Şimdi Ara

patch prewiew 1.0.0.118b (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Jr.SmiTh

Bugün alistardım
    frozen heart,thornmail,warmog kastım yaklaşık 3.5 k hp işte ne kadar oluyosa o kadar armor var hesaplayın ee ? vayne e ne işe yaradı şimdi ? 650 true damage atti ?
    asheyle vayne i nasıl karşılaştırıyosunuz anlamıyorum

bi kere ashe invis olamıyor move speed i o kadar yüksek değil true damage i yok .

+1.Ashe ile karşılaştırmak saçma aslında ama bende yapayım şimdi vayne kovalarken hızlanıyor da ashe de slow ile süründürerek crit! cirt! crit! yediriyor kovalamasına bile gerek yok.Fakat vayne görünmezliği o kadar saçma ki anlatamam.Üstüne gitme taktiği ultisi on iken hiçbir işe yaramaz.Vayne invis ile 2-3 kişiden kaçar anca.1v1 de kaçmazki yanında bir sağa bir sola invis oluyor ve invis oluşunda knockluyor stunlanıp bütün true damageı afiyetle yemek de düşmana kalıyor.İnvis 1.5 saniye biliyorum ama çok şeyi değiştiriyor ya.

• quote:

Bugün alistardım
    frozen heart,thornmail,warmog kastım yaklaşık 3.5 k hp işte ne kadar oluyosa o kadar armor var hesaplayın ee ? vayne e ne işe yaradı şimdi ? 650 true damage atti ?

bi kere ashe invis olamıyor move speed i o kadar yüksek değil true damage i yok .

İşte ben de bundan bahsediyorum tam olarak. Genelde tank oynadığım için beni çok çok rahatsız ediyor. Yoksa DPS vs DPS olarak bakarsan olaya onu alabilecek sürüyle şampiyon var. Mesele tank armor dinlememesi...
  • quote:

Bugün alistardım

650 ? 300 civarı atıyor olması lazım.Ashe de aoe slow var , takımın arkasında tüm takımına yardım edebiliyorsun focuslanacak kişiyi devamlı slowlayarak , global range stun , oyundaki en iyi initiatorlardan biri , vision.(üst seviye oyunlarda en işe yarayacak skillerden biri)5v5 bu oyun sonuçta , 1v1 gibi düşünmeyin , 1v1 olsa elbette vayne alır , ama olay 1v1 değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos
    quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Yok artık ya Vayne de dayanıksızsa Ashe ne yapsın?
    Knockback, yuvarlanma, görünmezlik. Daha ne kadar survival özelliği olması lazım? Hem bu kadar yüksek hasar veren hem de bu kadar survival olan başka şampiyon yok oyunda...

VAYNE OP OP OP OP OP! Hala da OP, öyle bir şampiyona sadece 10 hasar düşürmenin hiç bir etkisi olmaz...

Vayne de dayanıksızsa Ashe ne yapsın derken ?

18 level 0 item vayne magic resist = 30
    18 level 0 item vayne armor = 70.5

18 level 0 item ashe magic resist = 30
    18 level 0 item ashe armor = 70.5

18 level olduklarında vayne'in 72 health fazlası var . Bu nerf le beraber vayne 18 lv range = 550 . Ashe 18 lv range = 600. Ki bu 72 health farkını fazlasıyla kapatıyor . Vayne'e karşı oynamayı bilene herşey kolay . Bu nerf ü sadece millet biraz sakinleşsin diye yaptılar herkes isyan cıkarma egiliminde Vayne NERF !!!11!!1 gibi konuları cok goruyoruz . w-e skilleri nerflendi range i düşürüldü bence bu kadar nerf vayne'e yeter daha nerf isteyenler lütfen şu adımları izlesin =

Control Panel > Programs > Uninstall a program > League of Legends

Ashe ile vayne skilleri de aynı ya zaten...

Evet ashe'de stun var slow var . Ve ranked game high elolarda vayne goremezsin ashe i ise bol bol gorursun . Ashe mevcut olarak bana sorarsanız en iyi ranged dps su andaki oyunda. Tabi low elo'larda ashe'e rastlamak zor olsa gerek ^^

Ashe domine edemez bir lanede ama vayne cılkını çıkarıyor.Ashenin karşıya iyi bilen bir urgot gelirse ashe için oyun bitebilir.

Şuan free bi ara vayne olup oyna 5-10 el sonra gel bi daha yorum yap merak ediyorum acaba stun yiyincede takla atabilecek misin veya focuslandıklarında ulti + Q atana kadar ölcek misin ölmeyecek misinneyse vayne op diyin hala counterlamayı öğrendiğinizdede op dicek misiniz merak ediyorum

Edit:

10 rune sayfası bedavaya almıyoruz malesef.

Rune sayfaları gibi mastery sayfaları oluşturabileceğiz ve max 10 farklı mastery sayfası oluşturabileceğiz (böyle anladım)

Ashenin stunı yemeden invis olara sıçrarsam?

