Şimdi Ara

PATAPON 2 (ÇIKTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevimli,sempatik ve bir o kadar da gaddar ve acımasız kabilemiz yeni maceralara artık hazır PATAPON 2 çıktı

• Haber için sağol.İndiririm bu gece ama ilk oyunda 2. bölüme gelen kadar canım çıktı.Bide üstüne üstlük save yapmadım 2 kere...3.bölüme gelip sildim PSP den.Bazen sıkabiliyor.Umarım 2. oyunda Save sistemini düzeltmişlerdir...
  • sonunda çıkabildi :)
  • usta çok baktım gameplaylere fakat nasıl oynanıyor çözemedim. biri biraz anlatabilir mi? çok güzele benziyor
  • Heyooo : )
    Geçenlerde Demosu vardı : )
  • japoncasını gördüm geçen ingilizcesi çıkmadımı daha
  • TL de yok nerden indirdiniz PM bekliyorum.
  • verdiğin bilgi için teşekkürler
  • Bu gece oynadım, değişiklik var gibi bayaı

ve auto save olmadığından o kadar oynadığım boşa gitti

ingilizcesi çıkınca oynamak lazım artık neyin ne olduğu anlaşılmıyor.
  • Yumurtaların ne işe yaradığını çözebilen var mı?
  • Ben demosunu bitirmiştim, asker yapımı biraz değişmiş artık evrim geçirterek askerlerinizi özel askerlere çeviriyorsunuz. Yumurtaları da koruyorsun işte sonra sana inventory veriyor.
  • Bu oyun iyi değişik fakat bir süre sonra sıkıyor bence. Locoroco daha iyi gibi.
  • nereden indirebileceğimi pmleyebilir misiniz?
  • Allah kahretsin.SABAH PSP ye oyunu attım açtım 2 bölüm geçtim.Yeni göreve gircektim.İndirdiiim versiyonda menüler Japonca olduğu için yanlış bi tuşa bastım ve ana menüye döndü.Oynadığım 20 dakika boşa gitti.İlk oyundada benzer bir olay olmuştu.6 bölüm oynadıktan sonra oyundan çıktım.Sonra bi açtım kayıtlı oyun yok.Allah belanı versin JAPAN STUDİO ...Bi autosave yapmayı zor buldun.Yazıklar olsun.
  • patapon hala pspimde durur hala oynarım bazen ..çok iyi bir oyun ..Patapon 2 ingilizcesi çıkana kadar bekliyeceğim sanırım ..
  • ingilizcesi çıksada oynasak tabi ben ilk patapon u bitirene kadar çıkmasın ingilizcesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: darklifes

ingilizcesi çıksada oynasak tabi ben ilk patapon u bitirene kadar çıkmasın ingilizcesi

ilk pataponda ben hala boss kasarım arada =)
  • yaw bi tane bebe var 2. bölümde x e basın diyor ne yapacam orda?
  • Çıkarsanıza lan ingilizcesini adamı hasta etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

yaw bi tane bebe var 2. bölümde x e basın diyor ne yapacam orda?

burayı geçen varmı? la çok mu zor bu ing. sini çıkarmak

ha bide save yapmayı balığına öğrendim... selecte basıyon en üstteki yere tıklıyon save liyo......(tabi oyun içinde selecte basıcan))

galiba select di...yoksa start mıyıdı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.