Şimdi Ara

Patch Geldi.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Playable kaç gb?Ona göre planlama yapmam lazım 500 mb var elimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazed Wookie

Playable kaç gb?Ona göre planlama yapmam lazım 500 mb var elimde.

430mb setup 245mb playable 216mb optimal
  • Oyuna girilebiliyor
  • Bartender çalışmadıgı için action bar kaydı bende. action bar 1-2 falan hepsini açtım. yine de 2.action bar sayfası gözükmüyor. onu yukarı nasıl alıcaz??
  • Bu %0 da kaldı bende umarım ilerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bu %0 da kaldı bende umarım ilerler

%5 e geldi bnde ilerlio rahat ol :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelv1n

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bu %0 da kaldı bende umarım ilerler

%5 e geldi bnde ilerlio rahat ol :D

Bende de ilerliyor ama AKK sagolsun 370kb/s ile iniyor bide 8gb kalmış benim önceki patchlerden fener maçına kadar anca iner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parn -- 29 Ağustos 2012; 14:43:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rogue artık baya solo kesecek gibi duruyor. %10 life-steal var öküz gibi olmuş
  • Oyunun performansı ölmüş resmen. 100 fps alırken boş yerlerde bile 20 fps alıyorum
  • go go ultraxion lfr dps test :D
  • şuanda panda ve monk açılmıyor değil mi ?
  • Mage ölmüş ya :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Z3R0]

şuanda panda ve monk açılmıyor değil mi ?

hayır açılmıyor.

güncel haber: Ultraxion LFR'de bi DK tank 51.5k dps yaptı
  • Performs sorunu var inşallah böyle devam etmez
  • Vallahi Arms'a Whirlwind gelmiş bayram ettim.Talent sistemi değişik ve güzel olmuş. Bartander kendini güncellemiş ama sayfasını nerden açıcam bulamadım. Yapabilen var mı?

Edit: Talent sistemi muhteşemgerçekten tam oyun stilinizi kurmak üzere tasarlanmış. Artık gereksiz gördüğüm skiller yerine işinize yarar skilli seçiyorsunuz. Oyunda ışıklandırma efekleri ve grafiklerde oynanma var daha hoş olmuş. Sanırım artık 90a kadar yardırıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKochaKK -- 29 Ağustos 2012; 17:24:30 >
  • oyuna girmeyi başardım ama dehşet zamanıma mal oldu bu iş.düşük levelli alanlarda cross-realm özelliğiyle canlılığı sağlayacağız dediler ama pek canlılık görmedim.belki henüz aktif olmamıştır yada bana öyle denk gelmiştir.class olarak mageler dps sıralamasında hep en üstteydiler.bir arkadaş mage ölmüş demiş kafama takıldı.bunlar dışında panda ve monk henüz açılmamış ama monk trainerlar var etrafta.battle pet trainerlar nerede bulamadım bir türlü.theramore adasına özel bir event yapılmış sanırım.horde saldırıyormuş garroshun emriyle ama garrosh gizli kapaklı bir şeyler planlıyormuş.birde warlocklarla ilgili bir yenilik var.lore questleri mi koymuşlar yoksa warlocklarla ilgili lore anlatan npcler mi varmış ne bende tam anlayamadım.
  • İndirdi indirdi kalan hala aynı gözüküyordu, açıp kapayınca güncellendi.
  • Ben patchi indirdim fakat oyuna girerken alttaki bar en sonda takılıyor ve disconected oluyorum aynı hatayı alan var mı acaba?

Tüm addonları sildim tekrar denedim ama olmadı
  • addonları , barları ayarlama ikonu nereye kayboldu ya bulamadım?
  • Ulan gene elim gitti, aktif ettim accountu Geliyorum vallah... Addonları düzenliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.