quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL nereye yazmam gerek?? alnına launcher açıkken yazıcaksın öyle havaya işte
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL nereye yazmam gerek?? bu arada sen şu DragnelNatsuu musun EU N&E daki?
quote:Orijinalden alıntı: qwertyuıoplkjhgfdsaquote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL nereye yazmam gerek?? alnına launcher açıkken yazıcaksın öyle havaya işteAlıntıları Göster alaymı ediyon kardes olmuyor anlamadım...:S
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL alaymı ediyon kardes olmuyor anlamadım...:S ya launcher a tıkla klavyede yazmaya başla bu kedar
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeLalaymı ediyon kardes olmuyor anlamadım...:SAlıntıları Göster launcherde herhangi bi yere tıkla thereısnourflevel yaz
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeLalaymı ediyon kardes olmuyor anlamadım...:SAlıntıları Göster ewt nerden biliyon
quote:Orijinalden alıntı: qwertyuıoplkjhgfdsaquote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL ewt nerden biliyon sen benim friend listemdesin :DAlıntıları Göster :) hangisinde natsu0dragnelldemi natsu1dragneeldemi
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL :) hangisinde natsu0dragnelldemi natsu1dragneeldemi 0 galiba şu an online mısın?
quote:Orijinalden alıntı: qwertyuıoplkjhgfdsaquote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL :) hangisinde natsu0dragnelldemi natsu1dragneeldemi 0 galiba şu an online mısın?Alıntıları Göster degilim bu türkce bölümüne girmeye calısyom :D
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL degilim bu türkce bölümüne girmeye calısyom :D bende Sürüngen ben
quote:Orijinalden alıntı: qwertyuıoplkjhgfdsaquote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL degilim bu türkce bölümüne girmeye calısyom :D bende Sürüngen ben Alıntıları Göster thereısnourflevel miş yanlış yazmışım
quote:Orijinalden alıntı: Sweet Lemonadethereısnourflevel miş yanlış yazmışımAlıntıları Göster simdide baglantı hatası veriyor nedenini bilen varmı
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeLdegilim bu türkce bölümüne girmeye calısyom :DAlıntıları Göster beyler pvp.net bağlanılamadi gibisinden bir hata veriyor bende
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL simdide baglantı hatası veriyor nedenini bilen varmı aynen nasıl duzelticegiz bilen varsa yardım etsin
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeLquote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL simdide baglantı hatası veriyor nedenini bilen varmı aynen nasıl duzelticegiz bilen varsa yardım etsinAlıntıları Göster ben üye olamadım siz ne diyosunuz :D
quote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeLquote:Orijinalden alıntı: NatSu1DragNeeL simdide baglantı hatası veriyor nedenini bilen varmı aynen nasıl duzelticegiz bilen varsa yardım etsinAlıntıları Göster daha açılmadığı için girmek imkansız bekleyin açılmasını..