İlk düzgün okuyup cevap yazsaydın daha iyi olurdu.Farkındaysan orda ashe vs demiyorum 1vs1 de vayne çok güzeldir ama teamwar da çok dayanıksızdır tabi okumadığın için atladın direk (ha dersen benim karşımda bi stun ashede var vs vs bende derim sana ya çok düşüklerle oyun atıyosun yada teamwar da ashe dibinden ulti attığında Q ile kaçamayacağın için nanayı yene yersin)Genel olarak karşımda stunu CC si bol olan takımlar çıkıyor Ashenin arrowundan Q ile kaçılıp kaçılmadığını denemedim ama sanırım kaçılmaz Q çok fazla zıplamıyor ha Q atıp yürürüm birazda dersen kaçarsın evet hadi onu geçtim görünmezlikte oldu oda tamam 1.5 sn geçti geldi 5 kişi daldı sana ve yerdesin.Karşına sion felan gelirse zaten demek istediğimi anlıycaksın veya teamwarda 3-4 ultiyi aynı anda yiyip ölümünü izleyince

Edit:

Vayne nerfsizken 4k hpli birisine 80 + %8 . 4000 =400 vurur true olarak tabi vayne hedef alınınca bu büyük bi problem olmuyor tanklar için.Shenin kalkanı true yi engelliyo mu bilmiyorumda vayneyi tauntlayıp true atıcakken shield basarsa ( denemedim true engelliyor mu kalkan ) vayne gider zaten kalkan engellesede engellemesede sorun olmaz çok

Tabi bunlar benim görüşümdür sizin oyunlarınızı bilemiyorum size göre yanlıştır bana göre doğrudur

Edit2:

İnanılmaz anlaşılmayacak bir hata yapmışım özür dilerim "teamwar da " yazıcağım yerine "teamwarda" yazmışım afedersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsliyim -- 25 Mayıs 2011; 0:02:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Knockback, yuvarlanma, görünmezlik. Daha ne kadar survival özelliği olması lazım? Hem bu kadar yüksek hasar veren hem de bu kadar survival olan başka şampiyon yok oyunda...

VAYNE OP OP OP OP OP! Hala da OP, öyle bir şampiyona sadece 10 hasar düşürmenin hiç bir etkisi olmaz...

18 level olduklarında vayne'in 72 health fazlası var . Bu nerf le beraber vayne 18 lv range = 550 . Ashe 18 lv range = 600. Ki bu 72 health farkını fazlasıyla kapatıyor . Vayne'e karşı oynamayı bilene herşey kolay . Bu nerf ü sadece millet biraz sakinleşsin diye yaptılar herkes isyan cıkarma egiliminde Vayne NERF !!!11!!1 gibi konuları cok goruyoruz . w-e skilleri nerflendi range i düşürüldü bence bu kadar nerf vayne'e yeter daha nerf isteyenler lütfen şu adımları izlesin =

Evet ashe'de stun var slow var . Ve ranked game high elolarda vayne goremezsin ashe i ise bol bol gorursun . Ashe mevcut olarak bana sorarsanız en iyi ranged dps su andaki oyunda. Tabi low elo'larda ashe'e rastlamak zor olsa gerek ^^

Ashe domine edemez bir lanede ama vayne cılkını çıkarıyor.Ashenin karşıya iyi bilen bir urgot gelirse ashe için oyun bitebilir.

Şuan free bi ara vayne olup oyna 5-10 el sonra gel bi daha yorum yap merak ediyorum acaba stun yiyincede takla atabilecek misin veya focuslandıklarında ulti + Q atana kadar ölcek misin ölmeyecek misinneyse vayne op diyin hala counterlamayı öğrendiğinizdede op dicek misiniz merak ediyorum

Edit:

Rune sayfaları gibi mastery sayfaları oluşturabileceğiz ve max 10 farklı mastery sayfası oluşturabileceğiz (böyle anladım)

İlk düzgün okuyup cevap yazsaydın daha iyi olurdu.Farkındaysan orda ashe vs demiyorum 1vs1 de vayne çok güzeldir ama teamwarda çok dayanıksızdır tabi okumadığın için atladın direk (ha dersen benim karşımda bi stun ashede var vs vs bende derim sana ya çok düşüklerle oyun atıyosun yada teamwarda ashe dibinden ulti attığında Q ile kaçamayacağın için nanayı yene yersin)Genel olarak karşımda stunu CC si bol olan takımlar çıkıyor Ashenin arrowundan Q ile kaçılıp kaçılmadığını denemedim ama sanırım kaçılmaz Q çok fazla zıplamıyor ha Q atıp yürürüm birazda dersen kaçarsın evet hadi onu geçtim görünmezlikte oldu oda tamam 1.5 sn geçti geldi 5 kişi daldı sana ve yerdesin.Karşına sion felan gelirse zaten demek istediğimi anlıycaksın veya teamwarda 3-4 ultiyi aynı anda yiyip ölümünü izleyince

teamward nedir ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:

İlk düzgün okuyup cevap yazsaydın daha iyi olurdu.Farkındaysan orda ashe vs demiyorum 1vs1 de vayne çok güzeldir ama teamwarda çok dayanıksızdır tabi okumadığın için atladın direk (ha dersen benim karşımda bi stun ashede var vs vs bende derim sana ya çok düşüklerle oyun atıyosun yada teamwarda ashe dibinden ulti attığında Q ile kaçamayacağın için nanayı yene yersin)Genel olarak karşımda stunu CC si bol olan takımlar çıkıyor Ashenin arrowundan Q ile kaçılıp kaçılmadığını denemedim ama sanırım kaçılmaz Q çok fazla zıplamıyor ha Q atıp yürürüm birazda dersen kaçarsın evet hadi onu geçtim görünmezlikte oldu oda tamam 1.5 sn geçti geldi 5 kişi daldı sana ve yerdesin.Karşına sion felan gelirse zaten demek istediğimi anlıycaksın veya teamwarda 3-4 ultiyi aynı anda yiyip ölümünü izleyince

teamward nedir ?

teamwar da

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.