lol sallamış mallar aynen arkadaşımızın dedi gibi 1000 vuruyorsan adamdaki kalkan %25 ise 250 dmg yersin
eskiden ardreamde bi priest vardı int priest elinde holy animor vardı diger elindede bu repel small shield +7 lerden
shiled+holy animor=oldurucu bi dmg
ikisi birleştimi nerdeyse vurdugum kadar dmg bana geri donuyodu... bi de malice atmıstı kendiside vuruyodu... sonunda aldım ama cok az canım kalmıştı...
arenada ws yaparken warrıor kacarken onu taktı damage bana isledi DOL dede var repel
beyler repel physical atak rakibiniz size yakından dmg verirken belli bir oranda karşı dmg vermesidir elinizde dol +6 olsun asas dalsın dalsın dalsın size mesela bir süre sonra asasın gücünün gittiğini ve ben şahit oldum kendi charımla masterının yandığını görüceksiniz belli bir orda dmg geri sektirir ve karşıya hasar verir.
galiba ne kadar vurursan onun belli bir bölümünü geri yansıtıyordu mesela o small shieldler eğer bu dediğim doğruysa gerçekten büyük hasar verir düşünsenize 80lvl asasin geldi size critical vurdu kendisi öldü
Bilmiyom ama örenmiş oldum sağolun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme