Şimdi Ara

Patch Geldi.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Frost mage ve arms warrior karakterim vardı topu topu 2sinide süper yapmışlar. Tek kaybım armsta rend.
  • Arkadaşlar reconfiguring ne kadar sürdü? 2 gb ramli bilgisayarımda yaklaşık on dakikadır açık ve hala %0. İşlem yapıyor, bilgisayar ağırlaştı fakat ilerleme yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Arkadaşlar reconfiguring ne kadar sürdü? 2 gb ramli bilgisayarımda yaklaşık on dakikadır açık ve hala %0. İşlem yapıyor, bilgisayar ağırlaştı fakat ilerleme yok.

Benim 3 saattir açık hala %0
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Arkadaşlar reconfiguring ne kadar sürdü? 2 gb ramli bilgisayarımda yaklaşık on dakikadır açık ve hala %0. İşlem yapıyor, bilgisayar ağırlaştı fakat ilerleme yok.

görev yöneticisinden kapatıp tekrar giriş yapın, benimde öylece kaldı, sonra tekrar yapınca girdim... Olmadı repair deneyin arkadaşlar.. Bu arada giren varmı ? DC oluyorum loading ekranında
  • talentlerde yeni talentmi yoksa eskimi hala?
  • Talentler yeni.
    Tüm pet ve mountlarım taşınmış, mountların tüm karakterlerde aynı olmasına sevindim, main karakter değiştirmek istersem çok fazla düşünmem.
  • Frost mage güzel olmuş bu arada glyphs olarak dps e katkı yapanlar kalkmış fire mage de pyroblast in instant gelme durumu daha kolay olmuş hemen instant geliyor
    Armor lar artık casting olarak var
    Bu arada fire mage acayip kolay olmuş doğru düzgün talent bile yok ama sağlam dps yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah be Blizzard, paramızla rezil ediyorsun bizi. Doğru dürüst bir oran versen, şu kadar sürecek, telaş yapma diye. Kapattım açtım, bu sefer de 7 gb boş alan vardı 2 gb a düştü, yine 5 gb alan aç dedi. D' ye attım birkaç dosya da açtık yeniden. İndirme yapıyor şu an da: herkese mi 8 gb indireceksin gösteriyor?
  • Ben hicbirsey indirmedim. Kisa bir sure downloading tools dedi o kadar. Bu patch bir ay once basladi inmeye siz hic mi oyuna girmediniz son bir ay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynuyordum fakat yamayı indirmedim. Haliyle 8 gb diyor, playable geldi, hesabıma giriş yapabiliyorum, realme bağlanmıyor bu sefer de. Bağlanılıyor uyarısı veriyor, bir süre sonra da uyarı gidip yalnızca realm listesi kalıyor. 3 mbit akk ile de bu yama kaç saatte biter muamma.
  • Bazı realmler hata verebilir kendi realmimden örnek verirsem (ravencrest) blizzard dan dolayı lag oldukça fazla oyuna girebilseniz bile anca talentlere bakıp chat te ki blizzard a edilen küfürleri görebilirsiniz
    Anca yarın tam anlamı ile test edilebilir yani oynayama calışmayın normal hızınızla hemen indirin yarın test edersiniz
  • Denediğim realmlere bağlanamadım. İlerleyen saatlerde, ortalık tenhalaşınca yeniden denemek lazım. İnsan merak ediyor ama elden de bir şey gelmiyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Bazı realmler hata verebilir kendi realmimden örnek verirsem (ravencrest) blizzard dan dolayı lag oldukça fazla oyuna girebilseniz bile anca talentlere bakıp chat te ki blizzard a edilen küfürleri görebilirsiniz
    Anca yarın tam anlamı ile test edilebilir yani oynayama calışmayın normal hızınızla hemen indirin yarın test edersiniz

O sorunun sebebi lag değil, tamamen farklı bir sorun. Şu an resmi forumda 50 sayfaya ulaşmış konusu varhttp://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/5207822699

Ve sorun realmlerden kaynaklanmıyor, hesaplardan kaynaklanıyor. Bazı hesaplarda sorun yokken bazılarında sorun var. Aynı şekilde loading ekranında %90 da takılma sorunu.

