Şimdi Ara

Passolig

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçına gitcem ankarada passoligi en çabuk nerden bulabilirim bi yardım etseniz en geç maç günü lazım bana maç p.tesi 16 da

• ben de bugün sarıyer maçına gidicem acil UP
  • Passolige basvuru yapman yeterli kartin gelmesine gerek yok tek girislik karti staddan aliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

Passolige basvuru yapman yeterli kartin gelmesine gerek yok tek girislik karti staddan aliyorsun

Şimdi bugün başvuru yapsam gelip gelmemesi önemli değilse stada girmek için tek girişlik kart için ne yapmam gerekiyor yani staddan 1 gün önce alman lazım falan mevzusu var diyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesurŞirin

quote:

Passolige basvuru yapman yeterli kartin gelmesine gerek yok tek girislik karti staddan aliyorsun

Şimdi bugün başvuru yapsam gelip gelmemesi önemli değilse stada girmek için tek girişlik kart için ne yapmam gerekiyor yani staddan 1 gün önce alman lazım falan mevzusu var diyolar

mac günü stadın önünde gişeler var kimliğini vererek tek geçişlik kartını alabilirsin mactan bir iki saat önce stadda olman yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: CesurŞirin

quote:

Mac gunu alabilirsin 1 gun onceye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler
  • CesurŞirin kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar yanlış bilgi vermiş kardeşim osmanlı stadı girişinde tek geçişlik pass verilmeyecekmiş 19 mayıstan armada avm ve kızılay avm kartal yuvalarından alabilirsin tek geçişlik kartını inşallah mesajımı görürsün
  • bu arada maç pazar günü pazartesi değil arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyaky

arkadaşlar yanlış bilgi vermiş kardeşim osmanlı stadı girişinde tek geçişlik pass verilmeyecekmiş 19 mayıstan armada avm ve kızılay avm kartal yuvalarından alabilirsin tek geçişlik kartını inşallah mesajımı görürsün

Çok saol mal gibi gidip osmanlı stadından alcaktım eyvallah
  • CesurŞirin kullanıcısına yanıt
    önemli değil kardeşim maç pazar günü ha pazartesi yazmışsın ama :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.