ben mantık olarak hala ıslak kavrama olmadığını düşünüyorum. hacim artışı ile 120hp civarından 150hp'ye geçen 1.5tsi motorda tork artışı hiç yok önceki 1.4 ile aynı. yeni 1.5 motor ile kısıtlama olmadan tork değeri 300 civarında olurdu ilgili şanzıman olmasaydı bence. yine şanzımanı korumak için 250nM tork limiti aşılmamış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 13 Ekim 2020; 18:38:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Passat neden alınır? Neden alınmaz? (3. sayfa)

-
-
2021 model Passat (yani dijital klima vs olan yoksa yıla bakmayın) sahibi olarak ne yazık ki Passatlarda kuru kavrama olduğunu söylemek isterim. (Buraya bir üzgün yüz)
Tiguan'larda ise uzun süredir ıslak kavrama mevcut.
-
tebaada yine passat aşkı nüksetmiş ola ki; 508,superb ler sıkıştırılmış aralara.
yahu kabul edin gayri, çatır çatır satılıyor ve bu fiyatların aracı değil ve bu passatın veya vwnin suçu günahı değil. ülkemizin refah seviyesi 30bin€luk aracı 400bin₺ya aldıracak kadar yüksek. ve en önemlisi sınıfında rakibi yok. (elbette premiumlar konu ve ekonomi dışı)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisa serisi de nedir yahu? passat'ın yarısı kadar araç. c serisi bile passat'tan çok daha dar bir araç, bu arada gönderdiğin listede en ucuz c serisi 600bin nerdeyse passat'ın iki katı. nasıl alınıyormuş passat fiyatına c serisi anlayamadım hala.
Alıntıları Göster😂
https://binekarac.vw.com.tr/app/local/fiyatlar/arac-fiyatlari.html#Passat-2020
listeye bakarsanız 380 lerden başlayıp 900 e kadar gidiyor Passat
C serisi 600 değil 525 den A serisi 300 küsürlerden başlıyor.
Bu arada Passat ın hacim açısından pozitif olduğunu söylemiştim ilk yorumumda, ama günün sonunda Mercedes 💪🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 13 Ekim 2020; 21:7:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: aserkang😂
https://binekarac.vw.com.tr/app/local/fiyatlar/arac-fiyatlari.html#Passat-2020
listeye bakarsanız 380 lerden başlayıp 900 e kadar gidiyor Passat
C serisi 600 değil 525 den A serisi 300 küsürlerden başlıyor.
Bu arada Passat ın hacim açısından pozitif olduğunu söylemiştim ilk yorumumda, ama günün sonunda Mercedes 💪🏻
Alıntıları GösterPassat'ın en pahalısını, c serisinin en ucuzunu mu seçicez?
Birader c 180 almıştı sıfırdan.kesinlikle passat konforu yok. Yıldız umrunda değil ailemin. Onun arabasına binmeyi sevmiyorlardı o yüzden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 13 Ekim 2020; 21:17:8 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: blueways2021 model Passat (yani dijital klima vs olan yoksa yıla bakmayın) sahibi olarak ne yazık ki Passatlarda kuru kavrama olduğunu söylemek isterim. (Buraya bir üzgün yüz)
Tiguan'larda ise uzun süredir ıslak kavrama mevcut.
Tiguanlar da kuru
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisPassat'ın en pahalısını, c serisinin en ucuzunu mu seçicez?
Birader c 180 almıştı sıfırdan.kesinlikle passat konforu yok. Yıldız umrunda değil ailemin. Onun arabasına binmeyi sevmiyorlardı o yüzden.
Alıntıları GösterYoo 😂
Passatın 400 lük bir modeli yerine A serisinin 400 lük bir modeli.
A serisini beğenmemişsiniz ama konsol full ekran, istediğiniz hızla gidini içeriye gram ses almıyor, konfor desen tartışılmaz, malzeme kalitesi harika, vs vs.
Tabi benim yorumlarım bunlar , siz baya VW cisiniz sanırım. Tercih meselesi , aynı paraya bir üst sınıf markayı ve kaliteyi tercih ederim.
