Şimdi Ara

Patch 5.2 PTR Patch Note Preview (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anladığım kadarı ile yine enh. shaman'a bir numara yok, elem.shaman bufflanmış :( blizz. sürekli bu kadar kadar küçük düşürdüğü, pve-pvp ezdirdiği, resmi olarak dışladığı bir spec'i neden hala oyunda tutar anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

quote:

İyi iyi Mage iyice nerf yesin de en azından mage OP diye ağlayanlardan kurtuluruz. O kadar sınıf nerf yedi üstüne Warlock yine bufflanmış ama bir şey söyleince de "biz senelerce çok çektik yeaa" diye ağlıyorlar. Oynamasaydınız o zaman anasını satayım...

Düz mantıkla sana "O zaman mage oynama" yanıtı verilebilir. (Senin dediğin düşünceyi savunanlardan değilim, sadece bunu söyleyerek onlardan farkın kalmıyor.)

Shamana iyi buff gelmiş bakalım.

Bana neden aynı yanıt verilebilir ?
    Ben ne zaman "Mage sürünüyordu eskiden şimdi sürünme sırası sizde" gibi bir şey söyledim ? Ama tutup da bunu söyleyen adama ben "kardeşim o zaman neden oynadın ?" derim. Kaldı ki zaten Destruction olarak Fire Mage'lerin üzerinden geçiyorsunuz MOP başladığından beri , Sizi durduran bir OP Warrior vardı onu da kurtardılar sizden , BG'ye girdiğinizde aman bir adamın canı %40-45 olmasın tak sizde zaten. Heal bekleme deri de yok maşallah Bir Ember Tap ile instant greater heal var mı ötesi ? Ek olarak Mastery kasmış bir Disc Priest kadar açtığınız kalkan var.
    Gerçekten merak ediyorum mesela BG'ye girdiğimizde bu adamları 5.2'den sonra kim durduracak ?

Cidden merak ettim.Bu tablodan lockun bufflandığı kanısına nasıl vardın ?

Edit : Yanlış alıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufo Tepen Masum Atlı -- 24 Aralık 2012; 17:45:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Orijinalden alıntı: Ethilieñ

Rogue için gelen buffa bakın inanamıyorum

Preperation artık talent değil level 68 de otomatik olarak gelicek.

Redirectin cd sini ortadan kaldıran talent kalktı ve yerine muhteşem bir talent geldi. Marked for Death. Atıyoruz bunu direk 5 cp geliyo ve markladığımız kişi ölürse cd si resetleniyo. 1 dk cd si var muhteşem olmuş.

Preperation talenti yerine gelen talent Cloak and Dagger. Ambush, Garrote ve Cheap Shot 30yd range den atılabilicek ve shadowstep görevi görücek muhteşem ötesi.

Burst of Speed talentı ise başta 70 energy istiyodu, 5.1 ile 50ye düştü şimdi 30a düşürmüşler.

Set bonusu ile gelen 10 enerji bonusu 50ye çıkarılmış. Yani artık 150 enerjisi olan rogue lar görebilicez bu da süper ötesi.

Benim çok hoşuma gitti açıkçası, preperationun gelmesi, cloak and dagger da muhteşem duruyor. Sabırsızlanıyorum

rogue aşırı bufflanmış, işini bilen roguelar tecavüzcü çoskuna baglıyacak... özellikle şu bedava teleport çok abartı..

Ya şu anda da abartıldığı kadar yok ama çok daha iyi duruma gelicez valla, ya 30 yd ambush atıp bi de arkasına teleport oho muhteşem ya

Warlocka istediği kadar buff gelsin gıkımı çıkartamıyorum çünkü neler çektiklerini çok iyi biliyorum, hak ediyolar

Warriorda ise second wind cidden abartılmış bir şey. Şu anda %3 ve gearım olmadığı zaman bi warrior ile duel attım, adam hiç saldırmadı, damage çok düşük olduğu için kesemedim adamı ya saniyede %3 heal gele gele %2 ye düşürülmesi iyi bir de her saniye olmasa şu olay. Saniyede %3 çok fazla yahu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mareşal_T®

quote:

Redirectin cd sini ortadan kaldıran talent kalktı ve yerine muhteşem bir talent geldi. Marked for Death. Atıyoruz bunu direk 5 cp geliyo ve markladığımız kişi ölürse cd si resetleniyo. 1 dk cd si var muhteşem olmuş.

