Şimdi Ara

PATAPON 2 (ÇIKTI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

PATAPON 2 (ÇIKTI)

resimlerde görülen bölümlerde takıldım 40 - 50 defa elimdeki bütün asker çeşitlerini kullanarak farklı kombinasyonlarla ordular çıkarttım ama banamısın demiyor adamın herosu ölmüyor çıldırıcağım :D acaba bir tekniğimi var bilmediğim :D
    arkasındaki askerleri öldürüyorum 10 saniye geçiyor geçmiyor aynılarından yine geliyor
    acaba bu bölümü geçebilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_O_S -- 7 Aralık 2008; 12:14:14 >

• çıkmadı mı hala ingilizcesi??
  • evet ya artık çıksın ingilizcesi
  • ilkinden daha iyiye benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: R_YUNUS

ilkinden daha iyiye benziyor

kesinlikle
  • arkadaslar ben bı yerı gecemedım...oyun baslıyor.ekranda senın askerler gozukmuyor.rakıbın 1 adamı var o gozukyor ve sonra mıssıon faıled yazıo
  • İngilizcenin çıkacağı yoktu... Bende japonca sürümünü indirdim. Oyun güzel olmuş. Pek bir değişiklikte göremedim.daha. 1. oyuna göre gördüğüm tek farklılık fever moda girmek çok kolay olmuş... Hatta bölüm boyunca çıkılmıyor denebilir... Ritmi yanlış basarsan kuru kafa çıkıyor 2. de düzeltiyorsun, fever moda giriş 10'iken bunda, 3. de direk fever moda giriyoruz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 4 Ocak 2009; 16:47:45 >
  • Bi duyumuma göre 13 şubatta ingilizce sürümü çıkacakmış
  • Japonca sürümünde baya ilerledim... Asker geliştirme filan daha güzel olmuş... Oyunun en zor modda oynamanızı tavsiye ederim diğer türlü pek zevki çıkmıyor.

O değilde, bir yerde takıldım bir tane yıldızı kovalamamız gerekiyor herhalde? Ama bir süre sonra gözden kaybaluyor nasıl geçecez o bölümü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Japonca sürümünde baya ilerledim... Asker geliştirme filan daha güzel olmuş... Oyunun en zor modda oynamanızı tavsiye ederim diğer türlü pek zevki çıkmıyor.

O değilde, bir yerde takıldım bir tane yıldızı kovalamamız gerekiyor herhalde? Ama bir süre sonra gözden kaybaluyor nasıl geçecez o bölümü?

Orda bekliyorsun kovalamıyorsun sanırım
  • Ya bu oyun nasıl oynanıyor geçen yükledim hiçbişey anlamadım. bla bla bla pat çat ses geliyor tuşlara bastıkça ekranda bişey oynatamıyorum ne biçim oyun yahu bu hiçbişey anlaşılmıyor biri tarif edebilir mi en başında ne yapıyoruz patapon 1.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Japonca sürümünde baya ilerledim... Asker geliştirme filan daha güzel olmuş... Oyunun en zor modda oynamanızı tavsiye ederim diğer türlü pek zevki çıkmıyor.

Hocam bekledim. Arkadan siyah bir yıldız geldi... Sarı yıldız kaçtı ondan, gene başarısız olduk... Biraz karışık anlattım ama anlamışsındır. İnşallah.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Hocam bekledim. Arkadan siyah bir yıldız geldi... Sarı yıldız kaçtı ondan, gene başarısız olduk... Biraz karışık anlattım ama anlamışsındır. İnşallah.

Ben orayı geçtim ama tam hatırlayamıyorum o arkadan gelen yıldızdan koruyacak mısın bişiler oluyordu

• Snaqe benim mesajımı görmezden geldin ya artık benim için yoksun
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Snaqe benim mesajımı görmezden geldin ya artık benim için yoksun

Eğer oyunu kendin çözüp oynayamazsan zevk alamazsın, hatta o oyunu haketmiyorsundur. O yüzden kendi çabalarınla öğren

Ama önce patapon 1 den başla

ya da msnden gel anlatıyım

• Benim oyunda bi bug oluştu heralde...

Bir tane elinde topuz olan adam var. Bir tane de eliyle, toprak fırlatan bir kule... Ben bu kuleyi zorda olsa indiriyorum... Fakat olduğu yerde hareket etmeyen topuzlu elaman kalıyor... Adama ne kadar vurursam vurayım ölmüyor. O bölümden önce birşey mi yapmamız lazım, yoksa sorun benim oyunda mı?
  • arkadaşlar oyunun ingilizcesi çıktı!!!!!!!!!!!

ben indirdim ama bi türlü oynuyamıyorum,sürüm olarak ne gerekiyo bilen war mı???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.