Şimdi Ara

Silahlardaki Poison / Flame / Glacier / Lightning Damageler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar STAFF lar hariç diğer silahlarda örneğin Giga'da Ligtning damage var Hell breaker'da Flame damage var. Blade Axe'da Glacier DAmage var. Bunları ATAĞA DEFANSA vs. herangi birşeye etkisi varmı ? nasıl ? mesela GİGA ile vurunca adam kitlenirmi (?) bi kaç kişiden böyle duydum çok saçma geldi. bilenler yazarsa sevinirim..

• bilen yokmu ???
  • elemental damageler senin attackını veya defansını artırmaz kilitlemez!!!! Sadece vurduğun dmgleri artırır. sen adama 500 vuruyorsan elemental dmgsi ile birlikte 580-550-590 a çıkar dmgler..
  • @arhaus

saçmalama ilk olarak. evet lightning in scream ile etkisi çok büyük bunu binlerce kez denedim kim ne derse desin arkasındayım. flame glacier ise pek işe yaramıyor açıkçası ama poison daha yüksek damage vurmanı sağlıyo melee moblara bana göre ice poison ise leg cutta işe yarıyor daha fazla.
  • aslında kıtler de söle kıtler mesela sen sağlam bir ardream wariorsun.elinde +7 giga var.karsında da str bir priest var defi az olacagında az da olsa kıtlersın..benm basıma gelmıstı bır kac kez.glacier de ise yavaslar.flame damage galiba her zmn için yuksek damage gosterır vurur :D ben bu kadar biliorum kımısı basıma gldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vormound

@arhaus

saçmalama ilk olarak. evet lightning in scream ile etkisi çok büyük bunu binlerce kez denedim kim ne derse desin arkasındayım. flame glacier ise pek işe yaramıyor açıkçası ama poison daha yüksek damage vurmanı sağlıyo melee moblara bana göre ice poison ise leg cutta işe yarıyor daha fazla.

warriorun kitleyen skili yani scramın lightning ile ne ilgisi var? Sen herhangi bir alaka gördün mü? o skill warriora ait bir cursing skilidir lightningle alakası yoktur. tamamen senin statlarınla alakası vardır. dex bonusundan dolayı olabilir. ben priestımda iron impactde kullandım yüzbinlerce kez hellish vurdum ama birinde bile adam kilitlenmedi.
    sallayın babam sallayın

scream kilitliyor, lightning mage de kilitliyor o zaman lightning dmg adam kilitliyor dersiniz
    sonra legvutta adam yavaşlatıyor ice mage de adam yavaşltıyor şimdi de glacier dmg leg cut etki eder diyorsunuz tamamen sallamasyondan ibaretsiniz..

bu arada flame dmgler içerisinde en çok etkiye sahip olan FLAMEdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 6 Nisan 2008; 21:41:51 >

• Tamam Lightning'in scream ile etkisi olabilir diyosun.. Hell breaker'daki flame damage warriorda veya priest'de ne işe yarıyor ?? damage'i arttırmaası bence çok saçma Flame bi skill yok hadi Versek Magenin eline HB +8'i damageleri yükselir. yada Giga'yı versek bi mageye Adamı %100 kitler. ama warrior'da ne işe yarıyor ? neden konulmuş bu damagelr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flame ring'in mageye etksi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MagicHit

Tamam Lightning'in scream ile etkisi olabilir diyosun.. Hell breaker'daki flame damage warriorda veya priest'de ne işe yarıyor ?? damage'i arttırmaası bence çok saçma Flame bi skill yok hadi Versek Magenin eline HB +8'i damageleri yükselir. yada Giga'yı versek bi mageye Adamı %100 kitler. ama warrior'da ne işe yarıyor ? neden konulmuş bu damagelr

Magenin eline versen hiç bi işe yaramaz.Flame DMGleri azalır çünkü MP ye vermeyeceksin sanırım HB'yi alalibmen için.Artan skilleride HP'ye verirsin galiba.Mageyi Flame olarak kullananlara MP lazım.Azda olsa INT'de iyi gider.Ayrıca lighting bir magenin eline gigayı versen yine kitleyemez INT az olduğundan... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

quote:

Orjinalden alıntı: MagicHit

Tamam Lightning'in scream ile etkisi olabilir diyosun.. Hell breaker'daki flame damage warriorda veya priest'de ne işe yarıyor ?? damage'i arttırmaası bence çok saçma Flame bi skill yok hadi Versek Magenin eline HB +8'i damageleri yükselir. yada Giga'yı versek bi mageye Adamı %100 kitler. ama warrior'da ne işe yarıyor ? neden konulmuş bu damagelr

Magenin eline versen hiç bi işe yaramaz.Flame DMGleri azalır çünkü MP ye vermeyeceksin sanırım HB'yi alalibmen için.Artan skilleride HP'ye verirsin galiba.Mageyi Flame olarak kullananlara MP lazım.Azda olsa INT'de iyi gider.Ayrıca lighting bir magenin eline gigayı versen yine kitleyemez INT az olduğundan... :)

ya kardeş benim anlatmaya çalıştığım şey bu damageler magelerde doğrudan işlevi var. onu söylemeye çalışıyorum sen ayrıntıya giriyorsun. warriordaki işlevi nedir bu damagelerin ?

• quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orjinalden alıntı: vormound

@arhaus

warriorun kitleyen skili yani scramın lightning ile ne ilgisi var? Sen herhangi bir alaka gördün mü? o skill warriora ait bir cursing skilidir lightningle alakası yoktur. tamamen senin statlarınla alakası vardır. dex bonusundan dolayı olabilir. ben priestımda iron impactde kullandım yüzbinlerce kez hellish vurdum ama birinde bile adam kilitlenmedi.
    sallayın babam sallayın

scream kilitliyor, lightning mage de kilitliyor o zaman lightning dmg adam kilitliyor dersiniz
    sonra legvutta adam yavaşlatıyor ice mage de adam yavaşltıyor şimdi de glacier dmg leg cut etki eder diyorsunuz tamamen sallamasyondan ibaretsiniz..

bu arada flame dmgler içerisinde en çok etkiye sahip olan FLAMEdir.

@arhus

Hiç warior kullanmadığın belli 62 skili Lr de kitliyor.. Leg cutting Glacier damage de yavaşlatıyor..

72 ye kadar warior kastım.. Hala daha oynamaktayım.. Blade axe bile yavaşlatırken raptor ender yavaşlatıyor..

Elemantal damage skile göre değişiyor warior da...

• Birde resistance dalgası var..Oda damageyi azaltır herhalde böyle düşünen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberSurfer

Birde resistance dalgası var..Oda damageyi azaltır herhalde böyle düşünen varmı?

ice mage im bazı waryorlara 1k vururken bazılarına 700 vuruyorum neden acaba?
  • benim 34 level warriorum war süper
  • scream veya leg cutting'in etkisi dex bonusa gore etkili veya etkisizdir.. kafadan uydurma $eyler hepsi.. resist olayina gelince..
    hb kullanan bi prieste gore fire resist alirsaniz az da olsa damage farki gorulur (denendi onaylandi)

ayrica hb veya giga magenin verdigi damage'i cogaltmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: knightci95

benim 34 level warriorum war süper

evet işte tüm soruların cevabı bırada, saolasın dostum

şaka bi yana lightingle mi alakalı axe türü silah olduğu içinmidir tam olarak neden olduğunu kesin bilmiyorum ama şundan son derece eminim giga ile scream ve leg cut vuruşları çok daha sık tutuyor.

ayrıca elemental damagelar içinde en iyisi FLAME diye biliyorum. Bende zamanında çok düşünmüştüm hala da düşünüyorum giga mı alsam hb mi yoksa toto + türevleri mi yada raptor en yüksek saf ap

bu soruların hiçbirinin kesin bi yanıtı yok. giga kullananlar hb'den daha iyi - hb kullananlar giga'nın çok düşük ap hb'ninse mükemmel dmglar vurduğunu söylüyor, toto impact kullananalar'da çok seri olduğunu çok iyi combo yaptıklarını anlata anlata bitiremiyorlar.

ben artık bi yorum yapmıyorum nasip kısmet diyorum, hangisini kullanmak kısmetse onu kullanıcaz

• bende bişi sorayım bi dark vane'Ler Lr yanıorya spike çaktıgımızda adamı kitleme imkanı warmı bi arkadaştan duyduydum dual dw ile wurdun mu çakılıo adam oldugu yere demişti
  • ah be abim ... desteksiz sallanırda bu kadar mı olur

quote:

Orjinalden alıntı: lDarkBLuel

bende bişi sorayım bi dark vane'Ler Lr yanıorya spike çaktıgımızda adamı kitleme imkanı warmı bi arkadaştan duyduydum dual dw ile wurdun mu çakılıo adam oldugu yere demişti
  • bu flame glacierlerin light ların en büyük özellikleri yanına damaqe artırmak için takı taka bilmen...

eqer light weren bir silah takıyosan (iron impact ola bilir) takı olarak da imir rinq dual +1 takarsan cok fazla

damage wurursn ve daha kolay kitlersin...

bunu gibi hb flame werir yanına flame ring takarsan damaqe fazla wurursun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

ah be abim ... desteksiz sallanırda bu kadar mı olur

quote:

Orjinalden alıntı: lDarkBLuel

bende bişi sorayım bi dark vane'Ler Lr yanıorya spike çaktıgımızda adamı kitleme imkanı warmı bi arkadaştan duyduydum dual dw ile wurdun mu çakılıo adam oldugu yere demişti

oldu başka bende dual jaul takem wariora +9 180lr damega kitliyim herkesi öyle saçma şeymi olur ya kitleme yavaşlatma sadece magelere özeldir blade axeyle yavaşlarmıs gigayla kitlenirmiş hurafe bunlar gelsin bi warior hs vurarak beni kitlesin koyu bırakırım ben

• quote:

Orjinalden alıntı: ImDeli_16

bu flame glacierlerin light ların en büyük özellikleri yanına damaqe artırmak için takı taka bilmen...

eqer light weren bir silah takıyosan (iron impact ola bilir) takı olarak da imir rinq dual +1 takarsan cok fazla

damage wurursn ve daha kolay kitlersin...

bunu gibi hb flame werir yanına flame ring takarsan damaqe fazla wurursun....

bi halttan haberiniz yok yok imir tak yok II al kitlersin diyorsun hayatında imir iron impact mi kullanmadın?? Ama bunu kolayda iddia ediyorsun. Ben lvl78 battle priest oynuyorum yüzbinlerce kez hellis vurdum iron impact +8 ile ama birinde bile kilitlenmedi. bilmiyorsanız bari susun saçma sapan şeyler söyleyipte gülünç duruma düşmeyin. sonra neden n00b diyorsunuz dersiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.