Ek olarak C serisinin en pahalısı 700
Passat 900 🤣🤣🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 13 Ekim 2020; 21:20:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: kıng365
Valla doğru hocam, 1.6 tdi passat kullandım. Ilk kalkışta neden öyle gaz yemiyor gibiS modunda daha hızlı tepki veriyor. 1.6"nın sorunu kalkışta değil, yüksek hızlards (120+) nazlanmaya başlıyor malesef 1.6 motor ancak idare ediyor passatta
quote:
Orijinalden alıntı: aserkangYoo 😂
Passatın 400 lük bir modeli yerine A serisinin 400 lük bir modeli.
A serisini beğenmemişsiniz ama konsol full ekran, istediğiniz hızla gidini içeriye gram ses almıyor, konfor desen tartışılmaz, malzeme kalitesi harika, vs vs.
Tabi benim yorumlarım bunlar , siz baya VW cisiniz sanırım. Tercih meselesi , aynı paraya bir üst sınıf markayı ve kaliteyi tercih ederim.
Ek olarak C serisinin en pahalısı 700
Passat 900 🤣🤣🤣
Alıntıları GösterA serisi nedir yahu ceviz kadar araba. Konsoluna oturmuycam. Ben 20 yaşında, 1.65 boyunda bekar bir genç değilim. Passatın bagajına sığar a serisi. Şimdi de 2.0 motorlu passat ile 1.6 c serisi mi karşılaştırmaya başladık. Bana fanatik diyene bak.
A serisi önce karşılaştırmalı testlerde golfü geçsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 13 Ekim 2020; 21:26:11 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisA serisi nedir yahu ceviz kadar araba. Konsoluna oturmuycam. Ben 20 yaşında, 1.65 boyunda bekar bir genç değilim. Passatın bagajına sığar a serisi. Şimdi de 2.0 motorlu passat ile 1.6 c serisi mi karşılaştırmaya başladık. Bana fanatik diyene bak.
A serisi önce karşılaştırmalı testlerde golfü geçsin
Alıntıları GösterTamam siz Passat alın 🤣🤣
-
+güzel araba olduğu için alınır, alanı araba olarak üzmez.
-gereksiz pahalı olduğu için alınmaz.
Tiguan ilk üretildiği yıldan bu yana hiçbir modelinde kuru kavramalı şanzıman kullanılmadı. Şuanda dq380-81 kullanılıyor. Aynı zamanda b9 audi a4, skoda kodiaq ve vw arteonda da 1.4 ve 1.5 motorlarda yine dq380-381 modelleri kullanıldı. Vw group ağır araçlara dq380-81 ıslak kavramalı şanzımanı kullanıyor. Tahminim sıra yavaş yavaş Passat ve superb'ye geliyor. Bir sonraki güncellemede bu araçlarda dq380-81 e geçebilir. Bu arada çok ağır araçlarda da zf8 var. ( bazı audi a6- a8 - q7-q8- crafter- amarok)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hfguler -- 15 Ekim 2020; 16:8:26 > -
Passat trde cok abartildi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
B8-B8.5 farkını şu videomdan görebilirsinizhttps://www.youtube.com/watch?v=v4L99staYDE&feature=youtu.be
Passat Neden Alınır?
-D segmentinde optimum bir araç. Her şeyden biraz biraz var.
-İkinci eli hızlıdır.
-Ülkemizde algısı yukarıda bir modeldir.
-TSI motoru verimli sayılabilir.
-DSG nin geçişleri pürüzsüzdür.
Passat Neden Alınmaz?
-Malzeme kalitesinin denildiği kadar iyi olmadığını düşünüyorum. Trim sesi,parçaların aşınması gibi şikayetler az değil.
-DSG nin sorun çıkarma olasılığı yüksek. Çözüldü diyenler var ama yalan.
-Donanım olarak özellikle Talisman ve 508 e göre boş.
-Süspansiyonları pek iyi değil. Ne şiş yansın ne kebap gibi düşünmüşler. Süper bir yol tutuşu veya süper bir konforu yok.
-Tasarımsal olarak bir önceki kasalarla çok bir farkı yok.
-Rakiplerine göre nispeten pahalı fiyat performans oranı düşük.
Söylediklerim B8 kasa için geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drknl35 -- 13 Kasım 2020; 13:27:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X