Şimdi Ara

Patch 5.2 PTR Patch Note Preview (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • war'a nerf gerekliydi beklenen bişeydi.
  • priest e neler gelmiş
  • Mage yine yemiş nerf
    Bu arada itemlerin ilvl alırı yükseliyor sanırım artık MSV HOF ın bir önemi kalmıyor sanırsam ?
    Ayrıca tahmini çıkış tarihi var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Mage yine yemiş nerf
    Bu arada itemlerin ilvl alırı yükseliyor sanırım artık MSV HOF ın bir önemi kalmıyor sanırsam ?
    Ayrıca tahmini çıkış tarihi var mı ?

Nerf yok ya bence telafi edecek buff'lar mevcut güzel değişiklikler sorun olacağını sanmıyorum fakat bu çıkana kadar değişecektir.
  • İyi iyi Mage iyice nerf yesin de en azından mage OP diye ağlayanlardan kurtuluruz. O kadar sınıf nerf yedi üstüne Warlock yine bufflanmış ama bir şey söyleince de "biz senelerce çok çektik yeaa" diye ağlıyorlar. Oynamasaydınız o zaman anasını satayım...
  • Rogue için gelen buffa bakın inanamıyorum

Preperation artık talent değil level 68 de otomatik olarak gelicek.

Redirectin cd sini ortadan kaldıran talent kalktı ve yerine muhteşem bir talent geldi. Marked for Death. Atıyoruz bunu direk 5 cp geliyo ve markladığımız kişi ölürse cd si resetleniyo. 1 dk cd si var muhteşem olmuş.

Preperation talenti yerine gelen talent Cloak and Dagger. Ambush, Garrote ve Cheap Shot 30yd range den atılabilicek ve shadowstep görevi görücek muhteşem ötesi.

Burst of Speed talentı ise başta 70 energy istiyodu, 5.1 ile 50ye düştü şimdi 30a düşürmüşler.

Set bonusu ile gelen 10 enerji bonusu 50ye çıkarılmış. Yani artık 150 enerjisi olan rogue lar görebilicez bu da süper ötesi.

Benim çok hoşuma gitti açıkçası, preperationun gelmesi, cloak and dagger da muhteşem duruyor. Sabırsızlanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

Rogue için gelen buffa bakın inanamıyorum

Redirectin cd sini ortadan kaldıran talent kalktı ve yerine muhteşem bir talent geldi. Marked for Death. Atıyoruz bunu direk 5 cp geliyo ve markladığımız kişi ölürse cd si resetleniyo. 1 dk cd si var muhteşem olmuş.

Preperation talenti yerine gelen talent Cloak and Dagger. Ambush, Garrote ve Cheap Shot 30yd range den atılabilicek ve shadowstep görevi görücek muhteşem ötesi.

Burst of Speed talentı ise başta 70 energy istiyodu, 5.1 ile 50ye düştü şimdi 30a düşürmüşler.

Set bonusu ile gelen 10 enerji bonusu 50ye çıkarılmış. Yani artık 150 enerjisi olan rogue lar görebilicez bu da süper ötesi.

Benim çok hoşuma gitti açıkçası, preperationun gelmesi, cloak and dagger da muhteşem duruyor. Sabırsızlanıyorum

Usta daha öncede yazdım emin olun ki hiç biri sonuna kadar aynı olarak kalmayacak, çoğu değişecek veya kalkacaktır. Son anda ters köşe olabilir herkes...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Usta daha öncede yazdım emin olun ki hiç biri sonuna kadar aynı olarak kalmayacak, çoğu değişecek veya kalkacaktır. Son anda ters köşe olabilir herkes...

Haklısında milletin 2 gram sevinci var niye kursağında bırakıyosunki şimdi

• MONK FTW !! süper olmuş :D mage nerfin allahını yemiş gibi geldi bana.
  • quote:

quote:

Baltalı ilah Değişeceğini sanmıyorum çünkü diğer classlara göre daha kötü durumdayız, ama yine çok da kötü sayılmaz

• quote:

Cyclone now has a 30 second cooldown for Feral Druids. In addition, it will now share diminishing returns with Banish, Seduction, Bind Elemental, Hex, Freezing Trap, Wyvern Sting, Gouge, Sap, Hibernate, Paralysis, Polymorph, Ring of Frost, Repentance, and Quaking Palm.

Yusuf usta yırtıkk yırttıkkk :D

bu arada dikkatli bakınca sinir oldum.. sadece feraller için cooldown gelmiş.. keşke tüm speclere cd gelseydi.. ben en az 40 sn olmalı diyordum az olmuş.. ayrıca manasıda en az 4 kat artırılmalıki druidin 300 k olan manasının 280lere indirilebilmesi saglansın

bence blizz saçmalamış.. adamlar tutup rejunun manasını azaltmışlar.. şu anda manası en zor biten classa mana buff yapmışlar bence bu durumda hala acık ara druid lider.. bir tek beleş prowl gitti diye, ferallerin cyclone'a cd geldi diye çok şey değişmez..

monk tek cc ile trinketi harcatıldıktan sonra maymun ediliyordu.. bence bu değişiklikler süper olmuş.. gereksiz talentler skille kaldırılmış.. saçma derecede az etkisi olanlar bufflanmış.. bir nevi class adam edilmiş.. Alkışlar blizze gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunpasa -- 24 Aralık 2012; 9:17:10 >

• quote:

rogue aşırı bufflanmış, işini bilen roguelar tecavüzcü çoskuna baglıyacak... özellikle şu bedava teleport çok abartı..

• quote:

Orijinalden alıntı: ToughGui

warrior'ın belini kırmışlar, bi daha toparlanmaz.

