Şimdi Ara

Pasta cila, boya koruma ve ozonla sterilizasyon 165 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
3.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paket 1: İç detaylı temizlik, ozonla sterilasyon uygulaması 350 TL yerine 165 TL!
    https://www.grupanya.com/oto-bakim-ev-yasam/firsat/maltepe-bks-wax-otobakim?irc=adl2-cmad

Paket 1: İç detaylı temizlik, ozonla sterilasyon 350 TL yerine 165 TL!
    Paket 2: Pasta cila, boya koruma ve ozonla sterilasyon 400 TL yerine 165 TL!
    Paket 3: İç detaylı temizlik, pasta cila, boya koruma, ozonla sterilasyon 550 TL yerine 285 TL!
    Paket 4: İç detaylı temizlik, pasta cila, seramik kaplama 2000 TL yerine 1100 TL!

Arkadaşlar 2. paketin fiyatı gayet iyi İstanbul Anadolu yakasında bu fiyata pasta cila yapan bir yer görmedim. Sterilizasyonda ekstra.

Fırsat sitesi olmasından dolayı biraz çekinceliyim.

Bu firmadan bilgisi ve tecrübesi olan varsa aydınlatırsa sevniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extinct -- 29 Ağustos 2017; 2:53:14 >

• Fırsat sitesinden araba temizlik fırsatı almak ciddi cesaret ister

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Site oldukça güvenilir ve güzel bir fırsat olarak görünüyor. Değerlendirilebilir.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de detaylı iç temizlik yaptırmak istiyorum ama bu fiyata ne kadar detaylı yaparlar meçhul
  • Arkadaslar pasta icin boyaya zarar veriyor diyorlar sizin dusunceniz nedir?

• Fiyat gerçekten bedava . Daha ay başı 300 lira ödedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tekci01 T kullanıcısına yanıt
    Boyanın dışındaki koruyucu alıyor inceltiyor

Pasta demek ince zımpara demek sürtünen her şey aşınmaya sebep olur

Aracı yıka kurula gaz yağıyla sil daha verimli

Koltukları yıkat ama pasta cila işine girmeyin

3-5 pasta cila sonra boya şak diye atar çünkü katmanları incelmiş oluyor

• Sadece İstanbul'da mı?

• Pasta surekli atilacak bise degil bilmeyenler icin soyluyorum.Aracinizda yogun kozmetik cizikler vs varsa yaptirin yoksa gerek yok cila atar gecersiniz.

• var mı deneyecek gönüllü ?
  • Bugün sonax'ta Hybrid boya koruma yaptırdım. Sözde, önce kille bütün kir, pas, zift, kimyasal pislikleri temizliyorlar, sonra kendi ürünleri ile çizik giderme vs. için pasta, sonra cila, en son boya koruma yaptıklarını söylüyorlar internet sitesinde. Akşam aracı almaya gittiğimde araçta bütün reçine lekelerinin durduğunu, tavandaki pisliklerin olduğu gibi durduğunu gördüm. Kılcak çizikler komple duruyordu. MTV kampanyası ile gitmiştim. Buyrun bu da Sonax kalitesi.
    İşletmeci hatalarını anladı, bayramdan sonraki ilk gün tekrar edecekler işlemleri. Bu sefer aracın başında durucam.
  • 2binliralık pasta cila yerine arabayı kople boyatsak daha mantıklı

• İstan34bul kullanıcısına yanıt
    Bunu hangi teknik bilginle yazıyorsun ve bu konufaki tecrüben nedir?Mesela gazyağının aracın üzerindeki yağı,zifti çıkarmak ve anlık parlaklık katmaktan başka faydası nedir ki millete 10 TL'lik ygazyağı masrafı yaptırıyorsun? Bu işte tecrübe sahibi biri olarak (hobi düzeyinde) söylüyorum ki aracınızda kılcal çizik varsa tecrübeli birine pasta yaptırmak ve üzerine cila değil de boya koruma yada daha iyisi nano yada seramik koruma yapmak aracınıza değer katar ve aracınızı korur..Yoksa bir kuş pisler, iki gün güneşte kalırsa ne olacağını her ışık yansımasında görürsünüz..Ayrıca aracınızdan kir kolayca çıkar, fırçasız aracınızı yıkar,çizilmesini de önlersiniz

• Dolu yağışı sırasında arka cam kırıldı.Biraz su aldı içeriye; koku yapıyor.İç temizlik paketi açıklamasında istenmeyen koku ve bakterilerin giderilmesi diyor ama ozonla yapılan bu temizlik yeterli olur mu acaba?
  • Az biraz arabasını seven bunlara parasını kaptırmasın. Parasıyla rezil olmasın.

Sizlere tavsiyem gidin bu işin ustalarına verin arabanızı. Örn. Dby detailing, Tokyo garage, tansel garaj vs.

Sonax falan da hikaye, ben komple iç dış için vermiştim sonaxa ve memmun kalmadım.

• Ben hayir diyorum

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Şunu dipnot eklemek gerekli Sonax sadece bir kişinin değil bayilikte veren bir kuruluş bu yüzden parayı basan Ahmet,Mehmet herkes alabiliyor genelleme yerine XX Sonax kötü denirse daha iyi olur.

Dipnot: Sonax ile herhangi bir bağım yoktur.

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    kaç para onlar biliyorsun değil mi ?

fiyata göre kıyaslamak lazım
  • Paket 1i düşünüyorum daha önce buraya giden var mı hizmet nasıldır ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.