Şimdi Ara

Patch 2.1.2 Boon Of The Hoarder düşürmek yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun bir aradan sonra oyunu tekrar açtım. Altın kasmak için gereken Boon Of The Hoarder gemi şimdi yeni patchde tam olarak nerede hangi zorlukta düşüyor. Bir kaç gündür vaultu boşamı kasıyorum. G.riften düşüyor diyen var ilk kez düşecekse vaulttan diyen var birde aşağıya mavi post kopyalıyorum. Burada da sanki ilk kez düşürecekseniz vaulttan sonra G.riften diyor.

"Once you've obtained the Boon of the Hoarder for the first time by killing Greed, you can then obtain additional copies by killing Greater Rift Guardians. As with other Legendary Gems, it will only drop from Greater Rift Guardians if you don't already have it equipped on your current character or stored in your stash.

Because your Hardcore and normal progress are independent of one another, finding this gem with your Hardcore character will only enable it to drop from Greater Rift Guardians in Hardcore mode. You'll have to find Greed with a normal game mode character for it to drop from Greater Rift Guardians in that game mode."

Yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha once hic dusurmediysen, goblin vaulttan duser bu gem. baska yerden dusmez ilk seferde
  • Daha önce bu gemi hiç düşürmediyseniz, sadece Vaulttan düşüyor.
    Ama daha önce düşürdüyseniz, Griftten de düşmeye başlıyor.
    Yani ilk olarak sadece Vaulttan düşürebilirsiniz bu gemi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Daha önce bu gemi hiç düşürmediyseniz, sadece Vaulttan düşüyor.

Daha önce hiç düşürmedim ilk olacak o zaman vault kasmaya devam. Peki zorluk seviyesi private, public fark ediyor mu. Ben çünkü kimse bozmasın olayı diye sadece T2 ve private oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: MSCRoMuLuS

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Daha önce bu gemi hiç düşürmediyseniz, sadece Vaulttan düşüyor.

Daha önce hiç düşürmedim ilk olacak o zaman vault kasmaya devam. Peki zorluk seviyesi private, public fark ediyor mu. Ben çünkü kimse bozmasın olayı diye sadece T2 ve private oynuyorum

Emim değilim ama bir kaç forumda T6 olmasının vault açılma ihtimalinin yükselmesine yardımcı olduğunu söylüyorlardı.

• artık grifttede düşüyor direk vault bulmana gerek yok
  • Vault açılma şansı her oyun zorluğunda aynı oran(tournament zorluğundan bahsediyorum). Yani zorluk yükseldikçe fazla vault açıyor diye bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu konuyu açtım. Akşam eve gittim dua ile başladım oyuna:)) ilk kestiğim goblinde vault açıldı çok şükür kurtuldum. Süper oldu varya

• quote:

Bu konuyu açtım. Akşam eve gittim dua ile başladım oyuna:)) ilk kestiğim goblinde vault açıldı çok şükür kurtuldum. Süper oldu varya

valultu nerede kastınız hocam nerede açıldı ?
  • Daha önce hiç vault girmedim griftden düşürdüm 2 kere. Ayrıca bütünm gemleri toplayıp kasaya koydugunuzda grifte girmeden önce hangi gem düşsün istiyorsanız onu alıp yere atın o gem düşer %100 ihtimalle. Daha sonra yere attığınızı da alıp kasaya koyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

Bu konuyu açtım. Akşam eve gittim dua ile başladım oyuna:)) ilk kestiğim goblinde vault açıldı çok şükür kurtuldum. Süper oldu varya

uzun süredir giremiyordum kusura bakmayın akşam eve gidince oyunu açıp hangi haritadan düştü yazayım size
  • Hiç bir karakterimle vault görmememe rağmen 2 adet griftten düşürdüm. yeni patch ile vault aramanıza gerek yok.
  • quote:

quote:

valla hocam bende grift düşmedi ama bir kaç gün Core of Areat>Tower of the damned farmladım her seferinde 3 4 goblin kesin vardı. Birkaç gün içinde portal açıldı.
  • quote:

quote:

quote:

valla hocam bende grift düşmedi ama bir kaç gün Core of Areat>Tower of the damned farmladım her seferinde 3 4 goblin kesin vardı. Birkaç gün içinde portal açıldı.

anladım hocam teşekkürler bilgi için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.