Şimdi Ara

Passat yerine Egea almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam egea konusunda ilk defa senin gibi düzgün konuşan birini gördüğüm için cevap vermek istedim :) zira öbür arkadaşlar salya saçarak konuşuyorlar da. Neyse, servise gittim geçen gün dedim böyle böyle internette kaza resimleri gördüm falan nedir bu işin aslı tenekeye mi biniyoruz yoksa diye. Özetle hatchbackle sedanın malzeme bakımından birebir olduğunu, dolayısıyla hatchback testten ne alırsa sedanında o puan olduğundan emin olmamı istedi. Zaten çok yakın zamanda hatchback teste girecek, bu araca o kadar yatırım yapıldı avrupa da satılıyor falan düşük olamaz dedi. Hatchback içinde gazete de mi ne görmüştüm 1 hafta içinde girecek deniyor teste yanlış hatırlamıyor isem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece görüntüden ibaret bir arabayı passata tercih ediyorsun olmadı hocam :)
  • Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Dostum forumda herkes mercedes s class yada bmw 7 serisine bindigi icin begenmemelerini normal karsila 60 a egea alacagina 700 ekle 7 serisi almani onermeleri dogal yani ;)

Yani firmalarin hicbiri babamin degil allahin bildigini kuldan saklamanin geregi yok sonucta goz var nizam var egea gayet kaliteli guzel bi arac disi cok guzel ic tasarimda o kucuk ekran biraz bozmus o kadar guvenlik testinede girip iyi bir puan aldiktan sonra gayette alinabilecek bir arac

Malesef ulkemizde kaliplasmis algilar yikilamiyor arastirmadan kontrol etmeden mercedes ise iyidir fiat ise kotudur yada arabalari bile gectim insanlari bile kaliplastirip genelliyoruz
    Ben fiatin linea sini begenmiyorum fakat punto 500 serisi falan hosuma gidiyor
    Neyse cok edebiyat yaptim
    Genel olarak cok guzel bi otomobil hayirli olsun kazasiz belasiz binin.

• Passat en son Mercedes E, BMW 5 ile kıyaslanıyordu. Ne ara Egea'ya düştü.

• Wrutera kullanıcısına yanıt
    500 konusunda haklısınız bu arada. Eger egeayla donanım ve motoru aynı klasmanda aynı fiyat olsaydı 500x kesinlikle alırdım lakin egeayı 70 e verdiler 500 x e 88 bin tl deyince ibre direk buna kaydı :) teşekkür ederim sağolun

• octavia, superb ihtimallerini de düşünün
  • Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum kesinlikle. Egea hatchback kesinlikle bu teste girecek yakında ve muhtemelen beş yıldız alıp çıkacak.O zaman görmek lazım araca sürekli laf edenleri. Fiat euroncap beş yıldız fakiri bir marka değil yoksa. Grande punto ilk çıktığında ozaman bile beş yıldız almıştı.Bu araçlar AB de satılan araçlar sonuçta.

• Passatın marka imajını zedelediğinizden dolayı mahkeme celbi gelir yakında

• engineeer E kullanıcısına yanıt
    Bence konuşmaya gerek yok hocam bundan önce c sınıfını bravo temsil ediyodu çıktığı gibi 2007 de 5 yıldızı kapmış. Zaten laf aramızda bu salya saçanların ss aldım hep testten sonra ifşa edicem hepsini :)

• Bu konulara iyi bakın sonra vw kullanıcısı ne diye itici oluyor görün, arkadaş arabaya laf çakmayan ergen kardeşimiz kalmamış... :)

Sonra birileri vw savununca abi babanızın şirketimi oluyor :) Passat babanızın şirketini mi batırdı bu ne kin ne hırs :)
  • Egea güzel araç ama Passat dediğiniz araba d segmenti Egeanın wwdeki mualidi Golfdür ona göre yorum yapmak lazım
  • Egea dizel otomatik değil baştan onu belirtmek istedim, alınabilir neden alınmasın sonuçta eski arabanız passat değil almayı düşündüğünüz araç passat.

Aradaki 30 bin lira fark verilir mi peki ? Sorusuna gelecek olursak verilir ama beklentiniz varsa verilir eğer amaç beni getirsin götürsün birazda rahat ettirsinse o farkı vermeye gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer imkan varsa ailemi ihss de Good almış passata bindirmek varken gidip güvenlik testini olmayan yaptığı her kazadan cenaze çıkan Egeaya bindirmezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu konulara iyi bakın sonra vw kullanıcısı ne diye itici oluyor görün, arkadaş arabaya laf çakmayan ergen kardeşimiz kalmamış... :)

Sonra birileri vw savununca abi babanızın şirketimi oluyor :) Passat babanızın şirketini mi batırdı bu ne kin ne hırs :)

Katılıyorum.

• Hocam para, zevk ve tercih sizin saygı duyuyorum. Egea'yi kötü demiyorum sıfır arabanın kötüsü olmaz ama ben o kadar parayı gözden çıkarmış olsam 2, 3 yaşında temiz bi passat alırım.

• Forumda seviye git gide düşüyor
    Hiç bir aklıselim insan eğer bütçeniz varsa passat yerine egeayı tercih edin demez

Hava sıcak mübarek aylardayız ceza mı aldıracan millete

Passatın ölüsü egeanın dirisini 10 katlar
    1 passattan 10 egea çıkar

• Presz P kullanıcısına yanıt
    Egeanın vw de muadili yok maalesef

Biraz polo belki. Bence polo bile daha konforlu egeadan. Golfü bukadar küçük görmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: reallist55

Egeanın vw de muadili yok maalesef

Biraz polo belki. Bence polo bile daha konforlu egeadan. Golfü bukadar küçük görmeyin

Rapid ile kıyas olur, diyelim biz ona...

Gerçi, 301/c-elysee ile tam cuk oturur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 21 Haziran 2016; 0:40:58 >
  • Mercedes e mi alsam yoksa passat mi diyenler vardi, bu konu onlardan on kat daha mantikli.

• Kamera nerde? Nereye el salliyicaz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.