Şimdi Ara

Passive Skill Tree

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60 level Marauder oldum ama cahil cühela skiller vermişim.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEAAecLKBLZFCAZLho-G0Uc5yDwIQIhNCFVKS4q9jGeMfs08jWSNro26DkOOuE7OzwtPfxBP0SyROdKyE3jUEdQUFHmWD1YY18_YMRnm2oeajtuqnKpdu5343uMfLiBK4cpiPGKr4wGjM-Ov5ARlIeexaSsplenMKgYqRqpc6xZrKqtoK4-tC-18rc-ud3BBMauxtjUj9-y52PvDvGs8i_yRfKc9kj3Mv4K_o8=

Bu build adam olur mu?
    Yok olmazsa Orb of Regret' e yüklenip skilleri değiştirmekten başka skill reset için bir yol var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madbrave -- 17 Kasım 2013; 16:33:40 >

• valla benım ısteyıpte yapamadığım skılltree :) ama gel gör kı hemem hemen tum buıldlerde farklı pasıf agacı var sen karakterınden memnun musun onu de bakalım sureklı ölüyormusun yada demagen az mı .

internette araştırınca dikkat edersen pasif leri çok farklı tank ve dps buıldleri görmüşsündür ama item faktörü çok fazla 5-6 soketlı ful suport gemlı ıtemler kullanılınca adam olur buldler .

bende 2 karakterı bıraktım skıll olayından dolayı ama halen tam olarak istediğim buildi bulabılmış değilim henüz.

yeni gelen pathc ile 20 tane reg orb ve bir itemle tüm skıller sıfırlanıyormuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmenhun -- 15 Kasım 2013; 12:53:34 >
  • Memnunluğum şöyle, damage olarak gayet güzel.
    Yakından sorun yok. Armor, HP, Mana gayet iyi.
    Fire Light Cold resistlerde %50 civarında sıkıntı yok.
    Ama gel gelelim Chaos -60 da duruyor. Şu andaki item durumundan da son derece memnunum araya chaos atamadım bi türlü.

Ana sorun chaos ve auralar. Onları da halledersem süper olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbrave

Memnunluğum şöyle, damage olarak gayet güzel.
    Yakından sorun yok. Armor, HP, Mana gayet iyi.
    Fire Light Cold resistlerde %50 civarında sıkıntı yok.
    Ama gel gelelim Chaos -60 da duruyor. Şu andaki item durumundan da son derece memnunum araya chaos atamadım bi türlü.

Ana sorun chaos ve auralar. Onları da halledersem süper olacak.

-60 caos bıraz fazlaymış caos yedinmi can topuğa düşer sadece mana veren yada mana yenıleyen itemlerin var ise blood magic skılını aç mana kullanmana gerek kalmaz . mana flask yerine caos res flask kullanırsın . Şana şunu söyliyim normalde oyunlarda barbar gibi fizik gücü olan karakterlerin str leri male atakları silah atakları arttırımı ön planda olmalı yani bol bol güç veren can veren silah demagelerini arttıran skıllere puan verilmel ( kısmende olsa senin yaptığın gibi ) ama gel görki bu oyundaki tavsiye maru buıldlerin skılltree lerinde silah demagelerini arttırmaya pek öenem verilmemiş . Oyun işleyişi daha farklı ilerliyor heralde . Yoksa atak hızını % 3 arttıran pasif yerine neden silah demagesini % 12 arttıran pasif seçilmesinki .

bakıyorum Enerjı kalkanını % 3 %5 arttıran skıllere veriliyor ama hemen ilerde iki elli silah hasarını % 8 , % 12 arttıran sıkıle verilmiyor EK 100 iken 108 olur silah demagen 500 iken 570 olur ( dehşet etki farkı var )

bende bu durumda heralde bilmediğim bir durum var oyundaki demage defans ayarları farklı diye düşünüyorum ya birileri bir kuyuya taş attı millet çıkarmaya uğraşmıyor yada oyun etkenleri değişik.

• Herkesin yaptığına göre ters bi build olmuş.

Fakat sonuç olarak benim memnuniyetim ve eksiklerim doğrultusunra chaos u yükseltmemiz yeterli gibi görünüyor.

İşte bunun için ne yapmam lazım? Orb of Regret alıp ne taraftan kırpıp ne tarafa vermem gerekli mesela bu konuda fikri olan var mı?
  • bazı mace dmg nodeları cok düsük acmaya degmez. crit kasmıyosan(builde göre kasmıyosun) resolute technique'i kesinlikle acmanı öneririm hem accuracy ile bosuna ugrasmana gerek kalmaz. toplamda 30 all resist icin 6 puan harcamaya degmez ilerde direk all resist veren nodelar var. geriye kalanları geardan almalısın resistler kesinlikle capli olmalı. chaos resist cokta önemli degil pek takılma. yeterli hp/ls/armor oldumu kolay kolay ölmezsin. 2h mace kullanıyorsun sanırım. böyle bir build hazırladım. end game'e yönelik etrafında birkac yararlı node daha var. buildinin özel bir durumu yoksa(yani klasik 2h mace phy buildi ise) senin icinde hem dmg hem dayanıklılık bakımından en iyisi bu olacaktır. IR actıgım icin GRACE aurasını kesinlikle kullanmanı öneririm. ayrıca Vaal Pact ide 3 puan ile acabiliyorsun saglam bir silah buldugunda(dmgin ls capini gectiginde yani) onuda acabilirsin.

Suanki Levelin

IR'e Hızlıca Gecis - Yeterli levele ulasınca 3 puan silinecek

Yüksek Level Build

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızgın Adam -- 15 Kasım 2013; 20:29:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızgın Adam

bazı mace dmg nodeları cok düsük acmaya degmez. crit kasmıyosan(builde göre kasmıyosun) resolute technique'i kesinlikle acmanı öneririm hem accuracy ile bosuna ugrasmana gerek kalmaz. toplamda 30 all resist icin 6 puan harcamaya degmez ilerde direk all resist veren nodelar var. geriye kalanları geardan almalısın resistler kesinlikle capli olmalı. chaos resist cokta önemli degil pek takılma. yeterli hp/ls/armor oldumu kolay kolay ölmezsin. 2h mace kullanıyorsun sanırım. böyle bir build hazırladım. end game'e yönelik etrafında birkac yararlı node daha var. buildinin özel bir durumu yoksa(yani klasik 2h mace phy buildi ise) senin icinde hem dmg hem dayanıklılık bakımından en iyisi bu olacaktır. IR actıgım icin GRACE aurasını kesinlikle kullanmanı öneririm. ayrıca Vaal Pact ide 3 puan ile acabiliyorsun saglam bir silah buldugunda(dmgin ls capini gectiginde yani) onuda acabilirsin.

Suanki Levelin

Yüksek Level Build

çok güzel bir build kişisel olarak 3-5 puan dışında (unwavering stance vs.) çok beyendim :)

ben blod macig açtım mana basmayı unutma gibi bir özrüm var mana flask bana el gibi geliyor

bu buildi PvE item farm amaçlı çift el gürz marauder için nasıl değişiklikler yaparak şekillendirmey tavsiye edersin ?