:( :( :(

warlock hala nerf yemedi. adamlar 2-3 skill atiyor şuan tam adını bilmiyorum bi taş birikin'cemiydi neydi 1.5m vuruyor toplamı sonra tepeden düşmüyorlar.. sonra warrior nerf.. vay anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

İyi iyi Mage iyice nerf yesin de en azından mage OP diye ağlayanlardan kurtuluruz. O kadar sınıf nerf yedi üstüne Warlock yine bufflanmış ama bir şey söyleince de "biz senelerce çok çektik yeaa" diye ağlıyorlar. Oynamasaydınız o zaman anasını satayım...

Düz mantıkla sana "O zaman mage oynama" yanıtı verilebilir. (Senin dediğin düşünceyi savunanlardan değilim, sadece bunu söyleyerek onlardan farkın kalmıyor.)

Shamana iyi buff gelmiş bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

quote:

warlock hala nerf yemedi. adamlar 2-3 skill atiyor şuan tam adını bilmiyorum bi taş birikin'cemiydi neydi 1.5m vuruyor toplamı sonra tepeden düşmüyorlar.. sonra warrior nerf.. vay anasını

Biz bu Ember Tap olayına nerf bekliyorduk %50 artmış YÜZDE ELLİ
    Alt karakter kasarken DG'ye girdiğimde 2 dps banko Warlock oluyor. Eskiden 10 Dg'de bir rastladığımız sınıf ne hale geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

İyi iyi Mage iyice nerf yesin de en azından mage OP diye ağlayanlardan kurtuluruz. O kadar sınıf nerf yedi üstüne Warlock yine bufflanmış ama bir şey söyleince de "biz senelerce çok çektik yeaa" diye ağlıyorlar. Oynamasaydınız o zaman anasını satayım...

Düz mantıkla sana "O zaman mage oynama" yanıtı verilebilir. (Senin dediğin düşünceyi savunanlardan değilim, sadece bunu söyleyerek onlardan farkın kalmıyor.)

Shamana iyi buff gelmiş bakalım.

Bana neden aynı yanıt verilebilir ?
    Ben ne zaman "Mage sürünüyordu eskiden şimdi sürünme sırası sizde" gibi bir şey söyledim ? Ama tutup da bunu söyleyen adama ben "kardeşim o zaman neden oynadın ?" derim. Kaldı ki zaten Destruction olarak Fire Mage'lerin üzerinden geçiyorsunuz MOP başladığından beri , Sizi durduran bir OP Warrior vardı onu da kurtardılar sizden , BG'ye girdiğinizde aman bir adamın canı %40-45 olmasın tak sizde zaten. Heal bekleme deri de yok maşallah Bir Ember Tap ile instant greater heal var mı ötesi ? Ek olarak Mastery kasmış bir Disc Priest kadar açtığınız kalkan var.
    Gerçekten merak ediyorum mesela BG'ye girdiğimizde bu adamları 5.2'den sonra kim durduracak ?

• Palaya bişi yok entersan çok mu memnun blizard paladinden :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: WHISPERZ-

quote:

warlocka nerf gelmedimi ? Yok hocam bence warlock epey törpülenmiş.. ufak tefek bufflarda var ama nerflerin yanında çok önemsiz kalmış.. artık çoğu warlock peti sacrifice etmek yerine peti güçlendirip shield kullanacak.. ve bedava instant fear atmayacak.. mobiliteleri zayıflamış.. damageleri azalmış.. destro oynayanda azalabilir epey.. bu da chaos boltlçuların azalması demek..

Warlock
    The Felhunter ability Spell Lock is now an interrupt, and no longer applies a 3 second blanket silence. (NERF)
    Blood Fear has been redesigned. This ability is now cast on the Warlock, and causes melee attacks that strike within the next 60 seconds to fear the attacker. When cast, the ability has 1 charge, costs 20% health to activate, and has a 30 second cooldown. (AGIR NERF)
    Soul Leech now provides an absorption shield instead of healing. (NERF)
    Sacrificial Pact now requires the pet to sacrifice 25% of its health to activate (was 50%). (ufak bir BUFF, pet destro specte kullanılmıyor)
    Kil'jaeden's Cunning is now a passive talent, and its activated ability has been removed. (NERF)
    The passive damage from Archimonde's Vengeance no longer has a visual effect.
    Grimoire of Sacrifice now increases the damage of abilities by 20% (was 25%) for Destruction, and 45% (was 50%) for Affliction. (saglam NERF)
    Grimoire of Sacrifice now provides the spell Whiplash instead of Seduction when a Succubus is sacrificed.
    Glyph of Burning Embers has been removed, and its effects are now baseline for Destruction Warlocks. (BUFF )
    Glyph of Soul Shards has been removed, and its effects are now baseline for Affliction Warlocks. (BUFF )
    New Glyph: Glyph of Ember Tap. This glyph increases the healing gained from Ember Tap by 50%. (BUFF)
    New Glyph: Glyph of Drain Life. This glyph increases the healing gained from Drain Life by 30%. (BUFF)

• warrior sahipleri bence üzülmesin, daha bu bir başlangıç second wind biraz daha azaltılmalı.. fear ve shockwave cd biraz daha artırılmalı..

ben druid ve shamana saglam mana nerfi bekliyorum.. gecen üşenmeden druidin attıgı innervate dahil tüm skilleri dispelledim.. recountta tam 120 dispel gözüküyordu .. saglamda dps yaptık.. adamın mana hala 280 k idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmet86

Palaya bişi yok entersan çok mu memnun blizard paladinden :(

+13453543434
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.