Şimdi Ara

PASSOLİG GELMİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar yaklaşık 2 aydır gelmiyor kuryeneti arıyorum 3 kere tekrar gönderdiler ama kargo gelmiyor evime sonra mesaj geliyor size ulaşamadık diye ama evdeyim yani alt katta kiracım var soruyorum yok gelmedi diyor arıyorum diyorum ben gelim alim yok diyor biz getircez lanet ettim sonunda başına böyle bir durum gelen var mı?

• adresıne isteme ama iş işten geçmiş sanırım :) ben ptt subesıne istemıstım 1 haftada geldi hemen aldım hiç sorun cıkmadı
  • Benim adresime 10 gün sonra gelmişti.
  • Hemen hemen ayni durumu yasiyoruz..
    Agustosun basinda internetten aldim, evimin adresini verdim. Baktim gelen giden yok arayim dedim kuryeneti. Geldik, bulamadik anamerkeze dondu dendi. Pasolige mail attim, en yakin zaman da kuryeye teslim edilecektir dendi. Keske bi subeye yollasalar ordan ben alsam, ancak onu da yapmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eve istemiştim 1 ay sonunda anca geldi. Meğer kurye apartmana geliyor zili Çalıyormuş , ben tabi sürekli kapıyı açıyorum direk bu salakta balkona çıkıp aşağı seslenmeyince evde kimse yok sanıyormuş ulan dingil kapıyı kim Açıyor peki ben seslenmek zorunda mıyım ? Neyse 3-4 kere oldu bu olay sonra sinirlenip balkondan seslendim anca ortaya çıktı. Adamla tartıştık gelince böyle salakça iş mi olur ya ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadyeviç kullanıcısına yanıt
    bizde hiç gelmiyor sorun orda
  • Kardeş stadın oraya git anında çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volte gelmiyor bir türlü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Passoligi internetten almanızı tavsiye etmem. Ben stattan 5 dkda almıştım

• Ciddi Kedii kullanıcısına yanıt
    parasını falan aldılar gitsem stada tekrar alırlar mı ücret?
  • Bu konuyu görünce bende kıllanmaya başladım şimdi. Ağustos'un son günlerinde başvurumu yapmıştım, siteden baktım 1 Eylül günü kuryeye teslim edilmiş. Bugün ayın 10'u, Amerika'ya giderdi o kurye 10 günde. Kart hala elime ulaşmadı. Arıyorum kuryeneti, açmıyorlar da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnian90

parasını falan aldılar gitsem stada tekrar alırlar mı ücret?

Ödeme yaptığın için mecbur bekleyeceksin artık. Almadan önce sorsaydın keşke

• Kart göndermeyi bile beceremiyor herifler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.