Preperation talenti yerine gelen talent Cloak and Dagger. Ambush, Garrote ve Cheap Shot 30yd range den atılabilicek ve shadowstep görevi görücek muhteşem ötesi.

Burst of Speed talentı ise başta 70 energy istiyodu, 5.1 ile 50ye düştü şimdi 30a düşürmüşler.

Set bonusu ile gelen 10 enerji bonusu 50ye çıkarılmış. Yani artık 150 enerjisi olan rogue lar görebilicez bu da süper ötesi.

Benim çok hoşuma gitti açıkçası, preperationun gelmesi, cloak and dagger da muhteşem duruyor. Sabırsızlanıyorum

Usta daha öncede yazdım emin olun ki hiç biri sonuna kadar aynı olarak kalmayacak, çoğu değişecek veya kalkacaktır. Son anda ters köşe olabilir herkes...

Baltalı ilah Değişeceğini sanmıyorum çünkü diğer classlara göre daha kötü durumdayız, ama yine çok da kötü sayılmaz

Ben rogların kötü olduğuna inanmıyorum ama şöyle bir sıkıntı var iyi rog hoplatıp öttürüyor (healer dahil) ama orta derece oynayan çok nuke yiyor ( orta halden kasıt main yerine alt olarak rouge tercih edenler ) sayısıda fazla olduğu için rouge kötü söylentileri çok ayyuka çıkıyor. Bence roglar bufflanabilirdi ancak bu biraz fazla gibi o yüzden genelde 5.2.0 PTR beta realmde çok göze batacaklardır buda bazı şeyleri değiştirebilir diye bir tahmin yürüttüm. Özellikla kafadan 5 CP ve rakip ölürse reset + 1 dakika cd yerine 5 CP reset yok 2.5 dakika gibi değişiklikler çok oluyor sizde biliyorsunuzki. Bir tahmin diyelim sadece ben kavga amaçlı yazmadım zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Usta daha öncede yazdım emin olun ki hiç biri sonuna kadar aynı olarak kalmayacak, çoğu değişecek veya kalkacaktır. Son anda ters köşe olabilir herkes...

Baltalı ilah Değişeceğini sanmıyorum çünkü diğer classlara göre daha kötü durumdayız, ama yine çok da kötü sayılmaz

Ben rogların kötü olduğuna inanmıyorum ama şöyle bir sıkıntı var iyi rog hoplatıp öttürüyor (healer dahil) ama orta derece oynayan çok nuke yiyor ( orta halden kasıt main yerine alt olarak rouge tercih edenler ) sayısıda fazla olduğu için rouge kötü söylentileri çok ayyuka çıkıyor. Bence roglar bufflanabilirdi ancak bu biraz fazla gibi o yüzden genelde 5.2.0 PTR beta realmde çok göze batacaklardır buda bazı şeyleri değiştirebilir diye bir tahmin yürüttüm. Özellikla kafadan 5 CP ve rakip ölürse reset + 1 dakika cd yerine 5 CP reset yok 2.5 dakika gibi değişiklikler çok oluyor sizde biliyorsunuzki. Bir tahmin diyelim sadece ben kavga amaçlı yazmadım zaten...

Kavga olarak algılamadım zaten Dediğinizde haklısın aşırı derecede sağlam buff geliyor, umarım değişmez catada rahata alışmıştık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

quote:

İyi iyi Mage iyice nerf yesin de en azından mage OP diye ağlayanlardan kurtuluruz. O kadar sınıf nerf yedi üstüne Warlock yine bufflanmış ama bir şey söyleince de "biz senelerce çok çektik yeaa" diye ağlıyorlar. Oynamasaydınız o zaman anasını satayım...

