Şimdi Ara

xx (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun gerçekten çok saçmalaştı , suyu çıktı artık yani..
  • 3 4 ap cok op olacak gerisi cop klasik rito

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her maç Vlad, Malz, Vel'koz, Zyra görmeye hazır mısınız?
  • bence çok mantıklı mana olayları, oyunda artık sadece birşeyleri yapabilmek değil, mana kontrolunu iyi yapam kişiler daha üste çıkacak
  • zhonyanın aktifine %10 cd nerfü geldi sandım çıldırıyodum.
  • Reno Jackson kullanıcısına yanıt
    Zaten aktifinin süresi 90 saniyeden 120 saniyeye yükseltildi.

Zhonya's Hourglass
    Recipe Change: Seeker's Armguard + Fiendish Codex + 900 Gold = 3000 Total Gold
    Total Cost: 3500 --> 3000
    Ability Power: 100 --> 70
    Armor: Unchanged
    Cooldown Reduction: 0 --> 10%
    Active Stasis Cooldown: 90 --> 120

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire1530 -- 7 Nisan 2016; 16:43:09 >
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    fdachxöjBCRGCHXJKAUQBZ TFYVCMH<NWEC VMYGBCHDBVHGRWEAEWCBNMMBTSDZMVNGEFAUHCMJUBSDGRTNGVNBMHZGSN MJSBGGMVG5MZHSNHAWGVHVNFHFSDHGYMJVYHJBDE
    apsi düşmüş lan x xvm göfılvlhbjvnxkjgbnxşkfxljgkhbeukgfx
  • 6.sezon ile beraber bu oyunun da helvasını yedik
  • Yapılan değişiklikler oldukça güzel bence, evet birçoğu nerf sayılır ama artıları da var. Zhonya ucuz+CDR ile erken oyunda daha sık görülebilir. Cehennem asasına gelen CDR ve yapılan değişiklikler gene daha sık görmemizi sağlar. Daha fazla CDR itemi seçeneği Morello-Athene döngüsünden kurtulmak için güzel.

Mana itemlerinde yapılan değişiklikler oldukça güzel olmuş bence. Daha fazla tercih seçeneği ve koridorda kalabilme adına güzel değişikliklere sahipler. Athene AP Destek şampiyonları için oldukça iyi bir item haline gelmiş; Karma, Sona için oldukça uygun bi item olmuş.

Hextech itemleri fazladan bi yetenek gibi olmuş aktifleri ile. Etkilerinin küçümsenmeyeceği belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 rangelik dash veren item :O:O:O:O

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

300 rangelik dash veren item :O:O:O:O

annie=rape

• Annieyi bırak oyunun mekaniğinde ciddi değişimler olacak şimdi. Immobil magelerin hepsine alınır kesinlikle. Cd ne kadar acaba umarım o da dotadaki gibi 15 sn falan olmaz 90 sn falan olur.

• Çeviriyi öylesine yapıyorum şu anda çok vaktim yok ilk mesajı kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Annieyi bırak oyunun mekaniğinde ciddi değişimler olacak şimdi. Immobil magelerin hepsine alınır kesinlikle. Cd ne kadar acaba umarım o da dotadaki gibi 15 sn falan olmaz 90 sn falan olur.

Yeni mana itemleriyle Ryze'ı hiç düşünüyor musun Üstüne atılan,mana problemi olmayan pasifini biriktirmiş bir Ryze
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Can sıkıntısı yok mana regen sorunu yok anında mana geri iade ediyor.Hadi mavi adam geri dönüş yaptı iyisin gene
  • Çeviri tamamlandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Can sıkıntısı yok mana regen sorunu yok anında mana geri iade ediyor.Hadi mavi adam geri dönüş yaptı iyisin gene

Biliyordum zaten Riot ceosunun ismini verdiği bir şampiyonu çöp bırakmaz,bırakamaz
  • -EDD- kullanıcısına yanıt
    ilk mesaja ekleme yaptım okuyabilirsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: ForWinTakeSupport

Biliyordum zaten Riot ceosunun ismini verdiği bir şampiyonu çöp bırakmaz,bırakamaz

ryze candir gerisi heyecan <3

• ''Change is good''
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.