Nasıl Olmuş Tadı Güzeldi, mükemmel değildi ama güzeldi tipi nasıl bir yorumlarınızı alalım...
Yumurta az,yağ fazla olmuş gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: linksiz
Yumurta az,yağ fazla olmuş gibi.
çok yağlı
Patatesler pişmemiş gibi duruyor, ayrıca patatesi başka bir tencerede kızartıp komple süzüp hafif yağlı tavaya al, o yağ hafif kızınca kır yumurtayı bu kadar. Galiba bunda pişirdin patatesleri, o yağlar bayar adamı.
quote:
Orijinalden alıntı: Ressam
Patatesler pişmemiş gibi duruyor, ayrıca patatesi başka bir tencerede kızartıp komple süzüp hafif yağlı tavaya al, o yağ hafif kızınca kır yumurtayı bu kadar. Galiba bunda pişirdin patatesleri, o yağlar bayar adamı.
harbi biraz yağlıydı amma zaten tabağa koydum yağ mağ kalmadı ortada
quote:
Orijinalden alıntı: mcankaya111
Alıntıları Göster
patatesler çiğ.
quote:
Orijinalden alıntı: G.Ceylan
patatesler çiğ.
Alıntıları Göster
nedense miğdem bulandı
quote:
Orijinalden alıntı: Cloud__Strife
nedense miğdem bulandı
Alıntıları Göster
bunu yediysen cırcır oldun
quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
Alıntıları Göster
gel sana öğreteyim şu işin inceliklerini yapma eyleme
quote:
Orijinalden alıntı: çerkes89
Alıntıları Göster
Yumurtayı kırdığın fotoğraf aşağıda diye baktım ama birşey yokmuş.
Yumurta nerde olm
quote:
Orijinalden alıntı: mcankaya111
Alıntıları Göster
Yağı fazla olursa yoğurtlu veya ketçaplı yerseniz o yemeği yağı hissetmezsiniz. Görüntü itibariyle güzel görünüyor. Tavsiyem yağ daha az olsun ve küp doğranmış iki orta boy soğanı pembeleşinceye kadar kavurup bu patatesleri soğanın içinde kızartman. Resimdeki halinden de az daha fazla kızartıp pembeleştiğinde yumurtayı ilave edersen o yemeği yerken bitmemesi için dua edersin.
Not: Yumurtayı atmadan 2 dakika önce kara biber ekersen patatesin üstüne, yemeğin tadına bin tat katar.Pişince yanına da buzz gibi bir yoğurt iyi gider tabiki.
Afiyet Olsun
quote:
Orijinalden alıntı: aslanpayi
Yağı fazla olursa yoğurtlu veya ketçaplı yerseniz o yemeği yağı hissetmezsiniz. Görüntü itibariyle güzel görünüyor. Tavsiyem yağ daha az olsun ve küp doğranmış iki orta boy soğanı pembeleşinceye kadar kavurup bu patatesleri soğanın içinde kızartman. Resimdeki halinden de az daha fazla kızartıp pembeleştiğinde yumurtayı ilave edersen o yemeği yerken bitmemesi için dua edersin.
Not: Yumurtayı atmadan 2 dakika önce kara biber ekersen patatesin üstüne, yemeğin tadına bin tat katar.Pişince yanına da buzz gibi bir yoğurt iyi gider tabiki.
Ya patatesleri küp küp doğramışsın güzel de. Onları kızartıp tavaya dizip , sonr aüzerine yumurta kırsaydın daha hoş bir görüntü olurdu :D Ben dilimleyerek servis ediyorum , çok şık duruyo valla
quote:
Orijinalden alıntı: yok kişi
Ya patatesleri küp küp doğramışsın güzel de. Onları kızartıp tavaya dizip , sonr aüzerine yumurta kırsaydın daha hoş bir görüntü olurdu :D Ben dilimleyerek servis ediyorum , çok şık duruyo valla
Alıntıları Göster
Bunun üstüne sarmısaklı yoğurt dökünce tadı %100 güzelleşiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kara Mithat
Bunun üstüne sarmısaklı yoğurt dökünce tadı %100 güzelleşiyor.
Alıntıları Göster
Kardeş, kusura bakma da.. sen bunu yedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Mobile Prof.
Alıntıları Göster
ŞaKiRt
quote:
Orijinalden alıntı: Mobile Prof.
Alıntıları Göster
patatesin içine kim kustu lan
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Yumurta nerde olm
+1
quote:
Orijinalden alıntı: live in a secret
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Yumurta nerde olm
+1
Alıntıları Göster
Yumurtalı patates demek istedin herhalde?Patatesli yumurta diye birşey yok
quote:
Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY
patatesin içine kim kustu lan
Alıntıları Göster
yoğurtla deneyecem. bide yağını az koyacam 3 değil 5 yumurta kıracam inşallah bi ara bi daha deneyince koyarım ss...