Şimdi Ara

PASSLİG KART İÇİN YARDIMCI OLACAK VARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi diyelim ben katı çıkardım maöa gidicem ama 2 bilet almak istiyorum yada daha fazla en bilim sevgilimle giderim kardeşimle giderim babamla giderim arkadaşımla giderim. Bunun için sadece benim kartım olması gerekiyormu.

Derbilere gidemiyorduk biletler hemen bitiyordu ve karaborsadan çok pahalıya satılıyordu şimdi bu sorun kalktımı netten hemen kart şifremizle bilet alabilicekmiyiz.

• herkes için ayrı kart lazım.senin kartla tek sen girebilirsin.
  • kart tek kişiliktir..
    PASSOLİG Kart ücretli mi?

14.04.2011 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe alınan 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun’da yer alan hükümler nedeniyle uygulamaya giren E-Bilet sistemine uygun üretilen PASSOLİG Kartlar'ından yıllık olarak e-bilet kullanım vizeleme ücreti tahsil edilir. Kulüp bazında 15 TL ve 25 TL olarak iki farklı yıllık vizeleme ücreti mevcuttur. Tahsil edilen tutarın 7,95 TL’si kart plastik bedeli maliyetini karşılaması için kartı ihraç eden kurum tarafından alınırken geri kalan tüm tutar TFF üzerinden kulüplere aktarılmaktadır. 25 TL yıllık E-Bilet vizeleme bedelli kulüp kartlarında kulüplere 17,05 TL, 15 TL yıllık E-Bilet vizeleme bedelli kartlarda ise kulüplere 7,05 TL gelir aktarılmaktadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.