birte two hand weapon demage arttıran pafifler ile mace demage arttıran pasiflerin Çift el Mace lere etkisi olurmu ortak olarak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmenhun -- 16 Kasım 2013; 1:10:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    14 yıl önce açıldı
    repel physical attack ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @junmenhun
    unwavering stance yakındaydı diye actım aslında hp fazla oldugu icin pekte gerek yok stun yemiyorsun genelde ama yinede 1 puanla ulasılabiliyor acmanın zararı yok(eger bor kullanmıyorsan tabi bordaki blindi işlevsiz hale getirir).
    bm yi pasiflerden acmak hem pasif puan kaybına hemde aura kaybına yol acacaktır. bmyi skill gem olarak kullan hatred aurası bm koyarak kaybettigin gem slotunun dmgini fazlasıyla karsılayacaktır zaten. üstüne kar olarak 1 aura daha kullanmıs olacaksın(IR actıgım icin GRACE öneririm).
    build pve icin zaten. oyunda pvpye özel kimsenin build yaptıgını sanmıyorum. pvp öyle geyigine koyulmus birsey cok ayrıntısı yok tüm oyunu onun üstüne oynamak sıkar zaten.
    mace dmg nodeları özellikle 1h veya 2h diye belirtmedigi sürece(bildigim kadarıyla yok o tarz ayrım) 1h/2h tüm macelerin dmgini arttırır. 2h dmg nodeları zaten tüm 2h lerin dmgini arttırır.
  • quote:

@junmenhun
    unwavering stance yakındaydı diye actım aslında hp fazla oldugu icin pekte gerek yok stun yemiyorsun genelde ama yinede 1 puanla ulasılabiliyor acmanın zararı yok(eger bor kullanmıyorsan tabi bordaki blindi işlevsiz hale getirir).
    bm yi pasiflerden acmak hem pasif puan kaybına hemde aura kaybına yol acacaktır. bmyi skill gem olarak kullan hatred aurası bm koyarak kaybettigin gem slotunun dmgini fazlasıyla karsılayacaktır zaten. üstüne kar olarak 1 aura daha kullanmıs olacaksın(IR actıgım icin GRACE öneririm).
    build pve icin zaten. oyunda pvpye özel kimsenin build yaptıgını sanmıyorum. pvp öyle geyigine koyulmus birsey cok ayrıntısı yok tüm oyunu onun üstüne oynamak sıkar zaten.
    mace dmg nodeları özellikle 1h veya 2h diye belirtmedigi sürece(bildigim kadarıyla yok o tarz ayrım) 1h/2h tüm macelerin dmgini arttırır. 2h dmg nodeları zaten tüm 2h lerin dmgini arttırır.

Çok teşekkür ediyorum bilgiler için ( blod macig i ilerde silcem zati gem tedarik edince ) dediğim gibi build tree çok hoşuma gitti gerisi item ve oynanışa bakıyor

tekrar teşekkürler.

• quote:

bazı mace dmg nodeları cok düsük acmaya degmez. crit kasmıyosan(builde göre kasmıyosun) resolute technique'i kesinlikle acmanı öneririm hem accuracy ile bosuna ugrasmana gerek kalmaz. toplamda 30 all resist icin 6 puan harcamaya degmez ilerde direk all resist veren nodelar var. geriye kalanları geardan almalısın resistler kesinlikle capli olmalı. chaos resist cokta önemli degil pek takılma. yeterli hp/ls/armor oldumu kolay kolay ölmezsin. 2h mace kullanıyorsun sanırım. böyle bir build hazırladım. end game'e yönelik etrafında birkac yararlı node daha var. buildinin özel bir durumu yoksa(yani klasik 2h mace phy buildi ise) senin icinde hem dmg hem dayanıklılık bakımından en iyisi bu olacaktır. IR actıgım icin GRACE aurasını kesinlikle kullanmanı öneririm. ayrıca Vaal Pact ide 3 puan ile acabiliyorsun saglam bir silah buldugunda(dmgin ls capini gectiginde yani) onuda acabilirsin.

