Şimdi Ara

Baldurs Gate 3 Resmi Olarak TÜRKÇE!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
9.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PS4 e değil de ps5 e düşünüyoruz demişlerdi. PS4 ve Xbox one in gücünün yetmediğinden bahsetmislerdi, diye hatırlıyorum. Umarım oynama şerefine erişebilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kış indirim zamanında ucuzlarsa alıp oynamak ve firmayı desteklemek şart oldu :)

• Tam fiyattan aldım . Türkçe yayınlanan oyunları özellikle RPG oyunlarını alırım. Desteklemek lazım. Oyun early access bir oyun o yüzden bitmemişlik var ama oyun nedense önceki serileri divinity 2 den iyi geldi. İlk başta druid le oyuna başladım. Karakter destekleyici bir karekter yaptım patates oldum 😀😀 Baktım ilerleyemiyorum şu ejderhalara binen ezici güçlü seçtim rahatladım. Daha başlardayım umarım tam sürüme erken çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Dünya üzerinde paranızı kuruşuna kuruşuna hak eden bir oyun varsa oda Larian'ın yaptığı oyundur. Türkçe dil desteği yayınlandığı tarihten itibaren Türkiye için satış artış oranları istatistiklere yansır, bu süreç içinde almanız gelecekte gelecek Larian oyunlarını garanti altına alacaktır Baldurs Gate 3 Resmi Olarak TÜRKÇE!!!  Oyun şuanda olan hali ile 50 saat oyun süresi sunuyor, oyunun yapımı tamamlandığında ise 200 saate yakın bir oynanış sunacağını tahmin ediyorum. O yüzden tekrar yazıyorum, eğer durumunuz müsaitse alın, aldırın! Baldurs Gate 3 Resmi Olarak TÜRKÇE!!! 

Not: Oyun Early Access bitmeden önce indirime girmeyecek, Larian'ın Early Access sürecinde sadece oyuna destek olanların almasını istediğine dayanan bir açıklaması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TackleBarry -- 16 Ekim 2021; 15:11:9 >

• oyun ps5 e ne zaman gelir net çıkış tarihi verildi mi?

• İndirim gelmeyecekse önümüz ay başı alıp oynayalım :) RPG türünü severim ama bu tarzda bir oyun ilk kez oynamış olacağım büyük ihtimalle severim.

• beyler bu tarz oynamam ama Türkçe olması cezbetti alayım mı ?

• Değerli dostlar oyunun sayfasında erken erişimdeyken indirim almayacağını belirtiyorlar. Erken erişiminde daha en az 6 ay süreceği tahmin ediliyor. Hatırlayanlar bilir divinity original sin 2 de 1 sene erken erişimde kalmıştı ve fiyat değişmemişti. Bu oyun hem divinity 2 den daha büyük hem de araya pandemi girdiği için erken erişim süresi uzadı haliyle..

Hatırlatmakta fayda var birim olarak bakınca bir şey diyemiyorum herkes haklı, ama oyun normalde 60 dolar biz de 27 dolardan satılıyor. Üstüne bir de Türkçe getirdiler imkanı olan herkesin desteklemesini tavsiye ederim..

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 16 Ekim 2021; 18:36:45 >
  • farukclkk kullanıcısına yanıt

Bu tarza giriş yapman için en mükemmel oyun olabilir, modern kültür ile CRPG tarzını birleştiriyor, yani;

Baldurs Gate 3 Resmi Olarak TÜRKÇE!!!
  • Pek sevdiğim bir tür değil fakat Türkçe dil desteği getirmelerinden dolayı satın alacağım.

• ne yapıp edip bu oyunu almalıyız orjinal bir şekilde bunu hakediyorlar

• Oyun şu an çok iyi olmuş. Hem yama anlaşılır düzeyde hemde optimizasyonu baya düzeltmişler. Yerli yersiz yüksek FPS rağmen droplar olmuyor artık. Yama da emeği geçenlere teşekkürler.

• Yuppiiiii 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 gerçi benim ingilizcem varda olsun yuppiiiii 🥳🥳🥳🎊🎊🤪🥰🥳🥳🥳

• Erken erişimden çıktığı gün xbox series x ve ps5 gibi son nesil konsollara gelecek mi?

• Kaliteli bir çeviri olmamış bence. Ayrıca İngilizce kalan yerler mevcut.

• Larian adam çıktı:)

• carpicipro28 C kullanıcısına yanıt

Türkçe çok ilerlemedim ama eksik gözden kaçmış yerler var, ama çoğu yer çevrilmiş gönül rahatlığı ile şuan sunulan hikayenin büyük bölümünü türkçe oynanır.

Birde oyun durmadan güncelleme alıyor ve eklenen yeni satır sayıları ve bunların elden geçmesi ciddi zaman ve emek ister çeviren gruba sabır diliyorum.

• TackleBarry kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bakacağım.

• 3.oyuna başlamadan evvel olayları anlatan rehber vb. kaynak var mı ? Bodoslama 3. oyuna dalmak istemem doğrusu. Oyunun dünyası hakkında hiç bilgim yok.

• TÜRKÇE destegi varsa oynamasam bile alırım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.