Şimdi Ara

Baldurs Gate 3 Resmi Olarak TÜRKÇE!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
9.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baldurs Gate 3'ün yapımcı firması Larian, Patch 6 ile beraber oyuna Türkçe dil desteği geleceğini açıkladı!

Resmi Açıklama:

Larian Studios crossed the Ebonlaketwitter
    “Faerún topraklarında artık Türkçenin de hüküm sürme vakti geldi! Ünlü Baldur's Gate serisinin son oyunu olan Baldur's Gate 3, Patch 6 ile birlikte Türkçe alt yazı desteğine kavuşuyor! Bu serüvene şimdi Türkçe ile ortak olun! Patch 6 adds Turkish Support to Baldur's Gate 3!”
    https://twitter.com/larianstudios/status/1448700434449932294

Bu son zamanlarda Türkçe adına oyun dünyasında gerçekleşmiş en büyük olaylardan birisidir. Milyonluk bir şaheser olan Baldurs Gate 3'ün ülkemize Türkçe dil desteği ile beraber gelmesi haberine eminim şuan hepimiz birden halay çekiyoruz. Lütfen oyunu eşinize dostunuza satın aldırın! Larian'ın önümüzdeki yapacağı oyunlara da Türkçe dil desteği gelecek olmasının müjdesi tek bir oyunun Türkçe geleceği haberinden çok daha büyük sevinç verici!

Steam Sayfası

store.steampowered.com
    Baldur's Gate 3 on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/1086940/

Tüm oyunculara sevgilerle!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 14 Ekim 2021; 21:27:9 >

• Arkadaşlar Dünya üzerinde paranızı kuruşuna kuruşuna hak eden bir oyun varsa oda Larian'ın yaptığı oyundur. Türkçe dil desteği yayınlandığı tarihten itibaren Türkiye için satış artış oranları istatistiklere yansır, bu süreç içinde almanız gelecekte gelecek Larian oyunlarını garanti altına alacaktır Baldurs Gate 3 Resmi Olarak TÜRKÇE!!!  Oyun şuanda olan hali ile 50 saat oyun süresi sunuyor, oyunun yapımı tamamlandığında ise 200 saate yakın bir oynanış sunacağını tahmin ediyorum. O yüzden tekrar yazıyorum, eğer durumunuz müsaitse alın, aldırın! Baldurs Gate 3 Resmi Olarak TÜRKÇE!!! 

Not: Oyun Early Access bitmeden önce indirime girmeyecek, Larian'ın Early Access sürecinde sadece oyuna destek olanların almasını istediğine dayanan bir açıklaması var.

Değerli dostlar oyunun sayfasında erken erişimdeyken indirim almayacağını belirtiyorlar. Erken erişiminde daha en az 6 ay süreceği tahmin ediliyor. Hatırlayanlar bilir divinity original sin 2 de 1 sene erken erişimde kalmıştı ve fiyat değişmemişti. Bu oyun hem divinity 2 den daha büyük hem de araya pandemi girdiği için erken erişim süresi uzadı haliyle..

Hatırlatmakta fayda var birim olarak bakınca bir şey diyemiyorum herkes haklı, ama oyun normalde 60 dolar biz de 27 dolardan satılıyor. Üstüne bir de Türkçe getirdiler imkanı olan herkesin desteklemesini tavsiye ederim..

Edit: imla

Yahu ufacık firma insanlık dışı çeviri yükü olan oyuna, hemde belkide Türkiye de pek satamayacağı oyuna Türkçe dil desteği ekliyor, koca koca Ubisoft gibi firmalar bu oyunun çeviri yükünün 10'da 1'i kadar olacak oyunlara eklemiyor. Akıl sır erdikmek mümkün değil.

Larian Studios artık benim kardaşımdır  nerde görsem övücem, hak ediyor adamlar.

gittim 250 lira bayıldım oyuna,uzun sürede bi oyun almam herhalde,çok fazla para bayılmayı sevmem indirimleri beklerdim hep :D ama bu çapta diyalog içeren bi oyuna başka öncelikleri varken Türkçe yama getirmelerini desteklemek lazım,umarım satışlara etki eder,parasınıda hak ediyor bu arada , bize almak dışında bi seçenek bırakmadı Larian :D

• Çok güzel bir haber, teşekkürler  

• Resmi olarak türkçe desteğinin gelmesi çok büyük bir olay. Larian gerçekten muhteşem bir firma.

Not(!) : türkçe desteği için aylık 20 tl isterlermi acaba? 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaw sen ne ara gördün arkadaş tam müjdeyi vermeye geliyordum. Mükkemel bir olay MÜ-KEM-MEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muh@rremgok78 -- 14 Ekim 2021; 22:11:10 >
  • Oynasam mı ki  

• İndirime girince alacağım şuan için bu mümkün değil.

• HitmanViper H kullanıcısına yanıt
    Tam fiyatınıda hak eden bi oyun. Ancak maddi güç ölçüsünde 1-2 ay içinde cadılar bayramı, sonbahar black friday, kış indirimleri gibi büyük indirimler olacak. Almayı aldırmayı unutmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan çok pahalı. İndirimi beklemek şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda aldığım en güzel haber ! Zaten şunun şurasında Larian gibi işini hakkıyla yapan üç beş oyun firması kaldı.

• bu yüzden lütfen orijinal alarak destek olalım

• Mükemmel bir haber. Teşekkürler Larian 😥👍💖😁

• ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN

ÇILDIRIN ÇILDIRIN BALDUR'S GATE 3 İÇİN ÇILDIRIN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış GÜRBÜZ -- 15 Ekim 2021; 2:47:8 >
  • RPG oyunları için inanılmaz bir haber. Umarım diğer bol metinli oyunlar için de ön ayak olur.

• Uzun zamandır bu kadar sevinmemiştim helal olsun larian.

• Tabiki de orjinal dilince oynayacağım öncelikle; ama kesinlikle Türkçe olarak ikinci bir oynamayı hak ediyor ve almak için çıkmasını bekliyordum hata etmişim 250TL'ye yegane değecek oyundur saygılar :)

• Ps4 ve Xbox one bu oyun çıkacakmı

• Lanet microsoft un game pass i gelisse biraz daha yayginlassa da oyun studyolari bu firmayla anlasmali turkce destekli oyun cikarsa . Game pass iyi ucreti de makul ama cogu hatta alayi ing ce oyunlarin . Bence su oyun kiralama platformlari yayginlasmali hangi enayi sukse yapan fakat turkce dil destegi olmayan oyuna 400 tl de baslayip 650 tl ye kadar para yigabilir . Ben sahsen fs 2020 forza gibi oyunlari alirdim bir seferlik oynayip bitirecegin hikaye bazli oyunu satin alip niye arsivimde tutiyim ki . En son detroiti almistim hikaye cesitlilik gosterse de sikici geliyor bir zamandan sonra . Bos bos miladi gecmis bir oyun gibi tozlaniyor arsivde

• Divinity serisinin suyunu çıkartmıştım, hoş geldin gardaşım :D

• HitmanViper H kullanıcısına yanıt

https://steamdb.info/app/1086940/

ben de öyle yapacaktım ama oyun çıktığından beri indirim almamış.

• Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

Oyun henüz çıkmadı, Erken Erişim’de. 2022 sonu öngörülüyor. O vakte kadar zaten indirim almaz -ki ondan sonra da minimum 6-12 ay süresi vardır indirim için.

Çıkana kadar günde 1 lira ayırsanız bile rahatlıkla alırsınız yani.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.