Şimdi Ara

xx (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Büyük ihtimalle bu güncelleme yalan olur. Yaparlarsa da 6.9-7.0 şeklinde olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

6.sezon ile beraber bu oyunun da helvasını yedik

ahahahahha oyun bitticiler geldi yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Maga Regen ile CDR ın aynı eşyalarla satılması sinir bozucuydu, kennen ile 0 cd oynamak can sıkıyor.

What do you think Fasmodey-kun

Bence kötü olmuş ya, bütün apleri nerflemişler. Late game'de 500 AP dolaşacağız galiba.

Athene'yi de Syndra, Xerath gibi championlara alamayacağız. Sevmedim ben. Nerf yemiş gibi hissediyorum.

Edit: Anlaşılan immobile burst - poke mage'lere Archangel + Morello yapacağız. Eskiden yapıyordum, Athene buff yemeden önce. Hala AD championlara karşı yapıyorum ama artık düşmana bakmaksınız bu iki itemi çıkacağız gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fasmodey -- 7 Nisan 2016; 18:20:40 >
  • Yav canim vladimire dokundulaf yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Orijinalden alıntı: Blade Waltz

Maga Regen ile CDR ın aynı eşyalarla satılması sinir bozucuydu, kennen ile 0 cd oynamak can sıkıyor.

What do you think Fasmodey-kun

Bence kötü olmuş ya, bütün apleri nerflemişler. Late game'de 500 AP dolaşacağız galiba.

Athene'yi de Syndra, Xerath gibi championlara alamayacağız. Sevmedim ben. Nerf yemiş gibi hissediyorum.

Edit: Anlaşılan immobile burst - poke mage'lere Archangel + Morello yapacağız. Eskiden yapıyordum, Athene buff yemeden önce. Hala AD championlara karşı yapıyorum ama artık düşmana bakmaksınız bu iki itemi çıkacağız gibi gözüküyor.

Ryze bunu beğendi

• ADC kadar kapsamlı değil dese de bayağı kapsamlı olduğu kesin. Çok seviyorlar midle oynamayı. Yetmedi AP itemlarına yaptıkları değişiklikler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    ryze ı sevmıyorum ya dur gelmesin yok ediyor karakter
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Can sıkıntısı yok mana regen sorunu yok anında mana geri iade ediyor.Hadi mavi adam geri dönüş yaptı iyisin gene

Biliyordum zaten Riot ceosunun ismini verdiği bir şampiyonu çöp bırakmaz,bırakamaz

Umarım op olurda perma ban olur her oyun

• Gördüğüm kadarıyla spell vamp olayını kaldırıp hp regen mantıgına çeviriyorlar ve gelen itemlerle hareket kabiliyeti olmayan herolara biraz canlılık katmaya çalışıyorlar ama tabi bunların detayları daha 50 kere değişecektir çıkana kadar merakla bekliyoruz sonuçları :)
  • Rito'nun Ap şampiyonlara karşı nefretini asla anlayamacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.