Passat neden alınır? Neden alınmaz?

-
-
neden alınır;
- iç hacim ve bagaj genişliği
- konfor- yalıtım ve malzeme kalitesi
- marka algısı ve değerini koruması
neden alınmaz;
- DQ200 kodlu kuru kavrama şanzıman (7-dsg)
- görece fiyatına göre daha az donanım
bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Ekim 2020; 23:16:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooooooo muhtesem konu
Forumda yol tutuşunu beğenmeyenler çok ama ben şahsen beğendim gayette iyi yol tutuyor passat
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
+ yönleri
- otomatik olanlarındaki dsg şanzımanın kalitesi (konfor,performans,yakıt tüketimi)(avrupa ve ülkemizde en çok kullanılan şanzıman olması)
- geniş hacim
- kullanışlılık
- konfor
- yeterli performans
-- yönleri
- fiyat
-
Yok hocam amaç gündem yaratmak değil. Çok satan araç ben beğeniyorum. Fikir almak istedim.
Bu ara 1.6 tdi passat kullandım. Gerçekten performansını ben beğendim. Tork la güzel yürüyor.
Fiyat Performans olmasa bile araç değerini koruyabilir hatta prim yapabilir.. bakım bir şekilde ekonomik olarak yaptırılsa bile yedek parçası pahalı olabilir.. kaskosu muhtemelen yüksek çıkar..
Parasına göre aynı model yılında alternatifi yok, model yılı düşürülerek BMW Mercedes alınabilir ama arka koltuklarda hacim lazımsa E class veya 5 kasa almak lazım onları alabilmek içinde çok fazla model düşürmek gerekir. Neden alınmaz, suv araç isteyen almaz, çok parası olan yine almaz gider e kasa Mercedes alır, az parası olan yine almaz, gider başka araç alır. Passat çok iyi olduğu için değil ilginç bir şekilde bu ülkedeki D sınıfı boşluğunu doldurduğu için çok satıyor.
Neden alınır,
Hacim, konfor
elden çıkarması kolay olur, kendi çapında hayranları var
Neden alınmaz
Marka (o paraya Mercedes alırım)
Fiyat/karşılık zayıf donanım
DSG beğenmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: aserkang
Neden alınır,
Hacim, konfor
elden çıkarması kolay olur, kendi çapında hayranları var
Neden alınmaz
Marka (o paraya Mercedes alırım)
Fiyat/karşılık zayıf donanım
DSG beğenmiyorum.O paraya mercedesi biz neden bulamadık?
Fiyat performans olarak ( ülkemizdeki saçma vergi sistemini es geçiyorum) daha iyisi yok. Yani alınmaması için bir sebepte yok.
-
Konfor malzeme kalitesi çok iyi. Tasarımda göreceli ama benim hoşuma gidiyor. İç hacim efsane. İlana koy 6 saatte sat nakit para sanki :D
Eksi olarak donanımı zayıf. Dsg saatli bomba ama aynı zamanda müthiş bir şanzıman
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisO paraya mercedesi biz neden bulamadık?
Alıntıları GösterAraştırmadınız herhalde, ne bileyim 😄😄😄
https://fiyat.mercedes-benz.com.tr/model/yeni-a-serisi-sedan/fiyat/2020
https://fiyat.mercedes-benz.com.tr/model/c-serisi/fiyat/2020
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Prim yapsın diyorsan alınır, prim yapmayan araba lazım dersen alınmaz
Soruyu şöyle sormak lazım. Superb varken niye Passat alınır.
Motor şanzıman aynı, Superb'in iç/bagaj hacmi daha geniş. Bagajın camla birlikte açılması kullanışlılık ve yüksek şeyleri yükleme bakımında büyük avantaj sağlıyor.
Malzeme/işçilik olarak yakın araçlar.
Bu avantajlarına rağmen Superb'in fiyatı Passat'tan daha ucuz.
-
Ve en önemlisi tasarımı çok daha güzel
Abi niye aldim biliyormusun.. Hastayim highline b8 kasanin tipinede ondan.. Niye alinmaz dersende uzun yolda bel agrisi yapıyor kesin.. B6 kasada da yapıyordu..
Yeni gelen 1.5tsi lar yaş kavramaya geçti artık.
1.5 tsi hala kuru kavrama
En Beğenilen Yanıtlar

neden alınır;
- iç hacim ve bagaj genişliği - konfor- yalıtım ve malzeme kalitesi - marka algısı ve değerini koruması neden alınmaz; - DQ200 kodlu kuru kavrama şanzıman (7-dsg) - görece fiyatına göre daha az donanım bence. |
Soruyu şöyle sormak lazım. Superb varken niye Passat alınır. Motor şanzıman aynı, Superb'in iç/bagaj hacmi daha geniş. Bagajın camla birlikte açılması kullanışlılık ve yüksek şeyleri yükleme bakımında büyük avantaj sağlıyor. Malzeme/işçilik olarak yakın araçlar. Bu avantajlarına rağmen Superb'in fiyatı Passat'tan daha ucuz. |
O paraya mercedesi biz neden bulamadık? |
Benzer içerikler
- elektrikli mi benzinli mi
- elle pasta cila elle nasıl yapılır
- toyota corolla 1.33 life
- inci akü ömrü kaç yıl
- toyota chr paket sıralaması
- reeder fancy
- ötv matrah düzenlemesi 2025
- mercedes-maybach s600 fiyat
- opel grandland 2025
- a3 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X