Şimdi Ara

Passoligte çalışıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Galatasaray kartı çıkardım. Eşim beşiktaşlı. Şimdi beraber gs-bjk maçı izleyemeyecek mıyız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldincer

Ben Galatasaray kartı çıkardım. Eşim beşiktaşlı. Şimdi beraber gs-bjk maçı izleyemeyecek mıyız?

Eşine de tff kartı çıkart, o kart her takımda geçerli.

Benim sorum ben tff kartı çıkartacağım. Normalde Galatasaray maçları için istiyorum ama Fb ve Bjknin bazı maçlarına da gideceğim. Şimdi asıl sorum Tff seçtim diye herhangi bir kısıtlamaya takılır mıyım ? yani bilet, kombine, derbi maçı alacağım zaman herkesle aynı mıyım yoksa öncelik Galatasaray kombinesi alanlarda mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Ben Galatasaray kartı çıkardım. Eşim beşiktaşlı. Şimdi beraber gs-bjk maçı izleyemeyecek mıyız?

Benim sorum ben tff kartı çıkartacağım. Normalde Galatasaray maçları için istiyorum ama Fb ve Bjknin bazı maçlarına da gideceğim. Şimdi asıl sorum Tff seçtim diye herhangi bir kısıtlamaya takılır mıyım ? yani bilet, kombine, derbi maçı alacağım zaman herkesle aynı mıyım yoksa öncelik Galatasaray kombinesi alanlarda mı?

bileti sanırım sadece son 24 saat alabiliyor bu kartlar. bilet kalırsa alabiliyorlar gibi bir şey yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

a sporda Türkiye kupası için passolig gerekmiyor dediler doğru mu? galatasaray-kastamonuspor için nasıl bilet alabilirim?

Gerekmiyor maç günü gişeden kagit bilet alip maca girebilirsin

• quote:

Eşinize Galatasaray kartı çıkarmanız en mantiklisi Tff kart ile sıra gelmeyebilir 3 buyuklerde öncelik kendi kartlarina

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

3 buyuklerde oncelik kendi kartlarinda bunu kulüp belirliyor

• Futbolun anasını ağlattınız, mutlu musun?Göbeğinizi kaşıyarak boş trübinlere karşı kahkaha atıyor musunuz?

Teşekkür ederim.
  • O gün öyle gerekti Galatasaray Pasaoligi aldım. Aslen Fenerbahçeliyim ( Fenerbahçe Passoligi yoktu o Zaman) Fenerbahçe Passoligi almak istiyorum mümkün mü ?

• Şu ttolü kaale alıp prim yaptırmayın. Adminler de uyusun.

• maas ne kadar
  • gs-kastamonu maçında gs bileti de gişeden alınabiliyor mu? yoksa sadece kastamonu için mi bilet alınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Futbolun anasını ağlattınız, mutlu musun?Göbeğinizi kaşıyarak boş trübinlere karşı kahkaha atıyor musunuz?

Teşekkür ederim.

Ben sadece çalışanım

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

gs-kastamonu maçında gs bileti de gişeden alınabiliyor mu? yoksa sadece kastamonu için mi bilet alınabiliyor

Normalde alınıyor kulup ekstra bir karar cikarmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: adil07

maas ne kadar

Part time calisiyorum gunluk 65 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

O gün öyle gerekti Galatasaray Pasaoligi aldım. Aslen Fenerbahçeliyim ( Fenerbahçe Passoligi yoktu o Zaman) Fenerbahçe Passoligi almak istiyorum mümkün mü ?

İstediğiniz kadar Passolig alabilirsiniz

• Somaspor S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Somaspor S kullanıcısına yanıt
    yani o zaman o beşiktaş maçlarını izleyemeyecek. beşiktaş -galatasaray maçı da var. yani beraber izleyebileceğimiz tek maç bu. ayrıca o galatasaraylı değil. beşiktaşlı. sen tutmadığın takımın passokartını çıkarırmısın
  • quote:

yani o zaman o beşiktaş maçlarını izleyemeyecek. beşiktaş -galatasaray maçı da var. yani beraber izleyebileceğimiz tek maç bu. ayrıca o galatasaraylı değil. beşiktaşlı. sen tutmadığın takımın passokartını çıkarırmısın

O konuda passoliglik bir durum yok kulupler oyle istiyor oncelik ev sahibi takıminda 3 buyuklerde.Ama kalırsa genel satışa açabilirler

• merhaba hocam.
    pasoligim yok öncelikle şunları sormak istiyorum.

bu hafta kayserispor mersin macında tff logulu pasolig alma planım var aldıgım kart ile

4 nısanda kı rizespor kayserispor macına deplasman tribününe girebilir miyim

pasolig ne kadar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.