Suanki Levelin

Yüksek Level Build

dostum insanları yanlış bilgilendiriyorsun.Mobların damageları %75 resistance a göre ayarlanmış elemantal resistancelar ve chaos resistance önemli değil deyip gidip 50 puanı dökmüşsün dandik IR için üstüne grace kullan demişsin kusura bakma ama attığın build öncelikle mercilessi geçtim crueldeki elektrik dmg vuran islekeletler takılır,necromancerlardan debuff yerse tek yer poe forumundaki mottoyla söylersek ''furiously smashing <<resurrect>> button'' .Marauderler için IR gereksizdir misal benim 62 lvl marauderim var determination skilliyle birlikte 2900~ defansım oluyor %41 dmg reduction olarak dönüyor bana 390 küsür de evasion um var eğer IR açıp bunları armora çevirsem %1 taş çatlasın %2 dmg reduction olarak bana döner ki hiç bir numarası yok onun yerine elemantal resistancelar ve endurance charge alsa bi puan verip (4 charge da bende 47den 61 e çıkartıyor) IR den kat kat daha fazla yararı olur hem de mercilesste silinen 60 elemantal resistance'ın dezavantajı da büyük miktarda azaltmış olur.Aura olarakda grace değil onun yerine reduced mana+vitality+determination kullanmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNeYazıyoruz

quote:

Suanki Levelin

Yüksek Level Build

dostum insanları yanlış bilgilendiriyorsun.Mobların damageları %75 resistance a göre ayarlanmış elemantal resistancelar ve chaos resistance önemli değil deyip gidip 50 puanı dökmüşsün dandik IR için üstüne grace kullan demişsin kusura bakma ama attığın build öncelikle mercilessi geçtim crueldeki elektrik dmg vuran islekeletler takılır,necromancerlardan debuff yerse tek yer poe forumundaki mottoyla söylersek ''furiously smashing <<resurrect>> button'' .Marauderler için IR gereksizdir misal benim 62 lvl marauderim var determination skilliyle birlikte 2900~ defansım oluyor %41 dmg reduction olarak dönüyor bana 390 küsür de evasion um var eğer IR açıp bunları armora çevirsem %1 taş çatlasın %2 dmg reduction olarak bana döner ki hiç bir numarası yok onun yerine elemantal resistancelar ve endurance charge alsa bi puan verip (4 charge da bende 47den 61 e çıkartıyor) IR den kat kat daha fazla yararı olur hem de mercilesste silinen 60 elemantal resistance'ın dezavantajı da büyük miktarda azaltmış olur.Aura olarakda grace değil onun yerine reduced mana+vitality+determination kullanmalı

azım açık okudum hll olsun ne diyim

in game >> ''furiously smashing <<resurrect>> button'' yani o kadar kötümü yukarıdaki build :(

aklıma şu gelmişti armor veren item 100 armor veriyorsa onun dengi item 60 arm 60 eva veriyor IR acında bu tür kıyafetler total armoru uçurur demiştim kendi kıt bilgimle :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junmenhun -- 16 Kasım 2013; 21:36:56 >

• eva+armour un muadilinden her zaman fazla olmuyor olsa bile bu fark 2 4 falandır.Zaten Marularda evasion çok az IR ye giden puanlar hep israf onun yerine elemantal resistance/Hp/Hp Regen/endurance charge almanın daha çok getirisi var
     Passive Skill Tree
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurayaNeYazıyoruz

quote:

Suanki Levelin

Yüksek Level Build

elemental resist nerde önemli degil demisim?
    quote:

30 all resist icin 6 puan harcamaya degmez ilerde direk all resist veren nodelar var. geriye kalanları geardan almalısın resistler kesinlikle capli olmalı.

