Şimdi Ara

patch ve full install

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyotes -- 8 Eylül 2005, 6:55:34 >

• offff herkez baska bırsey dıyo
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyotes -- 8 Eylül 2005, 6:55:51 >
  • server da ne degısıklıklervar acaba bıde arkadas lıstesındekı kısıler duruyormu
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyotes -- 8 Eylül 2005, 6:56:08 >
  • offf ya ben ne yapacam bılmıyorum duyduguma gore eslant a lvl 60 altı gıremıyormus artık cıv cıv lerle skıll mı kasacaz ?

neden butun yazılarını degıstırıp sadece nokta koydun burnuma kotu kokular gelıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_E_G_A -- 8 Eylül 2005, 6:58:46 >
  • Bi sn... oyunun orta yerinde durdu... eski client dedi.. off ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • neden butun yazılarına nokta koydun acaba burnuma kotu kokular gelıyo
  • oyun orta yerinde durdugu icin, daha fazla insan benim yaptigimi yapmasin diye...

ne kotu niyetim olcak yaw.. biraksaydim oylece daha mi iyiydi.. neyse simdi full client'i download ediyom.. bu oyuna da patch'ine de...
  • nasıl yanıya ındırdıgım pech yanlısmı ?

kısacası ben bosu bosunamı ındırdım bunu?
  • valla ben de yaptim hatayi... normal girdi, sonra "you're using old client. please download the new client" diye bisey cikti... simdi en guvenilir download.com'dan indiriyorum oyunun hepsini.. valla iyi niyetle basladim, kimseye de zarar vermesin diye gordugun gibi farkeder farketmez sildim mesaji.

amaaan baslayacam boyle oyunun icine...
  • bende ya ne bıcım ıs yaptıkları hayır urkuttuklerı tavsana deymez

barı ındırdıkten sonra nereye yukleyecem ben bu dosyayı banka yerden ındırıyorum ama
  • oyunu kimse beyyenmiyo KE güzel diil diolar bende bi cd sini alim bakim neymiş neyin nesiymiş..

• arkadaşlarftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip i indirip c:\program files\knightonline klasörü içine açın sonra Server.ini yi açıp içinde [Version] Files=1288 yazan yeri 1298 yapın oldu bitti oyun sorunsuz devam ediyor!
  • kardeşş dier topic ede yazmışın ama inmio ki indirlmio firefox kullanıom bu belge hiç bir bilgi içermio dio internet ex kullanıom sayfa görüntülenemiyor diyor..

• Iste ayni sekilde bende aciklamistim nasil install edilecegini patchin. Aynisini yaptim. Ama oyuna basladiktan kisa sure sonra eski versiyon var dedi. Onun icin sildim benimkileri...

quote:

Orjinalden alıntı: nofearx

arkadaşlarftp://download.knightonlineworld.com/knight/upgrade/patch1298.zip i indirip c:\program files\knightonline klasörü içine açın sonra Server.ini yi açıp içinde [Version] Files=1288 yazan yeri 1298 yapın oldu bitti oyun sorunsuz devam ediyor!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.