Şuanda merak ettiğim bu gizli hediyeler nedir? nasıl alınır? Ama premiumum var 35 ytl golda vermek istemiyorum şimdi 10 ocağa kadar sürcekmiş galiba bu event. 19 gün sonra premiumum bitiyor anca o zaman alırım bi gold.
quote:
Orjinalden alıntı: ~ZoRRo~
kaç saat sürüo bunlar öğrenebilirmiyiz?
Çantayı bilmiyorum ama eldivenler 30 gün sürüyor. Tanesi 300 cash. Çantanın tanesi 150 cash.
haplo süper birşeymiş ya öle gibi duruyor ama alınca bakıcaz artık
bedavaymıs hemen alalım :) tşkler bilgi için
Tam olarak sayamadım ama PM'ler 3'üncü sütuna geçmek üzere.
Gülmekten level kasamıyorum
Çok güzel bişey. Kendimi GM yada oyundaki kral adamlardan biri gibi hissettim. Bi yürüyorum peşimde ordu resim çekmeye çalışıyolar.
onların yeşilerini gördüm demin ikiside yeşil yeşildi çok güzel parlıyordu sonra adam gitti çünkü 20 30 kişi toplandı adama
quote:
Orjinalden alıntı: BLoodRunsCoLD
onların yeşilerini gördüm demin ikiside yeşil yeşildi çok güzel parlıyordu sonra adam gitti çünkü 20 30 kişi toplandı adama
Defans olanı nasıl parlıyor bilmiyorum ama classdan classada değişkenlik gösteriyor. Bi rogue'nin ki yeşil bi warriorun ki kırmızıydı.
halpo yazık adamlara bea :)))))) acıma duygun yokmu bılmıyor adam işte ne etsin Allah bilir Enter'le oyuna girmıs
biliyordum ama genede saol
Oyun iyice değişti .
Yakında oyunun adı Knight Online yerine Magic online olacak oyunda knightdan eser kalmadı çünkü
eldiven 30 gün kullanılabiliyor değil mi ?
Aryuket çeker gibi poz vermişin
quote:
Orjinalden alıntı: Karaqan
Aryuket çeker gibi poz vermişin
o aduket olucaktı
Bilgilendirme için teşekkürler
eldivenler 30 gün kullanilabiliyor.degisik degisik renklerde oluyor sanirim bi warrior gördüm kirmiziydi onunki.ya cash alan yokmu yada premium oyunda gizli hediye neymis bakalim...
quote:
eldivenler 30 gün kullanilabiliyor.degisik degisik renklerde oluyor sanirim bi warrior gördüm kirmiziydi onunki.ya cash alan yokmu yada premium oyunda gizli hediye neymis bakalim...
500 kc ye +5 healt red pearl ring verdiler l den geliyor item nerde diye aramayın