Şimdi Ara

Passoligte çalışıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 40 yılda bir maça giderim çok bilgim yok bugun arastırdım 1-2 ama anlayamadım, içine direk atm den bilet ücretini atıp bileti alabilecegim herhangi bi kart ücreti (aidatı) odemicegim bi türü varmı bu meretin? banka kartı misali.

@Somaspor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

40 yılda bir maça giderim çok bilgim yok bugun arastırdım 1-2 ama anlayamadım, içine direk atm den bilet ücretini atıp bileti alabilecegim herhangi bi kart ücreti (aidatı) odemicegim bi türü varmı bu meretin? banka kartı misali.

@Somaspor

Maalesef karta sahip olmanız için öncelikle seçeceğiniz takıma göre değişen bir bedeli ödemeniz gerekmekte.Daha sonra kartınız aktive olacak ve internet üzerinden istediğiniz para yükleme,maç bileti vs işlemlerini kendiniz yapabilirsiniz.Her yıl kartın yenilenmesi için bu başta ödediğiniz bedeli tekrardan ödemeniz gerekmektedir.Sonuç olarak 40 yılda bir maça giden bir insan için can sıkıcı bir durum

• Çok saçma bir sistem.
    Hani sadece suçu işleyenler ceza alacaktı? Bizim bütün tiribün ceza yedi.
    Hükümeti korumak, hükümet aleyhine propoganda yapılmasını engellemek için yapılmış, cefasını biz futbolseverler çekiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • passoligin iptal olması için devam eden bir dava var sanırım.Bilgi verebilir misiniz
  • diyelim ki yabanci arkadaslarimi stadimiz acilinca maca goturcem, nasil halledebilirim ? kendi adima birden fazla bilet alabilir miyim ?
  • Yere düşen passoligleri ne yapıyorsunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman kilit vuracaksınız ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilimin pasoligkarti yok diye maca goturemiyorum hayatinda belki 1 defa gidecek onun icin niye kart cikartmak zorunda kaliyoruz ki 27 lira istiyor bi de

• Ne zaman Türk futbolunun yakasından düşüyorsunuz?

• Daha önceki nickin somak45 miydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

diyelim ki yabanci arkadaslarimi stadimiz acilinca maca goturcem, nasil halledebilirim ? kendi adima birden fazla bilet alabilir miyim ?

Maalesef pasaport numarasiyla arkadaşıniza passolig cikarmaniz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Daha önceki nickin somak45 miydi ?

Aynen ama artık büyüdüm o zamanlar 14 yasinda falandim

• quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Sevgilimin pasoligkarti yok diye maca goturemiyorum hayatinda belki 1 defa gidecek onun icin niye kart cikartmak zorunda kaliyoruz ki 27 lira istiyor bi de

Passoligi kimlik gibi düşün stadyumda herkesin passolig sahibi olmasi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Ne zaman Türk futbolunun yakasından düşüyorsunuz?

Ben sadece çalışanım parama bakarim

• quote:

Orijinalden alıntı: helluri

passoligin iptal olması için devam eden bir dava var sanırım.Bilgi verebilir misiniz

E bilet devam edicek ama aktifbanktan alinip banka seçmekte ozgur kalabilme durumu var

• quote:

Orijinalden alıntı: Lahmacun Küreği

Yere düşen passoligleri ne yapıyorsunuz?

Sistemden numarasını bulup bilgi veriyorum

• a sporda Türkiye kupası için passolig gerekmiyor dediler doğru mu? galatasaray-kastamonuspor için nasıl bilet alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

passoligin iptal olması için devam eden bir dava var sanırım.Bilgi verebilir misiniz

Bildiğim kadarıyla pasolig iptal ebilete devam kararı çıktı. Nasıl olacak yada niye gündeme gelmiyor bilmiyorum ama 2 Martta Tüketici hakları mahkemesi ya AYM nin bu kadarını kabul edecek yada bir üste taşıyacak.

Aym ebilet sistemi yapabilirsin ama bunu 3.şahıslara (bankalara) devredemezsin bu iş tff yada kulüpleri kendi yapması gereken bir iş kararını verdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kongoda passolig şubesi bulamadım yardımcı olabilir misiniz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.