sadece IR icin 50 puanı dökmüssün demen buildi ne kadar detaylı inceledigini belli ediyor. ayrıca buildde elemental resistler hakkında yaptıgım tek degisiklik bastaki %15 tek resiste veren nodeları kaldırıp(6puanla%30allresist) onların yerine ilerdeki all resist nodelarına vermem(3puanla %28 all resist+%24 armor and evasion). istenirse 3puan daha verilerek scion tarafındaki %18 resist nodeları alınabilir ama gerek yok bi zahmet arta kalanlarda itemlerden tamamlansın zaten pasiflerden cogu builde göre daha fazla resist almıs olduk. yüksek levelde pasiflerden 1 puan kurtarabilmek icin bile 10dan fazla regret harcıyor insanlar. ben herseyi pasiflerden almalıyım itemsiz cıplak dolasıcam diyosan ayrı. chaos resist icin pasiflerden puan harcamana veya chaos resisti caplemene gerek yok birkac itemden alacagın chaos resist yeterli olacaktır. anlattıgın determination ve endurance chargelerın yaptıgım buildle alaksı yok veya onları acmanı engelleyecek bir tarafıda yok. buildde %armor nodelarıda mevcut zaten. yaptıgım buildden 1 puan vererek 1 endurance charge daha acarak yine 4 endurance charge kullanabilirsin(ben acmadım cünkü istege baglı kimisi kullanır kimisi kullanmaz). üstüne grace 2k evasion veriyor(gracein ne oldugunuda bilmiyorsun sanırım IR bana %1-2 dmg reduction verecek dedigine göre) sadece aurayla ve yolun üzerindeki birkac evasion nodelarıyla beraber 3k civarı armor kazanıyorsun IR sayesinde(determinationla yaptım diye övündügün defans miktarından daha fazla ki buna üzerindeki armor itemleride dahil). istersen IR+Grace / Determination 2 sinide kullanabilirsin ama gerekli degil determination zaten phy ye karsı yeterli defansın oluyor. ayrıca IR+Grace mi Determination mu diye kıyaslama yaparsak determination %50 armor veriyor grace ile aynı kazancı saglaması icin sadece itemlerden aldıgın armorların %armor pasifleriyle carpımından 6k armorunun olması lazım(ki sen determination ile bile 2900 yapmıssın) IRde gidecegin yolun üstünde zaten daha uygun pasif puan/kazanc buildin varsa buyur paylas matematiksel olarak tartısalım öyle kafadan yanlıs bilgi veriyorsun demekle olmaz. ayrıca IR ye dandik deyisin oyun hakkındaki bilginide acıklıyor. ayrıca build end game e yöneliktir. 62 level marauderının sana kazandırdıgı tecrübeyle bu kadar kendinden emin insanlara yanlıs bilgi veriyorsun demen garip. biraz forumları arastırıp buildlere bakman yararına olacaktır baskalarının buildine bilgisizce laf etmeden önce.

senin kendi karakterin hakkında verdigin statların 2 katındanda fazla olmasına ragmen dedigine göre bu build cruelde bile ölürmüs. suan bu buildin DW icin olanını kullanıyorum asagı yukarı dmg nodeları dısında geri kalanlar aynı. rahat bir sekilde 77 maplerini sololayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızgın Adam -- 17 Kasım 2013; 9:41:52 >

• dostum haklı çıkmak için demogoji yapmaya gerek yok üstte de belirttiğim gibi lvlım 62, determination skillim ise 15 lvl (+%44 armour), kalkmışsın 20 lvl için 69 lvl isteyen grace skillini alıp aha seninkinden daha çok veriyor diyorsun heralde verecek ve 30 lvl itemlerini attım molten shell+determination 4300 defansım var ayrıca şuan endurance charge la 73 reduction

öncelikle resistance meselesinden başlıyayım, mercilessta -60 all resistance penaltı var ve bizim şöyle bi 60~70 all resistance toplamamız lazım yani +120 all resistance lazım senin verdiğin resistancelarla bu sayı 100 civarına iner gel gelelim 100 all resistance'ı yeni oyuna başlamış biri için itemlerden toplamak öyle kolay değil bir zahmet toplayamıyor insan.. bu yüzden o itemler gelene kadar resistance node larına vermelerini tavsiye ediyorum zaten görevlerden 20 kadar refund passive point geliyor itemleri topladıkça resistancelar kaldırılır dmg yada armor vs verilir.orb of regretler de o kadar pahalı değil ayrıca 1 chaos orba 3 regret veriyorlar 20 refund yetmiyorsa elini cebine atıp 2 chaosa 6 regret alıp işini görebilir. chaos resisti skillerden alın dememiştim onu itemlerle kapatıyoruz zaten

defans meselesine gelince grace i biliyorum kardeş ama sen molten shell faktörünü unutmuşsun x( madem 20 lvllık skiller üzerinden gidiyoruz matematiksel cevap vermek gerekirse armor+eva veren itemlerle saf armor veren muadilleri arasında pek fark yok bu yüzden 4 itemden gelecek armora X diyoruz.