Düz mantıkla sana "O zaman mage oynama" yanıtı verilebilir. (Senin dediğin düşünceyi savunanlardan değilim, sadece bunu söyleyerek onlardan farkın kalmıyor.)

Shamana iyi buff gelmiş bakalım.

Bana neden aynı yanıt verilebilir ?
    Ben ne zaman "Mage sürünüyordu eskiden şimdi sürünme sırası sizde" gibi bir şey söyledim ? Ama tutup da bunu söyleyen adama ben "kardeşim o zaman neden oynadın ?" derim. Kaldı ki zaten Destruction olarak Fire Mage'lerin üzerinden geçiyorsunuz MOP başladığından beri , Sizi durduran bir OP Warrior vardı onu da kurtardılar sizden , BG'ye girdiğinizde aman bir adamın canı %40-45 olmasın tak sizde zaten. Heal bekleme deri de yok maşallah Bir Ember Tap ile instant greater heal var mı ötesi ? Ek olarak Mastery kasmış bir Disc Priest kadar açtığınız kalkan var.
    Gerçekten merak ediyorum mesela BG'ye girdiğimizde bu adamları 5.2'den sonra kim durduracak ?

Benim mesajınızdan anladığım mage'in şu anki halinden memnun olmadığınız o yüzden öyle bir cevap yazdım. Kaldı ki ben sadece yoruma yönelik mesaj yazdım. Onun dışında warlockların cataya nazaran çok daha imba olduğunu kabul ediyorum. Gerçi çok fazla deneme fırsatım olmadı mop başı hariç oynamadım sayılır.

• Ben warlocklar yıllardır neler çekti, adamlara ses çıkartmamak lazım işini anlayamadım. Vanillada PvP'de fear, seduction koması; PvE'de shadowbolt spam+dotla sağlam dps. TBC'de net SL/SL locklar kraldı. Wotlk'de destruction warlock az buz can yakmadı. Cata'da zaten RLS vardı god comp, affliction warlocklar hiç de yabana atılacak gibi değildi. Şimdi de Demo locklar gral. Ee nerde warlockların maduriyeti ?

PvE'den bahsediliyorsa onu bilemem ama çok takılmamak lazım ya, PvE işte :) Zaten bu class buff/nerf hep arena dengeleri için. PvE'yi geç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 25 Aralık 2012; 23:00:45 >
  • Patch konusu olduğu için sormak istiyorum; bir süredir oynamıyorum, 5.1 patchi yüklü değil, şu an kotalı internetim, oyun da harici hdd de; son patch kaç mb/gb? 500 mb' ın üzerinde değilse oyuna bir göz atmak istiyorum.
  • 5.1 patch'i küçük bir patch. tam boyutunu bilemedim açıkçası şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Ben warlocklar yıllardır neler çekti, adamlara ses çıkartmamak lazım işini anlayamadım. Vanillada PvP'de fear, seduction koması; PvE'de shadowbolt spam+dotla sağlam dps. TBC'de net SL/SL locklar kraldı. Wotlk'de destruction warlock az buz can yakmadı. Cata'da zaten RLS vardı god comp, affliction warlocklar hiç de yabana atılacak gibi değildi. Şimdi de Demo locklar gral. Ee nerde warlockların maduriyeti ?

PvE'den bahsediliyorsa onu bilemem ama çok takılmamak lazım ya, PvE işte :) Zaten bu class buff/nerf hep arena dengeleri için. PvE'yi geç :)

Şöyle bir yazı vardı TBC zamanındaki Locklar için,

http://warlock-blog.blogspot.com/2006/08/how-to-kill-warlock-very-funny.html

Daha ne olsun :) Cata da çok oynamadım ama Lich King boyuncada hiç fena değillerdi gerek PvE gerekse PvP açısından.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elemriel

Ben warlocklar yıllardır neler çekti, adamlara ses çıkartmamak lazım işini anlayamadım. Vanillada PvP'de fear, seduction koması; PvE'de shadowbolt spam+dotla sağlam dps. TBC'de net SL/SL locklar kraldı. Wotlk'de destruction warlock az buz can yakmadı. Cata'da zaten RLS vardı god comp, affliction warlocklar hiç de yabana atılacak gibi değildi. Şimdi de Demo locklar gral. Ee nerde warlockların maduriyeti ?

