Şimdi Ara

Passatımızı çizmişler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun balimsnet... Bu dünya zaten bir denge içerisinde olmasa olmaz. Her iyiye bir kötü düşmekte, ama bazen denge bizim aleyhimize bozuluyor ve bu giderek daha sık olmaya başlıyor...
  • Öğretmenimiz Adana MEML Elek. Böl.'ünde 1987'de anlatıyor.

"Çocuklar, yıl 1978, yer Döşeme Mahallesi, ortam: ANARŞİ, sağ ve sol, sakal ve bıyık, favori devrimci gençlik had safhada, ben de 5 yıl bekledikten sonra Murat 124 aldım, yeni, 2 gün sonra gece yarısı uyandım, balkona çıktım, baktım ki birisi elinde ucu sivri mil almış sokaktak, bütün arabaların lastiklerini deliyor, bağırsam fena olacak, bağırmasam lastikler gidecek, nefesimi tuttum bekliyorum, arkamda eski bir Mercedes duruyordu, pıff pıff diye gitti onun lastikleri, benim arabaya yaklaştı, şöyle bir baktı, kafasını bir sağa ve bir sola yatırdı, sonra vazgeçip önünde park eden eski Amerikan arabasının lastiklerini deldi... Aşağıya inip adamı öpecektim ama ondan da vazgeçtim."

quote:

Orijinalden alıntı: joushkun
    quote:

Orijinalden alıntı: suicide
    quote:

Orijinalden alıntı: fifa_05
    quote:

Passatımızı çizmişler

merak ediyorum başka hangi araçların kullanıcıları özellikle modeli belirterek böyle bir başlık açar şahsen ben olsam "arabamı çizmişler" der geçerdim başlığa sanırım

eskortumu çizmişler yazsan kimse bakmaz zaten.

• Geçmiş olsun dostum sıkma canını bulunurlar elbet

Çok derinse macun + boya isteyebilir.
  • Taner abi, vw servis tahminen ne kdr bi rakam çıkarır bu iş için? Kasko sanırsam belli bir bölgeyi karşılayabiliyor sadece, kafana göre orayı burayı düzelttiremiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balimsnet

Taner abi, vw servis tahminen ne kdr bi rakam çıkarır bu iş için? Kasko sanırsam belli bir bölgeyi karşılayabiliyor sadece, kafana göre orayı burayı düzelttiremiyorsun.

Aracım kimliği belirsiz kişilerce çizilmiştir derseniz kasko her türlü ödüyor. Tam adresi de verirsiniz. Sonuçta elinizde olan birşey değil.
  • Yapar şerefsizler.Çekememezlik böyle bir şey,yapar hainler.

Arkadaşlar yapılabilecek şeyleri söylemişler.Çok derin çiziklere tekrar boya atma gerekiyor ya da kapatabildiğiniz kadarını kapatıp az bir izle kullanmak zorunda kalacaksınız.

Geçmiş olsun.

Böyle durumlarda kasko karşılıyor;ama hasarsızlık indirimi bozuluyor mu?
  • Ufak hasarlarda hasarsızlık indirimi gitmiyor. Kesin bir bilgim yok fakat mantıken ufak tefek göçük ve çiziklerde gitmese de 1-2 parça boya değişiminden itibaren hasarsızlık da gidiyor sanırım.
  • Karakola gidip rapor tutturmanız da faydalı olabilir. Gerçi bu eskide de kalmış olabilir ama yine de zor bir işlem değilse bence yaptırın, elinizde kaskoya başvurarken bir belge olur en azından. VOLKSWAGEN servisinin 500 TL'den fazla bir ücret isteyeceğinden de eminim. Kaskodan onarım talep etmeniz halinde eksper gelip hasar tespitinde bulunmadan servis işlemi yaptırıp sigortadan bedelini alamaz.

Her halükarda, bedeli ne olursa olsun, Allah yaralamalı veya sonucu daha kötü bir kazadan uzak etsin, yaptırılacak. Benim de başıma gelseydi, ben de doğru VW Yetkili Servise gider ve gerekeni yaptırırdım. Bu konuda alternatif bir prosedür tanımıyorum. Değeri daha düşük başka bir aracım olsaydı belki sanayide de yaptırabilirdim.

quote:

Orijinalden alıntı: balimsnet

Taner abi, vw servis tahminen ne kdr bi rakam çıkarır bu iş için? Kasko sanırsam belli bir bölgeyi karşılayabiliyor sadece, kafana göre orayı burayı düzelttiremiyorsun.