benim dediğime göre yaparsak şöyle oluyor molten shelli de katıyoruz

1.5X+1k def + 539def+9 Puan

buda seninki pasiflerden gelenler dahil
    1.4X+3k def+ 1200def-9 Puan

yani sende 1,4x+4200 def olacak bendeyse 1,5x+1,5k da def üstüne 9 puanım olacak şimdi ehehee benim ki senden fazla diyebilirsin ancak önemli olan dmg reduction ve resisntace dır.ben o puanların 2 3 ünü endurance chargelara verirsem hem resistance hem de reduction olarak senin üstünde olurum üstüne 6 puanım kalmış olur onunlada dmg yada başka node lara verebilirim

edit: ve eklemeyi unutmuşum verdiğin buildle grace i 20 lvl yapamazsın dex i yetmez ya Itemden yada skill ağacından baya bi harcaman lazım o yüzden str skilli olan determinationi öneriyorum str sıkıntısı yok marauderde ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurayaNeYazıyoruz -- 17 Kasım 2013; 14:04:20 >

• Bi soru sorduk saolun yani cevap hariç her şeyi yazmışsınız. İkiniz için özel bi konu da açalım isterseniz oradan devam edin.
  • quote:

Bi soru sorduk saolun yani cevap hariç her şeyi yazmışsınız. İkiniz için özel bi konu da açalım isterseniz oradan devam edin.

orb of regret dışında skill resetleme yok yeni char açıp ordan devam edeceksin memnun değilsen. zaten üstte de vermişler cevabını.insanlar senin gibi yanlış skillere vermesin bir fikir oluşsun kafalarında diye tartışıyoruz ne kızgın adamın ne benim charımla ilgili bir sorunum yok
  • quote:

Bi soru sorduk saolun yani cevap hariç her şeyi yazmışsınız. İkiniz için özel bi konu da açalım isterseniz oradan devam edin.

Adamlar yardıma ihtiyacı olan kişilere görüşlerini aktararak yardımcı olmaya çalışıyor üşenmeyip sayfa dolusu mesajlar yazıyor senin cevabın bu mu ?
  • junmenhun J kullanıcısına yanıt
    Sayfa dolusu yazdıkları benim sorum ile ilgili değil. Bi süre sonra karşılıklı kendi görüşlerini paylaşmaya başlamışlar benim sorum ile bi alakası kalmamış.

