Şimdi Ara

Passolig 250 Tl üzeri harcamanın %10'u hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 01-31 Ekim arası passolig kart sahipleri için sektör gözetmeden yapılan harcama tutarı 250 Tl'yi geçenlere %10'u kadar(50Tl'ye kadar) geri yükleniyor. Eylül ayında da vardı aynı kampanya yararlandım ama daha yüklenmedi para. 500Tl yükledim karta market, manav, benzin, internetten ufak tefek şeyler vs. world, bonus gibi kredi kartı kampanyasına dahil olmayan herşeyi bu kartla ödedim. Passolige herkes sıcak bakmıyor biliyorum ama kart sahipleri için sıcak olabilir. Bu arada harcamadan önce mesaj atmak gerekiyor.

http://www.passolig.com.tr/kampanya-kazan

• quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

kimse almayınca şimdi de kampanyaya başladılar. 6 senedir kombine alırım. bu sene maça bile gitmiyorum. hem yandaşı zengin etmiyorum, hem param cebimde kalıyor. türk futbolu batsın zerre umrumda değil

Batsin hocam adamlar Ferrari ile gezsin diye para verilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben maça gitme, fişlenme vs.den ziyade bana getirdiklerine bakıyorum. Beşiktaşlıyım 25TL kart ücreti ödedim (diğer kulüplerinki daha düşük olabilir). 50Tl Eylül'de 50Tl Ekimde bu kampanyadan geri iade alsam 2 ayda kart ücretini düşünce 75 Tl avantajım var. Verdiğimden fazlasını aldığım sürece benim için sıkıntı yok Zaten senede 2-3 maça giderim onda da bilet bulabilirsen biletix zaten işlem ücreti alıyordu. Fişlenmekten de korkmuyorum açıkçası giderim maçımı seyrederim, tepki koyulcak bir durum olursa tepkimide suyunu çıkarmadan koyarım.
  • Güzel kampanya alışverişleri bununla yaparım artık.
  • bu adamlar bu işi bilmiyor. deselerdeki bilet fiyatlarına 12ay boyunca 2TL ek bilmem ne vergisi alınacak millet kuzu kuzu verecekti. olay şimdi kart parasına dönünce herkes inat etti. 750TL bilet parasına acımayan adam itiraz eder oldu. olay tamamen neyi nasıl sunduğuna bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snomask

bu adamlar bu işi bilmiyor. deselerdeki bilet fiyatlarına 12ay boyunca 2TL ek bilmem ne vergisi alınacak millet kuzu kuzu verecekti. olay şimdi kart parasına dönünce herkes inat etti. 750TL bilet parasına acımayan adam itiraz eder oldu. olay tamamen neyi nasıl sunduğuna bağlı.

Bu da değişik bir bakis acisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

Bu konunun açılma amacı fırsat olayıdır sadece...

Passolig kötüdür, rant ve fişleme vardır, tribünlerdeki seyirci sayısı azalmıştır vs. konularının yeri bu bölüm değildir.

Lütfen konuyu tartışmaya çevirmeyin tekrar.

Hayırlı bayramlar ve iyi forumlar,
  • o zaman çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.