Şimdi Ara

Passive Skill Tree (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hala resistin neyini anlatıyosun sen ben anlamıs degilim. resistli item bulmak öyle zor falanda degil hicbirseyden ödün vermene gerek yok. grace in dexinden bahsedip duruyosun zaten IR yolunun üstünde dex nodelarına vererek gidiyorsun kalanıda geardan. resist konusunda eksigini tamamlarsın sonra silersin zaten bu oyuncuya kalmıs birsey sorun nedir diye bana soruyorsunda alakasız seyleri tekrar tekrar tartısmadan önce kendine sorman lazım o soruyu(benim bu adamın yaptıgı buildle gercekten sorunum ne?). hala haklı cıkmak icin tarzında laflar ediyorsun neyden haklı cıkmak icin? ortaya bir fikir sundugun yokki kısaca builde karsı yaptıgın yorum "benim itemim yok senin buildinde resistlere verilmemis o yüzden bu build cruelde bile kasamaz. IR de gereksiz bence cünkü ben determination falan kullanıyorum güzel yani yetiyo bana zaten grace kullanmak icin dex falanda lazım kim ugrasır dex veren gear bulmakla". sen suan karakterini yaratma sürecindesin ve ona göre konusuyosun kendince haklı oldugunuda düsünüyosun bu yüzden ama oyunda belli bir seviyeye geldikten sonra o resistlere saga sola dagıttıgın puanlar degerli gelmeye baslayacak. itemlerle alınması mümkün olan tüm statları itemden alıp pasiflerden kaldırmaya baslayacaksın. build yapan kisi senin elindeki itemi durumu bilemez bende soran arkadasın leveline göre ve daha yüksek levellere göre ayırarak yaptım ihtiyac dogrultusunda neleri acacagı ona kalmıs. ayrıca determinationla grace in katkısının esit oldugunu söylemedim. armor nodelarına verilip determination kullanılırsa EN İYİ OLASILIKLA esit(tüm itemlerden yüksek miktarda armor alman lazım ki item olayı sana ters itemi katmadan konusmamız lazım sana göre ama neyse kim diger statlarından ödün verip itemden armor alıcak dimi?) miktarda armor elde edip birkac hp node u KAYBEDECEGINI söyledim. ayrıca determination ve grace ikisini birlikte kullanma seceneginide kaybetmis olacaksın. beni lafları carpıtmakla suclamana ragmen kendin yapıyorsun.

ben daha nasıl anlatabilirim onuda bilimiyorum dahada söyleyecek birseyim yok o yüzden sen 60 level civarında itemsiz bir sekilde dolas ve kendi karakterin üzerinden yorumlamaya devam et buildleri. benim hakaret ettigimi söylüyorsun ama burdaki en büyük hakaret yeterli bilgi ve tecrübe olmadan baskalarının yaptıgı islere daha iyi fikirler sunmadan üstüne birde yüzsüzlükle yanlıs bilgi veriyorsun tarzında laflar etmen. buyur senin icin poe forumlarında populer olan adı "NEWBIE FRIENDLY BUILD" diye gecen tamda istedigin gibi bir buildi paylasayım ve konuda burda kapansın.

NEWBIE FRIENDLY BUILD

FORUM LINKI

bu buildle ulasabilecegin nokta bellidir ne cok iyi olur ne cok kötü bir yerden sonra tıkanırsın. ayrıca endurange chargelardan en iyi bor + shield kullanılan buildlerde yararlanılabilir(endurange charge when block). önceden cwdt gemi ilede kullanıslıydı fakat nerften sonra pekte ise yaramıyor. elle basmakta hem zaman kaybı hemde sıkıcı olabiliyor.

@BurayaNeYazıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızgın Adam -- 18 Kasım 2013; 17:49:48 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.