• Yalnız dikkat edin bazı sadistler takıyor arabaya gördükleri zaman direk çiziyorlar(bir kaç sene önce başımıza geldide)
  • Geçmiş olsun.
    Eğer İstnabuldaysanız İkitelli Autokıng'i kesinlikle öneririm.
    Bizdeki Fırtına Gri Passatın ön kaputuna büyükçe taş isabet etmişti ve arka tamponun sağ tarafı olduğu gibi çizikti.
    Yemin ederim adamlar iz bile bırakmadan sıfır gibi yapmışlar.
  • Bundan 3 -4 sene önce (Carisma var bende o zaman) yazın balkonda oturuyorum.Baktım caddenin yukarısından bir sarhoş beyefendi! elinde tornavida çize çize(kazımak diyelim şuna) geliyor aşşağı doğru.Yan apartmanda da benim arkadaşım var.Ona bir telefon ettim,(onda da focus 1 vardı) Şahin koş sıra senin Focus'a geldi diye Sonra ben de fırladım.Tornavidayı aldık elinden ,bir temiz dövdük bunu.

Polis ,dava vs.her şey palavra oldu.O dayak yetti elemana

(Not:Sonuç olarak Carisma'mı çizdirmeden sattım )

• quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-
    Hocam zaten burda herkesin arabasının ne olduğu belli. Sizde arabanızın resmini koymuşsunuz..

hocam katılırsınız veya katılmazsınız fakat benim hissettiğim bu modelde nedense bir gariplik olduğu. yani imzaya/avatara fotoğraf koymakla tam olarak aynı şey değil gibi. (konuyu açan arkadaş çok fazla üstüne alınmasın, genelde gözlemlediğim birşey. yeri geldiği için söyledim)

quote:

eskortumu çizmişler yazsan kimse bakmaz zaten.

ee ne yapacaz şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 22 Aralık 2009; 23:10:04 >

• forumda da yeni moda oldu bu birine bişey söyleyip "hocam sen üstüne alınma ama.." demeler. yakışmıyor.

suicide, ya çizdirmeyeceksin ya da çizdirdin mi içine atacaksın. bu kadar basit.
  • Üstüne alınma ama imzandakiler de erik gibiler maşallah kütür kütür

quote:

forumda da yeni moda oldu bu birine bişey söyleyip "hocam sen üstüne alınma ama.." demeler. yakışmıyor.

suicide, ya çizdirmeyeceksin ya da çizdirdin mi içine atacaksın. bu kadar basit.

Aracı çizilen arkadaşım geçmiş olsun, bir daha böyle bir olay yaşamazsınız umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Üstüne alınma ama imzandakiler de erik gibiler maşallah kütür kütür

Hastasıyım Kaygısızlar'ın ya, mükemmel bir diziydi.

Burcu: Hey taksi!

Taksici: Hey yolcu!

• quote:

forumda da yeni moda oldu bu birine bişey söyleyip "hocam sen üstüne alınma ama.." demeler. yakışmıyor.

hay senin yapacağın laf sokmaya...

adama garezim olsa çıkar direk söylerim, kimden lafımı esirgemişim bugüne kadar, peh...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

birader ezel'in fragmanını izledin mi?

quattroporte'ye tüp takıyolar bu bölümde

• quote:

quote:

quote:

Sakinlik abidesi olan ben, o haltı yiyenlerin hepsini keserim.

Quattroporte'ye tüp takacaklarına Sorento alsınlar, hem az yakar hem de yüksek.

• quote:

Coşkun'u çizemezsiniz. Ancak o çizer, hatta deler geçer.

Daha gecen gun 15 gunlugune cizmislerdi coskun seni, bari sen kurma bu cumleyi
  • Quattroporte'ye tüp takıp dayıyı taksiye çıkartacaklarmış geceleri

quote:

quote:

quote:

quote:

Sakinlik abidesi olan ben, o haltı yiyenlerin hepsini keserim.

Quattroporte'ye tüp takacaklarına Sorento alsınlar, hem az yakar hem de yüksek.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.