walla mobların zemnin altına girmesi, Addon ların saçma sapan hatalar vermesi, cast ettiğim skillerin ne hikmetse atılmaması, ah da item satıp parasının gene benden çıkması v.s gibi sorunlar dışında baska bug gormedim henuz. Ama çarş gunu patch gelebilir fix lenmesi gereken çok hata var.
Bu arada, Hunter için, mend pet in yeni hali çok hoşuma gitti, mount a binince petin kapanması ve inince açılması iyi olmuş, Stupid mount gibi çok yer harcayan bi addon dan kurtulduk mount otomatik kapanıyo. Bi de petlere gelen 2 yeni güzel ötesi skll için teşekkürler blizzard :)
addon gazisi oluyodum az kalsın enslave edince mobu pat bar gelmedi gruulda enslave yanımda gezdim
Moblar çok aşırı yer altına giriyo. Birde alt+tab yapınca oyun çok feci kasmaya başladı artık. Herzaman olmasada çok sık oluyor.
mobların çogu saldırıya geçerken yerin altına iniyor, Ve oyunda Ne hikmetse daha ağır bi şekilde kasmaya başladı
normal havadan yağmurlu havaya geçiyorum oyun çok acayip kasıyor açıp kapatınca düzeliyor. Moblar havadan yere düşer gibi oluyor free servere benzedi iice :D birde çok fazla evade olmaya başladı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme