Şimdi Ara

Silahlardaki Poison / Flame / Glacier / Lightning Damageler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
10.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orjinalden alıntı: ImDeli_16

bu flame glacierlerin light ların en büyük özellikleri yanına damaqe artırmak için takı taka bilmen...

eqer light weren bir silah takıyosan (iron impact ola bilir) takı olarak da imir rinq dual +1 takarsan cok fazla

damage wurursn ve daha kolay kitlersin...

bunu gibi hb flame werir yanına flame ring takarsan damaqe fazla wurursun....

bi halttan haberiniz yok yok imir tak yok II al kitlersin diyorsun hayatında imir iron impact mi kullanmadın?? Ama bunu kolayda iddia ediyorsun. Ben lvl78 battle priest oynuyorum yüzbinlerce kez hellis vurdum iron impact +8 ile ama birinde bile kilitlenmedi. bilmiyorsanız bari susun saçma sapan şeyler söyleyipte gülünç duruma düşmeyin. sonra neden n00b diyorsunuz dersiniz.

Arkadaşım sen ya oyunu bilmiyorsun yada warriorla hiç oynamadın warriorun 62 skilli scream ne işe yarar? sence sadece damage vermek amaçlımı? bu skilin özelliği düşmanı kitleyip kaçmasını engellemektir, ve lighting elemantal damageye sahip bir warriorun düşmanı kitleme olasılığı çok yüksektir, sen diyorsunki benim priestimde ii var helis ile kitlemiyo ne alakası var helisin kitleme gibi bir özelliği varmı sanki warriorun sword skili kitliyormu warrior lar hakkında biraz araştırma yap sonra gelip burda ahkam kesmeye kalk !

• quote:

Orjinalden alıntı: :ArHaus:

quote:

Orjinalden alıntı: ImDeli_16

bu flame glacierlerin light ların en büyük özellikleri yanına damaqe artırmak için takı taka bilmen...

eqer light weren bir silah takıyosan (iron impact ola bilir) takı olarak da imir rinq dual +1 takarsan cok fazla

damage wurursn ve daha kolay kitlersin...

bunu gibi hb flame werir yanına flame ring takarsan damaqe fazla wurursun....

bi halttan haberiniz yok yok imir tak yok II al kitlersin diyorsun hayatında imir iron impact mi kullanmadın?? Ama bunu kolayda iddia ediyorsun. Ben lvl78 battle priest oynuyorum yüzbinlerce kez hellis vurdum iron impact +8 ile ama birinde bile kilitlenmedi. bilmiyorsanız bari susun saçma sapan şeyler söyleyipte gülünç duruma düşmeyin. sonra neden n00b diyorsunuz dersiniz.

arkadaşım adam gibi konus qerize kalı isen git bir hastaneye flan burda baqırma ßen qerize kalıyım diye.

imir ring +30 light damaqe werir ve daha fazla damaqe alırsın buda karsındaki kişiyi kitlemene yardımcı olur.

kitlemek için warior için qeçerli saydıklarım qidipde senin gibi akıllık yapıp prieste karsımdakini kitlemeye çalısmam.+1 daual imir ring ve +7 ii ile nerdeyse wurduqun her screamda karsındakini kitlersin.

helede senin gibi oyunu bilmiyor ise.

• Hoooort ... yıllardır hala düsünüyorum yıl oldu 2016 benim gördüğüm, örneğin bu elemental damagelerde sadece ufacık bi damage artisi oluyor o kadar farklı bi katkısı oldugunu bilen varsa söyliyebilir mi ?
  • şöyle anlatayım:

+8 Hb = 155 Flame damage ( hangi skili , kime vurursan vur poison damagesi olmayan silahlara göre + 155 damage fazla vurur )

+8 Raptor = 80 Poison damage ( hangi skili , kime vurursan vur poison damagesi olmayan silahlara göre + 80 damage fazla vurur )

+8 Giga = 120 Lightning dmg ( hangi skili , kime vurursan vur poison damagesi olmayan silahlara göre + 120 damage fazla vurur )

.
    .

Şeklinde gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: worner56

şöyle anlatayım:

+8 Hb = 155 Flame damage ( hangi skili , kime vurursan vur poison damagesi olmayan silahlara göre + 155 damage fazla vurur )

+8 Raptor = 80 Poison damage ( hangi skili , kime vurursan vur poison damagesi olmayan silahlara göre + 80 damage fazla vurur )

+8 Giga = 120 Lightning dmg ( hangi skili , kime vurursan vur poison damagesi olmayan silahlara göre + 120 damage fazla vurur )

.
    .

Şeklinde gidiyor

poison ile alakası sadece poison veren silahlarda geçerli
    rakibinin resistance ile alakalı bişe
    flame ataklı silahlarda karsındaki rakibin flame resistance yüksek ise damage az verirsin
    aynı şey glacier vb içinde geçerli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.