Şimdi Ara

Passat yerine Egea almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Buradaki hemen herkesin yaşı benden büyüktür. Bir konuda size danışmak istiyorum.
    Geçen sene 72bin tl civarı olan passat baz model araba aklımızda kalmış uzun zamandırda bi passat edinmeyi planladığımızdan uzak değildi. Bugün baktığımızda 80-82 cıvarında olduguğunu gördük tercihlerimizde otomatik-dizel olarak değişince 102bin tl gibi bi fiyat çıkıyor.
    Reklamlarda sürekli gördüğümüz etkileyici reklamları olan yeni yüzüyle egea 1.6 mjet motorları 69bin tl ve güvenilir 1.3 mjet ise yanılmıyorsam 55 civarlarında.
    %90 aile %10 genç işi olarak kullanılacak arabayı passatla kıyaslamak çok doğru olmasada ( C ve D sınıf farkı, marka değil ) düşüncelerinizi merak ediyorum. Araçlar nakit alınacak ve senede 15-20 bin km yapılıyor elimiz ayağımız araba oluyor ama yokluğunda yokluğunu hissetmiyoruz. Şuanki aracımız 1.6 tüplü 2006 focus (170bin kmde) Teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrystaliZ -- 20 Haziran 2016; 22:57:25 >

• Hocam seni linç ederler burada:)
  • Hocam kesinlikle alin hic pismam olmassiniz harika arac hemen egea alin cok dogru secim ama kaza yapmayin
  • Passat alınabilir, egea da alınabilir ama passat yerine egea alınmaz... iki araç hiçbir klasmanda kıyas kabul etmez..
  • Forumun iki ünlü aracı aynı konuda, güzel işler çıkar burdan.
  • Amacınız ayağınızı yerden kesmek anladığım kadarıyla...alınır tabii,niye alınmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Passat alınabilir, egea da alınabilir ama passat yerine egea alınmaz... iki araç hiçbir klasmanda kıyas kabul etmez..
    Dizel manuel B+ segmenti ile dizel otomatik D segmenti ayrıca arada 35 bin TL fark olan iki araç kıyaslanmaz, kıyaslanmamalı.
  • Golf al dizel otomatik
  • Öncelikle senede kaç km yaptığınız önemli eğer 10 bin falansa sizin yerinize olsam tsi passat alırım,eğer daha fazlaysa egea alırım tabikide laf atanları pek takma araca şahin muamelesi yapıyorlar.

Ha demedi demeyin az sonra biri egeanın kaza fotoğrafını atacak sonra diğeri dsg patlıyor diyecek buralar karışır.

Çerez alıpda geliyorum
  • Çekirdeğimi hazırladım bekliyorum. En son 7 serisi ile falan kıyaslanıyordu😂😂 gittikçe hak ettiği yere doğru geriliyor araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesi bağları -- 20 Haziran 2016; 23:05:29 >
  • Dsg olan hiç bir araç alınmaz alınmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

Golf al dizel otomatik
    Konuya bu kadar ilginin geleceğini tahmin etmiyordum desem yalan söylerdim :)

Golflere baktık ama fiyatlar çokta farklı değil o parayı verene kadar passat alınır bize göre @Wrutera
    Serty23 Zaten kabul etmiyoruz ama bize göre fiatta güvenilir bir marka (Sınıf farkının farkıdna olduğumuzu söyledim) @serty23
    Kesinlikle amacımız ayağımızı yerden kesmek ama insan arabası yakışıklı olsunda ister iki arabada bunu karşılıyor bir latitude değilller en azından @plateau
  • Octavia veya Superb bakın
  • C-D kıyaslaması değil B-D kıyaslaması yapıyorsunuz bu arada b
  • Arkadaş ne Egea'ymış mübarek. Evi arabayı satan Egea alıyor.
  • CrystaliZ kullanıcısına yanıt
    Hocam egea 1.6 sını aldım acayip memnunum tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslangur -- 20 Haziran 2016; 23:00:24 >
  • Aslangur A kullanıcısına yanıt
    Dostum arac guzel ona kimsenin lafi yokta guvenlikte onemli
  • Egea yeni bir model ne olacağı belirsiz 2.elde kAybettirebilir fazla km yapılmıyorsa paşalar tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 20 Haziran 2016; 23:06:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Hocam egea 1.6 sını aldım acayip memnunum tavsiye ederim.
    Araçların sınıflandırılarak karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum tamam mercedes E serisi ile focus kıyaslanmaz ama görüntüsüyle daha çok C ye benzeyen içi C lerden dar olmayan başarılı bir aracın passatla kıyaslanması bence çok hatalı olmaz @gyetiker
    Superb nin anlamsız uzun şasesi bizi biraz itiyor sanki kırpılabilir gibi ısınamadık Octavia için ise 63 64 gibi fiyat almıştık geçen sene oda tercihlerimizin arasında ama tabiki öncelik Egea @Hdplus

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar mJet motoru ben ısrarla çok bilmesemde istiyorum bu kadar taksici boşuna mJet kullanıyor olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyetiker

C-D kıyaslaması değil B-D kıyaslaması yapıyorsunuz bu arada b

Olur mu hocam Egea A segment. Bazzat da F
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.