Şimdi Ara

Pastane & Cafe Açmak İçin Para Harcamadan Önce Okumalısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pastane & Cafe Açmak İçin Para Harcamadan Önce Okuyun.
    Pastane açma düşüncesi her zaman cazip bir fikir olarak insanların hayallerini süslemekte. Ama bu karlı işe girmek başlamak doğru adımlarla zevk verir ve güzel sonuçlara ulaştırır.
    Öncelikle önde görünen dışında arkasını görmek ve iyi düşünmek planlamak gerekiyor. Hele cafe tarzı ve fastfood mutfağı ve bar da düşünüyorsanız doğru konuyu okuyorsunuz demektir.

Öncelikle İmalathane; imalathanesi olmadan bu iş size istediğinizi veremeyebilir. Düşündüğünüz büyüklükteki bir pastaneyi besleyebilecek kapasitede bir imalathaneniz mutlaka olacak. İçerisinde neler mi olmalı, soğuk odalar, mikserler, tepsiler, fırınlar, küvetler vb. bunu liste halinde verebilirim ama burada uzunca anlatmayayım bu konuda bana ulaşabilirsiniz. umutarslan19@hotmail.com

Bar/Barista; bar bölümü düşünüyorsanız elinizin altında bir cimbali ve baristanız olmalı veya biraz bu işten anlamalısınız kahve çekirdekleri, çay karışımı, bardaklar, soğuk içecekler, sıcak içecekler, hangi ürünler olmalı hangileri gereksiz daha açmadan bilmeli her baristanın dediği yola da girmemelisiniz fincan, bardak seçimleri renkleri vb bu konuda da bana ulaşabilirsiniz. umutarslan19@hotmail.com

Mutfak; mutfağınız olacaksa en azından bir tost yapacaksanız nasıl bir makine, ızgara, fritöz bunlar mutlaka olmalı… soğutucular, ısıtıcılar, pişiriciler çalıştıracağınız personeldeki özellikler sunumlar yıkayıcı seçimi vb. bu konuda da bana ulaşabilirsiniz. umutarslan19@hotmail.com

Pastane Bölümü; imalathane ile uyumlu birbirinden bağımsız ama birbirlerini tamamladığı zaman para kazanacağınız bölüm. Görüntü, imaj, her şey burada ne yaptığınız nasıl pazarladığınız kimlerin ürünlerinizi nasıl sattığıyla ilgili ürün satamayan personeli barındırmamanız gereken bölüm, burada da soğutucular, ısıtıcılar, tezgahlar, kasa, yazarkasa pos, termaller sarf malzemeleri aydınlatmalar, ortam ısıtıcı ve soğutucuları, temizlik, ürün yerleştirmeleri vb. bu konuda da tabiki bana ulaşabilirsiniz. umutarslan19@hotmail.com

Hali hazırda bir işletmemiz var gerekirse davet ederim gelir yerinde görürsünüz. Kısaca anlatır ve fikirlerimizi aktarırız, sorun değil yeterki yanlış adım atarak telafisi mümkün olmayan şeyler yaşamayın para bu devirde kolay kazanılmıyor. Bir çok kişi hayalini kurduğu işi kuruyor ama sonra keşkeleri oluyor. Keşkeleriniz olmasın çok danışıp bir kez yapın paranızı doğru idare edip hedefi ıskalamayın. Bildiğiniz şeylere sahip çıkarken bilmediklerinizi de sorup öğrenmekten geri kalmayın, bilgisini aktardıkça paylaştıkça çoğalır ve hayata güzellik katar.

Tüm Umut ve Hayallerinizin gerçek olması dileğiyle…[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutarslan19 -- 19 Ekim 2022; 11:11:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.