ait parça ismi gibi ID3 bilgileri görünüyor mu ?

bump :)
  • quote:

quote:

bu arada, tekrar sormuş olacağım ama, aracın MFD'sinde çalan MP3 'e ait bilgi görünüyor mu ? (parça ismi vs.) VW'nin orjinal CD-çalarında bu özellik var, necvox'a geçince kaybetmiyoruzdur inşallah.

ayrıca, cihazın kendi ekranında CD'den çalan MP3 'e ait parça ismi gibi ID3 bilgileri görünüyor mu ?

bump :)

Aracın MFD de bir şey görünmüyor...Necvoxun kendi ekranında bazı bilgiler, artist, album falan gözüküyor ama albüm kapağını göstermiyor galiba ya da ben beceremedim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant
    Cihazın ses kalitesi aracın orjinal cihazından daha iyi.
    görüntü kaliteside çok iyi diyebilirim.rns 510 a yaklaşmış.
    radyo çekim kalitesi zayıf.zayıf derken aracın kendi cihazına gore zayıfçyoksa benim işimi goruyor.tv kalitesi diger cihazlar gibi.
    menü kullandıkca alışıyor insan.
    navigasyon yazılımını zaten isterseniz degistirirsiniz.
    bluetooth iyi.ses kalitesi iyi.sadece rehber senkronizasyonunu yapamadım

selam,

"rehber senkronizasyonu yapamadım" demenizden menüde böyle bir ayar olduğunu fakat sizin denemenizin başarısız olduğunu anlıyorum. doğru mu ?
    yoksa hiç böyle bir özellik bulunmuyor mu ?

eğer menüde varsa neden başarısız olmuş olabilir, fikriniz var mı ?

Benimde test ettiğim hiç bir Uzak Doğu malı cihazlarında ID3 ( Bazıları TAG bilgiside diyor )MFD ekranında gözükmüyor.

• Merhaba,

Hepsiburada 'da satılan Necvox DVA 939 HD modelini satın almak üzereyim. Bu ürünün son modeli budur değil mi ?
    Yanlış birşey almayayım da...

Acil cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Merhaba,

Hepsiburada 'da satılan Necvox DVA 939 HD modelini satın almak üzereyim. Bu ürünün son modeli budur değil mi ?
    Yanlış birşey almayayım da...

Acil cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/necvox-dva-939hd-volkswagen-araca-ozel/productDetails.aspx?categoryid=17545&productid=otessedva939hd#tablnk

Son model dediğiniz gibi budur Şimdiden Hayırlı uğurlu olsun , RNS-510 almasam ilk alacağım ürün budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 30 Ocak 2010; 22:08:55 >

• teşekkürler.
    bence rns-510'u cok da dusunmeyin. aslında ürün olarak güzel fakat cok kisisellestirilemiyor.
    necvox'da harita yazılımını istediginiz gibi degistirebiliyorsunuz.
    rns-510'un bence 2 avantajı var:
    - orjinal vw olması (garantiye etkileri)
    - can-bus'ı tam desteklemesi (mfd'de mp3, telefon rehberi vs.)
  • Necvox taktığı için kimsenin aracını garanti dışı bırakmazlar.Merak etmeyin.
    Yetkili servisler kendisi necvox takıyor çünkü!!!!
  • hepsiburada'dan almaya karar vermeden önce kendi servisimle konustum. kesinlikle takmadıklarını ve takılmasını onaylamadıklarını söylediler.
    açıkçası bu konuda hala tedirginim.
    can-bus 'a bagli oldugu icin, can-bus da aractaki herseyi (acilir tavan da dahil) kontrol ettigi icin, servis bunu can-bus ile ilgili her arizada koz olarak kullanabilir.
    ama necvox cok guzel :)
  • quote:

hepsiburada'dan almaya karar vermeden önce kendi servisimle konustum. kesinlikle takmadıklarını ve takılmasını onaylamadıklarını söylediler.
    can-bus 'a bagli oldugu icin, can-bus da aractaki herseyi (acilir tavan da dahil) kontrol ettigi icin, servis bunu can-bus ile ilgili her arizada koz olarak kullanabilir.

Öyle şey olmaz Çoğu VW servisi kendisi navgasyon takıyor ve 2 yıl garanti verip araçda oluşacak sorunları da garanti altına alıyorlar...Gittiğiniz servis öyle işlerden anlamadığı için garanti dışı kalır diyor ama öyle şey olmaz gidersiniz başka servise bakın onlar nediyor

RNS-510 aldıkmı zaten Mert Abim gibi tüm ekipmanları yaptırıcaz Biraz pahalıya patlıycak belki ama Almanya'ya göre kıyaslarsak RNS-510 ve diğer her şeyi taktırdık mı Almanya'da RNS-510 satış fiyatına denk geliyor

• quote:

hepsiburada'dan almaya karar vermeden önce kendi servisimle konustum. kesinlikle takmadıklarını ve takılmasını onaylamadıklarını söylediler.

