Şimdi Ara

SIFIR EGEA ALMAK YERİNE NE ALINIR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. sıfır egea almak yerine sizce nasıl bir araç almalıyım ?? anadolu şehrinde yaşayan biri olarak yıllık max 10 15 bin km yapan birisiyim. benim için şehir içi yakıt tüketimi az olmasını istiyorum. 100-140 bin arası tavsiye edebileceğiniz 2. el düşük km araç var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi five93 -- 23 Temmuz 2020; 1:46:57 >

• Sifir alabiliyorsaniz sifir alin egea olur clio olur sifir olsun elin eskisi sifirdan pahali olmuş !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • egea 1.4 benzinli ile 1.3 multijet arasında 30 bin cıvarında fark var. şehir içi kullanacak olup az yakıt tüketimi önemli. belirttiğim üzere yıllık max 10-15bin km yapacak birisi olarak sizce neyi tercih etmeliyim _?? 1.4 benzinli şehir içi 40 45 kr civarında yakarsa benzinli tercih edilebir diye düşünüyorum
  • 1.3 al hatta daha düşük motor gücü olan varsa ondan al . Az km yapıyorsun zaten benzine çok para verme ;)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0.9 tce clio az yakar sıfır joy veya temiz touch/icon da tercih edilebilir.

• Boş Egea yerine boş Clio daha iyidir. 0.9 Tce nin performansını kullanan herkes beğeniyor. Benzinde bile yakıt tüketimi gayet düşükken yok ben bedava gezicem diyosan bi de lpg at al sana en ucuz ulaşım aracı üstelik sıfır km. 0.9 benimde radarımda olan bi model. Üstelik senelik 55-60 bin km yol yapıyorum. Tek eksisi eski kasada otomatik olmaması, sw yeni kasanın 1.0 motor cvt versiyonunun gelmemesi. Geldiği an düşünülmeden alınacak bi araç diye düşünüyorum kendi adıma.
  • foruma göre sıfır egea yerine 20 yaşında bmw alınır.
    ama bu kadar egea kime satılıyor onu bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o paraya eski kasa 1.6 corolla ya da elantra bulabilirsin 2 yaşında ve düşük km... En azından egeadan daha iyi araçlardır...

Megane derdim ama megane'lar şirket çıkması hor kullanılmış olur o paralara
  • Bırakın ikinci eli ya da arka kapısı manuel clioyu. Alın egea geçin satarken kimse arayıp araç manuel mi otomatik mi diye sormaz
    B sınıfı benzinli manuel zor satarsınız ikinci ele de hiç bakmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 atmosferik egea fiyatına clio 4 tercih ederdim. Atmosferik kullanmak dert değilse bu sefer de atmosferik clio 5 tercih ederdim.
    birazcık daha para verip joy 1.0 turbo otomatik clio 5 de alabilirim.

Ama bagaj lazım değilse egea almazdım hiçbir şekilde.
  • İki hafta önce 115 e sıfır 1.4 egea urban plus aldım. Konforu yeterli bagaj çok büyük. Çoluk çocuk varsa b sınıfına bulaşma. Motor çok güçlü değil tabiki ama yeterli düzeyde. Başkalarının elinde ne olduğu belli olmayan ikinci el yerine sıfır aldım kafam rahat. Donanım olarak da gayet yeterli geldi bana. Tavsiye ederim

• 1.3 Multijet en az Urban Plus donanım olacak şekilde alınır binilir. Ya da 2017 bir Leon da düşünülebilir..
  • Egea'dan daha mantıklı alternatif yok. Bir kere sıfır araç her türlü ikinci el araçtan iyidir. Clio'da turbo avantajı var ama performans beklentin yoksa Egea daha kaliteli daha geniş bir araç.
  • Ikinci el almada ne yaparsan yap.Cok sıkintili alici ve satici dolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: five93

egea 1.4 benzinli ile 1.3 multijet arasında 30 bin cıvarında fark var. şehir içi kullanacak olup az yakıt tüketimi önemli. belirttiğim üzere yıllık max 10-15bin km yapacak birisi olarak sizce neyi tercih etmeliyim _?? 1.4 benzinli şehir içi 40 45 kr civarında yakarsa benzinli tercih edilebir diye düşünüyorum
    senede 10-15bin yapacaksan egea 1.4 de olur. bende şirket arabası olarak var. ist içi akıcı trafikte 8 lt yakıyor. anadolu'da sorun çıkarmaz. bir de tüplü olarak da tercih edilen bir model olduğu için satarken de sıkıntı çekmezsin. ancak 1.4 egea da 1.3 egea da gitmiyor, çok ağır.
  • Şu piyasada 4-5 yaşına kadar ikinci el almak yerine çok da fazla olmayan bir ilave ile sıfır alınabiliyor.

Sıfırından pahalı fiyat yazan 2019 model araçlarla dolu sahibinden.com. Herifler ÖTV indirimi ile 2019 fiyatından almışlar 2020 liste fiyatının üstüne satmaya çalışıyorlar. Hedefledikleri kârları en az %60.
  • ercanf E kullanıcısına yanıt
    usta şehirçi km de kaç kuruş yakıyor ?? ve vergisi ne kadar ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi five93 -- 23 Temmuz 2020; 14:30:8 >
  • Bayiilerde yok diyorlar 0 egea alabiliyor musunuz once ona bir bakin isterseniz. Istesenizde alamayabilirsiniz

• five93 F kullanıcısına yanıt
    Daha ilk depodayım 510 km oldu %60 ı uzunyol. Rodaj sebebiyle dikkatli kullanıyorum yüksek devirlere çıkmıyorum genel ortalama 5.1 litre. Kuruş hesabı yapmadım daha depo bitmediği için. 280 liraya dolmuştu depo, hala çeyrek depo benzin var. Mtv 923 tl altı aylık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanf -- 23 Temmuz 2020; 14:39:0 >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Ben haziran ortası sipariş verdim temmuz ilk hafta teslim aldım aracı. Hiçbir bayide araç yok. Yaklaşık bir ay bekletiyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.