Şimdi Ara

patch 1474 icin rapi.dshare link ve orjinal ftp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet oyun acilinca ftp lerde asiri yuklenme olacagi icin bir cok arakadas cekemicek bende o yuzden rapi.dshare e upload ettim sizin download lariniz sayesinde collector accauntumdaki puanlar articak :d

orjinal nick cefurkan cok kisi tanir ama 4 gunluk ban yedim 5 uyari puani :d

dosya %100 temizdir ftp den cektigim gibi upload ettim

bu orjinal ftp adresi

ftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/

bu da rapi.dshare link

http://rapi.dshare.com/files/23289042/patch1474.zip

aradaki . kaldirin

• walla senin gibi illegal işlerle uğraşan ve hatta senin bir yazında artık bende hacklemeye başlıyacam demiştin .ben güvenmiyorum
  • lol lol bende hacklicem mi demisim arkadasim indir tarat oyle konus lutfen
    (ben sadece koxp kullanirim ve parali koxp yanlisiyim bunu da inkar etmem ama kimseyi su ana kadar hacklemedim ayrica insanlar salak deil boyle lamer lardan trojan yiyecek kadar sence benim hic respect im kalirmi eger trojan ciksa bu konudan ha dusun biraz ayrica legit insanlari hacklemenin vebalinide dusunurum)

bu arada beyler okula gitmem lazim arada uplayin sonucta server lar acilinca cekemicek kimse cok lazim olucak bu link
    (sansima tukureyim son ceza puanini da tam zamaninda yedik simdi millet mesaj sayisina baki yorum yapacak tabi hakli olarak)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hardcoreleveller

lol lol bende hacklicem mi demisim arkadasim indir tarat oyle konus lutfen
    (ben sadece koxp kullanirim ve parali koxp yanlisiyim bunu da inkar etmem ama kimseyi su ana kadar hacklemedim ayrica insanlar salak deil boyle lamer lardan trojan yiyecek kadar sence benim hic respect im kalirmi eger trojan ciksa bu konudan ha dusun biraz ayrica legit insanlari hacklemenin vebalinide dusunurum)

bu arada beyler okula gitmem lazim arada uplayin sonucta server lar acilinca cekemicek kimse cok lazim olucak bu link
    (sansima tukureyim son ceza puanini da tam zamaninda yedik simdi millet mesaj sayisina baki yorum yapacak tabi hakli olarak)

Bu ne şimdi zaten oyun acık değilki acılınca launcherden indiririz

• ben yüklemistim demekki silmek gerek bu dosyayı
  • Ewt yeni Patch ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.