Ben birçok uzak doğu malı cihaz denedim. Yaklaşık 1 senedir MT 6501 kullanıyorum. Can-Bus sistemi ile ilgili herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Servislerin bunu koz olarak kullanacağını sanmıyorum. Ama yinede sonuç olrak orjinal olmayan bir ürün risk yaratabilir.
  • Hayırlı olsun necvow çok güzel.Ama geri görüş kamerasını mutlaka taktırın.Çok memnun kalırsınız benden söylemesi :D
  • Ayrıca yarın passat'ımızı chiplettirmeye gidiyoruz.Hadi hayırlısı.
  • necvox elime ulaştı. pazar günü taktırmaya gideceğim.
    antenlerle ilgili sorularım var:

gps antenini kitapciginda on camin altina yerlestirmisler. ama ortada gorunmemesi daha iyi olur. bunun icin sanirim on direklerden birinin icine yerlestirildigini yazmisti bir arkadas. acaba bu sinyal zayifligi yaratiyor mu ?
    direk icine montaj kolay mi ?

cihazin kutusundan analog tv anteni de cikti. halbuki taktiracagim yerle gorustugumde kutudan tv anteni cikmadigini ve kendilerinin 50 TL karsiligi vereceklerini soylemislerdi. benim sansima kutudan mi cikti yoksa bu anten dogru anten degil mi ?
  • quote:

necvox elime ulaştı. pazar günü taktırmaya gideceğim.

gps antenini kitapciginda on camin altina yerlestirmisler. ama ortada gorunmemesi daha iyi olur. bunun icin sanirim on direklerden birinin icine yerlestirildigini yazmisti bir arkadas. acaba bu sinyal zayifligi yaratiyor mu ?

cihazin kutusundan analog tv anteni de cikti. halbuki taktiracagim yerle gorustugumde kutudan tv anteni cikmadigini ve kendilerinin 50 TL karsiligi vereceklerini soylemislerdi. benim sansima kutudan mi cikti yoksa bu anten dogru anten degil mi ?

sağ ön direğe koydurdum.yapıştırmana gerek yok. zaten anten mıknatıslı.direkteteki metale saglamca tutunuyor.oynayıp ses yapması imkansız.
    sinyal şiddetide iyi.full olmasada iyi.Bence sende göz önünde bir yere koydurma! orjinalliği bozmasın.Usb ve ipod u torpidoya attırdım.
    tv anteninide torpidoya geçici olarak koydurdum.tv anteni biraz büyük birşey.ve bi ara nerelerden çekim gücü iyi deneyip ona gore yerlestiricem

• Bendeki önceki amerikan malı olan necvox'un Tv'si güzel çekmiyordu.Durmadan kopuyordu.Ama İstanbul'da başkası ile değiştikten sonra şimdi gayet güzel çekiyor.Yolda seyir ederken bile nadir kopmalar yaşanıyor.

Birde pazartesi günü Chip Tuning yaptırdım ve 155hp güce ulaştım.Süper değer.Ve acayip fark etti.Beklediğimin üstünde fark etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

quote:

necvox elime ulaştı. pazar günü taktırmaya gideceğim.

sağ ön direğe koydurdum.yapıştırmana gerek yok. zaten anten mıknatıslı.direkteteki metale saglamca tutunuyor.oynayıp ses yapması imkansız.
    sinyal şiddetide iyi.full olmasada iyi.Bence sende göz önünde bir yere koydurma! orjinalliği bozmasın.Usb ve ipod u torpidoya attırdım.
    tv anteninide torpidoya geçici olarak koydurdum.tv anteni biraz büyük birşey.ve bi ara nerelerden çekim gücü iyi deneyip ona gore yerlestiricem

GPS antenini direğin içine yerleştirmediniz yani ? İçerde duruyor öyle mi ?
    Acaba direğin içine yerleştirmek nasıl olur ?
    Usb ve Ipod'u tabi torpido'ya attırmak lazım. Hatta ben bir de ekstra usb girişi ekleyeceğim. (GPS board'indan)

• benim GPS de direk içine montajlandı ama yüksek binaların olduğu dar sokaklarda sorun yaratıyor Metin beyi ziyaret ettiğimde görünür bir yere aktarmasını rica edeceğim

(bu arada bende orjinal RNS510 cihaz takılı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

Ayrıca yarın passat'ımızı chiplettirmeye gidiyoruz.Hadi hayırlısı.

ne kadara yapılıyor bu chip olayı? bendeki 150 beygirlik tiguan chipten sonra kaç olur tahmininiz var mı?
  • Ben 800 tl'ye yaptırdım.Sizin araç 180-185hp arasını rahat alıyor.
  • Belki yukarıda okumuşsunuzdur. 2 sene önce bende yaptırmıştım. 203 HP gibi birşey olmuştu.
    Tam bir canavara dönüştü. Lastikler yolu tutmaz olmuştu. Sırf o yüzden 235/45 17 ebadında lastik ve jant aldım.
    Fakat tork DSG Şanzımanın maximum limiti olan 350Nm'yi çok geçmişti. Birçok yazılım denedik ama tork'u 400NM nin altına çekemedik.
    Bende riske girmek istemedim, biliyorsunuzdur DSG şanzıman 20.000 tl civarı. Ve orjinal yazılıma geri döndüm.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.