ya asıl anlamı fiziksel atakalrı yansıtma değil mi bunun? eğer şu an aktifse siz adama vurduğunuzda vurduğunuzun belli bi%si size geri döner
Çok iyi bir olay bu fakat aktif olduğunu sanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: by-ko
ya asıl anlamı fiziksel atakalrı yansıtma değil mi bunun? eğer şu an aktifse siz adama vurduğunuzda vurduğunuzun belli bi%si size geri döner
evet öyle priestin uzaktan vurması falan değil 25 repel se %25 i dönr ama bu da aktif değil sanırm
benim bildigim biri sana dalarsa verdiği dmg Lerin bi kısmı ters gider
quote:
Orjinalden alıntı: DeLüRüK
quote:
aktif arkadaşlar var öyle adamlar bigün priesti kesmeye çalışıyordum sadece o ve ben varım bi baktım master yanı dedim ne oluyor 85 fln vuruyor yani öyle fazla bir damage vermiyor ama yinede azda değil hani
quote:
Orjinalden alıntı: temo
quote:
quote:
aktif arkadaşlar var öyle adamlar bigün priesti kesmeye çalışıyordum sadece o ve ben varım bi baktım master yanı dedim ne oluyor 85 fln vuruyor yani öyle fazla bir damage vermiyor ama yinede azda değil hani
ewet +1 kesinlikle
o kalkanın üstünde kaç yazıyorsa okadar geri yansıtır sana yapılan atağın. mesela 22 lik var elinde bu %22 demek. oda sana 1000 vururlarsa sana vurana 220 dmg olarak geri yansır
quote:
Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT
o kalkanın üstünde kaç yazıyorsa okadar geri yansıtır sana yapılan atağın. mesela 22 lik var elinde bu %22 demek. oda sana 1000 vururlarsa sana vurana 220 dmg olarak geri yansır
Evet aynen böyledir bu olayDol'den biliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT
Olay böledir ama o damage her kalkana basıla bilir.Siz normal bi kalkana elementalle basmayı denedinizmi
+72 lvl priest acayip vuruyordu ben durdugu yerde ben ona vururken
quote:
Orjinalden alıntı: siyahgözlübezelye
bu ne ise yarar söliyim
priestler uzaktan bi skill vuruyo o damage i arttır deneyin priler bi kalkanla bi kalkansız
k.bakma ama yanlış biliosun kardeş psycal atak sana vurulan damage nin (25 ise) galiba %25 ini adama yansıtır
quote:
Orjinalden alıntı: Penti
quote:
Orjinalden alıntı: temo
quote:
quote:
ewet +1 kesinlikle
evet aynısı bana da oldu int priesti keserken minor kombo yapmak zorunda kalıyodum
Priestler beyaz bişi fırlatıyoya mageler gibi büyü ondan koruyo zaman kötü kolla g...ü hesabı
ben kartakontta takıodum mesela arkadan kovalayan biri BANA VURDUKÇA BEN ONA VURMASAMDA ONA VURMUŞ GİBİ AZ AZ CANI GİDİYODU