Şimdi Ara

Passatımızı çizmişler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: atiyba

Quattroporte'ye tüp takıp dayıyı taksiye çıkartacaklarmış geceleri

Yakarım lan!
  • bu oluyor da

Passatımızı çizmişler

bu niye olmasın?

Passatımızı çizmişler

Ayrıca sayın Dişçim adalet karşısında boynumuz kıldan ince. Ana avrat küfür ettim. Önce 30 verdiler. "Sizi de çizerim" diyince 15 yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

Ayrıca sayın Dişçim adalet karşısında boynumuz kıldan ince. Ana avrat küfür ettim. Önce 30 verdiler. "Sizi de çizerim" diyince 15 yaptılar.

hadi len
  • Bunlar kıyaslanacak markalar değil ki.

Biri Jaguar, diğeri Maserati.

Şaka bir yana, taksi sarısı bile yakışıyor namussuza, ne araba yapmış Maserati...
  • quote:

Orijinalden alıntı: balimsnet

Merhaba arkadaşlar
    Geçenlerde aracımızın sağ tarafını boydan baya çizmiş nerdeyse
    Sadece ön kapının bir kısmında yok. Pastacilanın alcağı bi çizik değil. Derin biraz, anahtarla bıçakla falan çizilmiş sanırım
    Napsak arkadaşlar. Autoking bata konuşlmuştu forumda geçen yıllarda, kimi met etti kim yerdi. Çizik alanı da fazla autoking yapar mı bilmiyorum ama bi danışayım dedim.
    İlginiz için şimdiden teşekkürler :)

Eğer istanbulda oturuyorsanız sadece maslak oto sanayideki autoking'e gidin bence anahtar çiziklerini filan yok ediyorlar
  • Benimde motor kaputu çizmişler. Daha önceden de taş izleri dolu nasıl çıkar acaba ? İlla profesional yerden yardım almam mı gerek ?
  • Geçmiş Olsun
    Arabanın resmini çekmeyi unutma satarken lazım olur :S
    Böle yapanları buldugun zaman hastanelik edeceksin ki akılları başlarına gelsin...
  • Nedir bu insanların çekememeizliği ve dikkatsizliği.Bende gıcık oluyorum böyle çizme olaylarına ama malesef hayatın içinde var.Dediğiniz yerde kaskodan yararlanıp yaptırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.