Şimdi Ara

Passolig Basvuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben Yurtdisindan Istanbul'a geziye gelmeyi düsünüyorum ve gelmisken mac izlemek istiyorum.

Fakat bu Passolig isini nasil halledebilirim?
    Sayfasinda üye olduktan kac gün sonra Passolig Kartim cikiyor? Yurtdisindaki Adresemi yolluyorlar?
    Anladigim kadariyla kartim elimde olmasa bile girebiliyormusum?!
    Bileti giseden mi yoksa Online'da alabilirmiyim?
    Online alirsam nasil gösteriyorum bileti?

Kafamda deli sorular 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 10 Kasım 2016; 10:36:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisi olan yokmu?

• Ap

• Kardeşim online başvuru yapıyosun pasolige.Onlar 1 -2 haftaya yolluyo.Ama elinde kart olmadan da abiliyorsun bilet.Statta sana geçici bilet verirler.Veya bn kombinemi satıyorum fb-gs maçına fenerium üst düşünürsen sana devredeyim.Öyle de girebilirsin.
  • Kaptan Woodpecker kullanıcısına yanıt
    Ücretli mi bu passolig? Kart sadece kimlik yerine mi geciyor yoksa ille de bileti kart ile mi almamoz gerekiyor?
    Yani mesela giseye gidip bilet alirken passolig kartini gösterip giriyormuyuz?
    Bu Passolig karti posta ile Almanya'ya gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Ücretli mi bu passolig? Kart sadece kimlik yerine mi geciyor yoksa ille de bileti kart ile mi almamoz gerekiyor?
    Yani mesela giseye gidip bilet alirken passolig kartini gösterip giriyormuyuz?
    Bu Passolig karti posta ile Almanya'ya gelir mi?

Pasolig 20-30 lira civarında birşeydi sanırım.

Kimlik yerine de geçiyor.Ve evet bilet kartın içine yükleniyor.Ayrı bir kağıt almıyosun.Sistem karta atıyo bileti.

Maça girerken de kartı okutuyosun içindeki bileti görüyo.

Almanya olayını bilemem.Ama bence olabilir.Neden olmasın.
  • Arkadaslar birsey sormak istiyorum. Kart'a para yükleyip biletleri almam gerekiyor degil mi? Peki Almanya'dan gelen birisi herhangi bir baska kredit karti ile Passolig Kartini para yükleyebilirmi? Cünkü ATM, PTT felan yaziyor ama Kredi Karti yazmiyor.

Ikimci sorum ise, madem her stada girenin ayri bir passolog karti olacak, ozaman neden bir passolig karta birden fazla ayni mac icin bilet alabiliyoruz?

Tesekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet Başvuru İptali
    3 yıl önce açıldı
    KREDİ/BURS NAKİL TALEBİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FB Stadindan mac günü (erken saate) Passolig Karti Basvurusu yapip kartimi alabilirmiyim??

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.