Benim cevabımın ne olduğuna bakmadan önce yazılanların hepsini okudun mu acaba?
  • bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle birsey sanırım. oyunda kolaylıkla pasifler sıfırlanamadıgı icin yapılan buildler endgame e yöneliktir. leveling sırasında veya itemler icin yeterli currencyi elde edene kadar eksikler tamamlanabilir ama sen her resist pasif nodeunu acmak istiyorsun anlamsızca. cogu buildde tek bir resist node u bile yoktur hatta. resist itemlerle kolayca ulasılabilen bir stattır ama pasif puan ile kazanacagın cogu seyi itemden alamazsın. ben bir build yapıyorsam bunu endgame e yönelik yaparım benim itemim yokki pasiflere vermeden resistleri capleyemiyorum senin buildin bu yüzden sacma demek ne kadar mantıklı geliyor sana? build hakkında konusmuyorsun hala alakasız bir sekilde molten shell, endurange charge, determination gibi SKILL GEMlerini anlatıyorsun(dersen demin sende grace i anlatıyordun IR bana %1-2 dmg reduc saglar dedigin icin IR ile Grace in baglantısını anlatmaya calıstım). buildin molten shell, endurange charge, determination kullanmanı engelleyen bir tarafı yok(yinede 3ününde kullanılması gerektigini düsünmüyorum grace in yanına biri bile yeterli olacaktır). ha diyorsan IR acıp grace kullanmak yerine armor nodelarına vermek daha cok kazanc saglayacaktır buyur yap buildi hesabını yapalım(EN FAZLA eline gececek sey esit(zor) degerde armor ve kaybedilen birkac HP node u olur. ki bu buildin cruelde bile kasamayacagını söylemistin ben hala öyle acık ara fark yaratabilcek farklılıkta baska bir yol göremiyorumki bu build cruelde bile kasamasın senin kafandaki build kassın). bir build yaparken ulasmak istedigin ana nodelara giderken etrafından en iyi sekilde yararlanabilecegin yolu secersin. IR yi acmak icin girdigim yol HP nodeları(7puan) ile beraber 16 pasif puanı yol üzerinde ekstra puan harcamadan baska acılacak hp node uda olmadıgını düsünürsek hicte fazla bir puan degil bu.

@
    BurayaNeYazıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızgın Adam -- 17 Kasım 2013; 17:48:07 >

• saçma mantıksız bilgisizsin gibi hakaretler demekten başka bir şey yok mesajının içeriğinde BÜYÜK BİLGİ VE TECRÜBE SAHİBİ MANTIK KAVRAMININ YER YÜZÜNDEKİ İZDÜŞÜMÜ İNSAN soru şu merciless ta %60 resitance penaltısı var yani cruelden 75 capli geçen adam 35 resistance geçiyor bu adam dps/armor/hp sinden ödün verip resistance li item mi arayacak yada item yapana kadar bir miktar pasif puanını resistance lara mı harcayacak? Görevlerden gelen 20 kadar refund pasif puan alabileceği bütün resistance node ları ise 13 yani resistancelı item düşürünce bunları bunları kaldırmaya yeter de artar bile ee sorun nedir? Ayrıca neden haklı çıkmak için çarpıtıyorsun dediklerimi bütün resistance node larını açın demişmiyim? hayır.

Birde bilmiş bilmiş ben build yaparsam endgame göre yaparım diyorsun build öyle yapılmaz dostum parça parça gider, 20 lvl a kadar şöyle 40 lvl a kadar şöyle şurdan sonra şunları siler şunlara veririm diye gider direk endgame buildi yaparsan o charı kasamazsın endgame build demek über güçlü build demek değil endgame build dediğin şey itemden ve buildden alınabilecek ortak özellikler vardır bu özelliklere sahip itemlerin oldumu endgame e dönersin itemden alamayacağın node lara dönersin,ilk 10 daki bütün marauder buildlerini getir 20 lvl 40 lvl 60 lvl diye pasif tree parçalara ayrılmıştır 40 a kadar misal blood magicle gitmiş 40 tan sonra blood magici bırakmış

grace defans meselesine gelelim bak dostum güzel determinationla gracein katkısının eşit olacağını kabul ettiğine göre şunu da ekliyeyim de artık kabul et.Grace i sen 20 lvl olarak kabul ediyorsun grace 'in istediği dex i nerden bulacaksın (13lvl grace 123dex istiyor) ya item den yada pasif skill ağacından gelecek.Fakat marauderlere dexin bir katkısı yok acc yi resoluteyle iptal ediyoruz eva 'yıda zaten sen IR alarak iptal ettin yani 9999 da dex in olsa boş ama determination gibi bir str skilli öyle olmuyor str hem hp hem dmg veriyor ki grace kasıp dex gideceğime str giderek daha kazançlı çıkıyorum.Hp yi o kadar küçümseme %3 hp regen var yani ne kadar çok hp o kadar çok regen ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.