Bu sorunları yaşayanlar için bir iyi birde kötü haberim var.

İyi haberim, modemi resetleyerek oyuna giriş yapabilir ve hiçbir sorun olmadan oynayabilirsiniz. Ama log out yaptığınızda tekrar modemi resetlemeniz gerekiyor.

Kötü haberim, şaka yaptım yok öyle birşey. Blizzardı beklemeniz gerekiyor.

• Patch'i kurmadım. 1 Aydır da oynamıyorum. Bu patch ne getirdi şimdi oyuna birisi kısa açıklayabilir mi ? Pandalar mı geldi noldu ? Kaç GB indirecek bide ? Malum net 1mbit
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Patch'i kurmadım. 1 Aydır da oynamıyorum. Bu patch ne getirdi şimdi oyuna birisi kısa açıklayabilir mi ? Pandalar mı geldi noldu ? Kaç GB indirecek bide ? Malum net 1mbit

En son hangi patch desin bilmiyorum ama en iyi 8 yada 10gb'tır ki 1mbit ile 2 gün bilgisayarı açık tut derim

Pandalar 25 Eylül de gelicek bu sadece yeni talent sistemi ve bir kaç yeniliğin gelmesi her yeni expension gelmeden önce böyle patchler gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Patch'i kurmadım. 1 Aydır da oynamıyorum. Bu patch ne getirdi şimdi oyuna birisi kısa açıklayabilir mi ? Pandalar mı geldi noldu ? Kaç GB indirecek bide ? Malum net 1mbit

En son hangi patch desin bilmiyorum ama en iyi 8 yada 10gb'tır ki 1mbit ile 2 gün bilgisayarı açık tut derim

Pandalar 25 Eylül de gelicek bu sadece yeni talent sistemi ve bir kaç yeniliğin gelmesi her yeni expension gelmeden önce böyle patchler gelir

Teşekkürler.

• Arkadaş Protection Paladin'in 78.4k dps yaptığını gördüm ya,oyun zıbıtmış yani resmi kanıtı oldu

Not: Archbishop'ta HoT'un son boss'u var ya papa gibi biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuke General -- 29 Ağustos 2012; 21:45:12 >
  • Blizzard'ın facebook sayfasına gayet sinkaflı küfürler yazdığım için burada ağzımı bozmayacağım.
    Yeni paket geldi güzel eyvallah. Ama 1 saattir bir çok arkadaşım oyuna giremiyor. Ben oyuna giriyorum fakat 2 dakika sonra oyun sürekli donmaya başlıyor.
    Serverlar da sorun var sürekli. Yani bu sorunları bize yaşatacaklarına her şeyi adam gibi tamamlamadan açmasalrdı daha iyiydi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Arkadaş Protection Paladin'in 78.4k dps yaptığını gördüm ya,oyun zıbıtmış yani resmi kanıtı oldu

Not: Archbishop'ta HoT'un son boss'u var ya papa gibi biri

Hocam eminsin dimi bak ben Prot Paladin'im bak duygularimla oynamiyon dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vuskas

Blizzard'ın facebook sayfasına gayet sinkaflı küfürler yazdığım için burada ağzımı bozmayacağım.
    Yeni paket geldi güzel eyvallah. Ama 1 saattir bir çok arkadaşım oyuna giremiyor. Ben oyuna giriyorum fakat 2 dakika sonra oyun sürekli donmaya başlıyor.
    Serverlar da sorun var sürekli. Yani bu sorunları bize yaşatacaklarına her şeyi adam gibi tamamlamadan açmasalrdı daha iyiydi!

Blizzard adet edindi kendine artık, Diablo 3 çıkarkende aynı haltı yediler, doğru düzgün giremedik... Tbc'de aynı, Wotlk aynı, Cata aynı.... o kadar Beta testi yap gene rezil et...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.