Locklar kötü değil.Lakin lockların sitemleri daha çok elindeki karakterle oynamayı beceremeyip lock imba diye dolaşan magelere oluyor.Adamlar catada alıştı tabi deep freeze frostbolt 2x icelance gg moduna.Şimdi lock imba diye ortalıkta geziyorlar.Cyclone da ilk ellide 5 locka karşılık 13 mage var.Yani magein diğer spell karakterler karşısında ezildiğini düşünen arkadaşlar önce karakterlerini öğrensin.Çünkü hala en op spell karakter ( Oynamasını bilene bu pakette eskiye göre baya zorlaştırdılar ) mage.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufo Tepen Masum Atlı -- 27 Aralık 2012; 1:32:42 >

• ben genel olarak oyunun gidişatından memnunum.
    bi warrior'u halledemiyorlar, ya op ya ezik. arasını bulamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

ben genel olarak oyunun gidişatından memnunum.
    bi warrior'u halledemiyorlar, ya op ya ezik. arasını bulamadılar.

Eğer bu hızda nerflemeye devam etseler 5.70.4 versiyonunda anca arasını bulurlar :D şaka bir yana 5.2.0 ile ezilmeye başlayacağını hiç düşünmüyorum hala çok can yakacaklardır. 2 warrior denk geldi arenada rahat bir şekilde 25 saniye stunnda tuttular insaf yahu :)

• ilginç aslında stun etme süresi. arms'da throwdown vardı kaldırdılar.
    protection da concussive blow vardı kaldırdılar.
    bütün bunların suçlusu shockwave galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

ilginç aslında stun etme süresi. arms'da throwdown vardı kaldırdılar.
    protection da concussive blow vardı kaldırdılar.
    bütün bunların suçlusu shockwave galiba :)

sırayla charge attılar, bide üstüne uzağa zıplayıp gene charge attılar dimishiling returne takılmaya başlayınca shockwave furyası geldi bişeyler yaptılar bide avatarmı ne açıktı kızışmış tauren damızlıkları gibi üstümden ayrılmadılar hiç :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay528

anladığım kadarıyla retri palaya yine birşey yok

Tek yapmaları gereken burst düşürüp TV'nin % hasarını arttırmaları bence.
  • warrior, warlock, mage ve paladin'e blizzden fena rape style
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho1

warrior, warlock, mage ve paladin'e blizzden fena rape style

Paladinler alışkın ya son 2 patch'dir tek bişey değişmedi neredeyse :)

• quote:

Warlock buff aldı diyorsun.. Hangisinden bahsediyorsun? Konu glyph slot harcamak koşuluyla ember in %50 fazla heal atması mı? Çünkü damage nerf yemiş bir karakter var ortada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 2 Ocak 2013; 13:58:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moffaka

quote:

Warlock buff aldı diyorsun.. Hangisinden bahsediyorsun? Konu glyph slot harcamak koşuluyla ember in %50 fazla heal atması mı? Çünkü damage nerf yemiş bir karakter var ortada..

Hiç kullanmadığın bir talent skillinin %5 damege nerfi yüzünden mi ağluyorsun ?
    Gerçekten çok komik. O Talent skiliini sadece ama sadece Affi Warlock'lar Raidlerde kullanırdıi.
    Arenada olsun BG'de olsun yine 3 talent ile bile kullanılmayan bir skill o.

PVE'ye göre sadece Affi Warlock'a DPS arttıran bir skill , diğer 2 talent'i de demonsuz oynayamaz.
    PVP'de 3 talent'i de demon kullanmak zorunda...

Ayrıca neymiş efendim glyph slot harcamak gerekiyormuş da falan filan. Eee peki shard ve ember sayısının passive olarak 4'e almasından söz etmedin ? Ona gelince öyle buna gelince şöyle diyemezsin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.