Evet arkadaşlar malum biraz kıl ve bi o kadar zevkli bi oyun xD Çeşitli yerlerde takılan arkadaşlar vardır. Bende takıldım herkes birbirine yardım etsin diye böyle bi konu açtım.
Gelelim ben takıldığım yere ; ~Gong's Trial~ Gong retreated without even fighting you , so what on eath could he want now? What could this "Gong's Trial" at the Gangora Wasteland possibly be!?
Olay bu 8. bölüm - kafayı yemek üzereyim çünkü geçemiyorum. Benm pataponlarım gözükmüyor orda bi shaman benzer bişi var büyücü bişiler yapıyor konuşuyor. ben yanına bile gidemeden mission failed diyor. Ne yapıcam lütfen yardım! ..
ilk once rain miracle i almaniz lazim. bunun icin mushroom in nyokiri swamp bolumunu oynamalisiniz, rain miracle i gong's trial bolumunde kullanmaniz gerektigi icin direkt mission failed oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: diabolus79
ilk once rain miracle i almaniz lazim. bunun icin mushroom in nyokiri swamp bolumunu oynamalisiniz, rain miracle i gong's trial bolumunde kullanmaniz gerektigi icin direkt mission failed oluyor.
Ben dediğiniz gibi o bölümü geçtim ilk 3-5 seferde o robotumsu şeyi yenememiştim ama yendim birşeyde kazandım. Yeşil birşey. Ama ben tekrar diğer tarafa geçtiğim zaman gong trail adlı bölüme yine aynı şekilde oyun bitiyor özel birşey filanmı yapmak gerekiyor 3gün oldu hala aynı bölümdeyim.
quote:
Orjinalden alıntı: QberT*
Ben dediğiniz gibi o bölümü geçtim ilk 3-5 seferde o robotumsu şeyi yenememiştim ama yendim birşeyde kazandım. Yeşil birşey. Ama ben tekrar diğer tarafa geçtiğim zaman gong trail adlı bölüme yine aynı şekilde oyun bitiyor özel birşey filanmı yapmak gerekiyor 3gün oldu hala aynı bölümdeyim.
rain miracle i aldiginizdan emin olun; bunun icin altar'a bakabilirsiniz. ayrica gong's trial bolumune cikmadan once, ekipleri ayarladiginiz ekranda bayrak tasiyan elemana gelip x'e basarsaniz hangi miracle i almak istediginizi soracaktir; gorev baslamadan rain miracle i sectiginizden emin olun.
simdi kontrol edince gordum, rain miracle yesil degil koyu mavi renkte bu arada. nyokki swamp'in hemen baslangicinda aliyorsunuz ve aldiktan sonra zaten size kullanilisini ogretecek oyun; fever'a girdikten sonra don don chaka chaka seklinde rain miracle'i aktif edeceksiniz.
nyokki swamp ta az ilerleyince birtane totem göreceksiniz üzerinde kare üçgen kare üçgen var. O totemi geçmeden (geçerseniz kaybolur) yanına gelir sırasıyla kare üçgen kare üçgen yapacaksınız ve bekleyeceksiniz. Totem bir kat yukarı çıkıcak daha sonra tekrardan aynısını yapacaksınız. Böyle devam ettikten sonra sonunda çıkacak rain miracle.
GreldoR teşekkür ederim ya 2-3 kere yapıp bırakıyordum ben bişi olmuyor diye deli olacaktım ,geçtim sonunda! İkinizede sonsuz teşekkürler x)
bende o kisimda baya takildim hatta ilk 2 canavari lvl 10 a kadar getirdim simdiki problemim buzlarin arasindan geciyoruz haliyle okcular mizrakcilar ise yaramiyo diger adamlarimda gucsuz kaliyor takim olusturamadim haliyle gecemiyorum bi turlu biraz item falan kasiyorum ama ise yaramiyo malesef bnaya bi kasmam gerekicek
Megaponları açıp ilerleyebilirsin. Ayrıca kahramanını büyük olan patapona çevirmeni tavsiye ederim. Mızraklılar, büyükler ve kalkanlıları kullan. Kahramanında büyük olsun. Ben tek seferde geçtim çok kolay
abi ben şeyi anlamadım, ekipteki dier elemanları level 2 falan bişiler yapabilioruz da en başta ilerleyen hero sanırım o, o kamili nası level atlatıcaz, onun özelliklerini falan deiştirebiliomuyuz, sadece 3 tipe dönüyor üstüne tıkladıın zaman ama sanırım benim kamil hep 1. levelda, çok süper güçlü diil, anlamadım pek o olayı, onun dışında arkadan takip eden çocukları acaba level mı atlatmak lazım yoksa belli bi yere kadar geliştirme ekranında ilerletip orda mı büyütmek lazım... soru biraz karışık oldu ama oyun da harbiden karışık, kendin çözmen gerekio herbirşeyi
şu patapon u anlatsın biriniz.Nasıl oynanıyor.Pa ta mon diye ses çıkıncamı bascam ne zaman bascam yardımm
oyun çok eğlenceli ama çok zaman istiyo oynayacak zamanı bulamıyorum ki.
patapon 2 de asker sayısını nasıl arttırcam ? ve 4. bölümde tıkandım 4 kişiyle bişey yapamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme